Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #930 Dátum: 12 feb 21, 18:56:42 » |
|
na azon 0 életkedvem van  próbálj vidámabbra képzelni sensei  Azt van kitéve amit egyszer a fórumra is belinkeltél? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #931 Dátum: 12 feb 21, 18:57:28 » |
|
na most sensei hála neked megtudtam Csibe igazi nevét iss  hm Zizi te itt vagy még?  nem nagyon beszélsz  Mini-chan: pontosann
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #932 Dátum: 12 feb 21, 18:57:32 » |
|
 Trololololololololol ez jobb?
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #933 Dátum: 12 feb 21, 18:57:40 » |
|
Tudok ajánlgatni is.  Például... Tabu, vagy Szisza. Előbbi a szerepjátékos nevem becézve, utóbbi pedig egy-két éve rám ragadt becenév. Aztán... lehet még kitalálni végül is. Zizi, ez nagyon durva. O_o Rosszat fogok álmodni~
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 18:58:28 írta CrazyCat »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #934 Dátum: 12 feb 21, 18:59:44 » |
|
Már nem emlékszem, hogy ki, de valaki kérdezte, hogy kell-e még a 15 nap a titulus választáshoz. A válaszom pedig az, hogy már nem kell. Oké sensei! Meglátjuk! ^^ Egyébként a tomoe maradjon ilyen színű vagy legyen más?
Igazából teljesen rátok bízom az egészet, a címert meg a himnuszt is, meg minden egyebet. Akinek van valami ötlete az dolgozza ki szépen aprólékosan és majd a tavaszi trollbarlangban minden ilyesmiről lehet szavazni, hogy mit válasszunk meg magunknak. Az én nevemet mindenki tudja (Ládi Szabolcs), aki szeretne bejelölni fb-n az bármikor megteheti. Zizi, szerintem jobb. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #935 Dátum: 12 feb 21, 19:02:11 » |
|
zizi: omfg xD a szarvas azért ne legyen már döglött xD gondolnunk kell flexee érzésire is  hanii: már megint ez a mániád xD heo: én akkor hűtőstylist akarok lenni *o* vagy van még pár titulusom, ha akrajátok válasszátok ki ti xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #936 Dátum: 12 feb 21, 19:04:04 » |
|
Zizi: Ha kiveszed a sharingant és a helyére raksz egy G-t, akkor tökéletes lesz.
Himnusz: Emlékszik nég valaki a Trollbarlangban a dalra, amit Shiro írt? Na az jó lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #937 Dátum: 12 feb 21, 19:05:11 » |
|
Köszi sensei!  Amúgy én kérdeztem, úgyhogy, ha kész lesz a címer majd választok titulust.  Most már egyébként kezdem érteni, hogy milyen címer kéne. Olyan ami kellően kemény, ne legyen rikító, de mégis legyen benne valami lányos... azt hiszem már összeért a fejemben az uborka!  Sabaku: Ezen jót röhögtem.  Nekem tetszik a rangod.  gman: még mit nem!  Hmm... gman ez jó ötlet. 
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #938 Dátum: 12 feb 21, 19:05:56 » |
|
Szabolcs? Nem is tudtam hogy így hívnak.  Hmm.. és a japán macska? Neko-chan? Vaaagy a TaButa?  (neem, nem vagy te buta  )
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #939 Dátum: 12 feb 21, 19:09:06 » |
|
Zizi ez nagyon király!! Szerintem ez legyen a címer 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #940 Dátum: 12 feb 21, 19:09:38 » |
|
A dal szövegére már nem emlékszem csak arra, hogy én énekeltem itthon, hogy kijön-e a rím.  Pedig Én topicban is ott van, te kis lila ördög.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #941 Dátum: 12 feb 21, 19:12:05 » |
|
Tényleg kell titulus is.  Legyen az, hogy Cicafiú.  Akkor aki akar rajzon lenni az PÜ-ben küldjön valami képet, hogy milyennek rajzoljam, aztán pár nap múlva ha már senki nem ír megcsinálom.  Esetleg szólhattok a többieknek is, mert szerintem sokan nem fogják látni amit írok. 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #942 Dátum: 12 feb 21, 19:13:12 » |
|
Jólvanna, nem fogok kétmillió oldalt visszaolvasni. De legalább már tudom a sógorom nevét.  Majd meg kell kérdezni a dalszöveget tőle. Vajon ő emlékszik?  Cicafiú?  Már ne is haragudj Riku, de ezzzz... 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #943 Dátum: 12 feb 21, 19:14:51 » |
|
Na, akkor jó, a címerből még csinálok pár változatot, aztán majd kiválasztjuk melyik legyen, de mára ennyi volt.  Sensei, én elfelejtettem, hogy Szabolcs a neved, bocsi.  (egyébként tök jó *.*) Rikan: Majd küldök neked képet! Egyelőre gondolkozok. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #944 Dátum: 12 feb 21, 19:16:37 » |
|
Nocsak, férjuram is megérkezett. Vagy nagyon bátor vagy, de inkább csak nem olvastad el kb. 52től az oldalakat xD Aztán 'beszélünk'  Titulusötlet van pár  pl az elmúlt félévban ezeket kaptam innan-onnan, valamint volt nekem régi titulosom is xD Tehát.... Anti-fangirl, Hivatásos profil-jósnő, Pszichológus, Hűtőstylist, Fekete-öves Villanykapcsolgató, Antikrisztus (xD), valamint a mostani, Hiei-féle titulusom az avatar alatt megtekintehő xD Ki mire szavaz?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 19:31:38 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|