Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #855 Dátum: 12 feb 21, 16:45:09 » |
|
Neeem xD de most mentem egy kb. félórára, fogorvos >.< de én nem félek tőle, ő fél tőlem xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #856 Dátum: 12 feb 21, 16:46:01 » |
|
Amúgy lenne egy kérdésem: az első hsz-ben, ahol az van, hogy "vallásunk", onnan ki lehet választani, hogy ki melyikben hisz? Mert akkor én lehet hogy Aesista lennék. Hogyan hihetnél csak egy angyalban, ha az istenében nem? Összefoglalva: Nem!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #857 Dátum: 12 feb 21, 16:50:24 » |
|
Hát Hiei pont a bukott angyal, szóval ő szerintem mást képvisel mint Isten és az angyalai ezért benne lehetne hinni külön. Sabaku-chan, miért fél? Elharapod a fém eszközeit meg a kezét, mikor a szádba nyúl?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #858 Dátum: 12 feb 21, 16:51:16 » |
|
majd ha lesz türelmem csinálok képet addig mindenki...próbálja meg elképzelni...dee ne tegyetek képeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #859 Dátum: 12 feb 21, 16:59:28 » |
|
Sabaku, mond meg neki hogy fel fogom hívni!!!! (És ha már itt tartunk meg adod a számát? Elhagytam a barna könyvemet) Az a nő nem fél, ismerem én, ő a félelmetes, tudom hogy lányom is fél tőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #860 Dátum: 12 feb 21, 17:00:12 » |
|
Minagi-sensei hogy szeretnéd hogy írjam az aláírásomba a neved?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #861 Dátum: 12 feb 21, 17:02:03 » |
|
Fogós kérdés Nem tudom hogy félelmetes legyek mint apám, vagy cuki mint egy póóóóóóóni! Hívj Mini-chan-nak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #862 Dátum: 12 feb 21, 17:03:07 » |
|
Jújj Hiei az apukád? :O Az félelmetes lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #863 Dátum: 12 feb 21, 17:04:10 » |
|
Fogós kérdés Nem tudom hogy félelmetes legyek mint apám, vagy cuki mint egy póóóóóóóni! Mint az apád! FRancba már a pónikkal Putir: Hiei samát is meg lehet szokni ^^ modnjuk nekem egy Sarlatán a mesterem és büszke vagyok rá ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #864 Dátum: 12 feb 21, 17:04:22 » |
|
Hát tessék, ennyi tellett belőlem. This is the címer. Bocsi az előző kép nagy lett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 17:07:56 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #865 Dátum: 12 feb 21, 17:07:51 » |
|
Zizi hát ez lol wáá ott a rokonom középen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #866 Dátum: 12 feb 21, 17:08:49 » |
|
Kiváló, gyönyörű és fergeteges! Csak győzze valaki összenyomni kicsibe!
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #867 Dátum: 12 feb 21, 17:09:35 » |
|
GepgurU, már megcsináltam! F5! Nocsak Flexee neked is babérkoszorú az agancsod?
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #868 Dátum: 12 feb 21, 17:11:50 » |
|
Hű Zizi nagyon király lett. Minagi, nem hívathatod magad Mini-channak a tanítványoddal. Minagi-sama! Vagy ha cukira akarod venni, Mini-sama. De ennél ne add lejjebb, legyen benned büszkeség. Flexee
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #869 Dátum: 12 feb 21, 17:15:04 » |
|
Akkor marad a Mini-sama Flexee, a nyugi nem szeretem a pónikat, mármint ezeket a józsaszííín izéket amiknek lehet fésülni a fejüket, és lovagolni a hátukon. Zizi, tök jó lett, bár az angyaloktól karácsonyi érzésem van, nem tudom miért, mi nem használunk ilyen díszeket... de akkor is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|