Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #825 Dátum: 12 feb 21, 15:56:55 » |
|
Áh, túl válogatós vagyok ahhoz..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #826 Dátum: 12 feb 21, 15:58:07 » |
|
Valaki befogadna engem tanítványának?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #827 Dátum: 12 feb 21, 15:58:46 » |
|
~ az uncle az a nagybácsi, nem?mert akkor az uncsitesó (cousin?) a jó... ~ Rikan, kisöcsém *-* ki is írlak ~ Apjuk! ma még számolunk igazad volt, baa-chan, jó kis pasit szedtem föl.... de a szeszfőzdét ha elperelem félig neked adom mi is a kedvenc piád? egyébként meg erényövet hordok, amibe bele van pecsételve egy jó kis tüskés-fogas-karmos démon (lement Hieihez az alvilágba a minap ott szereztem, bár akkor még cuki volt meg bolyhos), és ha valaki bepróbálkozik nálam akkor... Ja, és ezzel a beszólással szerztél magadnak egy könyörgéssel eltöltött estét Ja és meghat az aggodalmatok De bennem Démonherceg-sensei vére folyik, aki egyébként mesterem is, tehát a házassági problémákat megoldom.... ha kicsit véresen is ----> meg egyébként is szerk: Putir, nem egy konkrét embert kéne fölkérni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 16:17:53 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #828 Dátum: 12 feb 21, 16:02:33 » |
|
Putir! Mondanám, hogy én, de inkább nem, mert nem vagyok valami vezéregyéniség. Tényleg! a rangválasztáshoz még kell a 15 nap?
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #829 Dátum: 12 feb 21, 16:03:14 » |
|
Fél vér vagy apád miatt, ezért aggódom. Putir, én nagyon szívesen tanítanálak. ----> meg egyébként is EZ zseniális lányom, most olyan büszke vagyok rád!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 16:04:58 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #830 Dátum: 12 feb 21, 16:04:19 » |
|
Hát Loah ilyenek ezek a nemesek semmi se elég jó nekik Ezért vagytok kihalóban. xD Bár a mi oldalunk is nemes, hiszen Hiei-sama egy démonherceg, mégis jó nagy családunk van. Persze beférkőztek ilyen gman félék, dehát ez van... Putir, neked kell felkérned valakit mesterednek, normálisan nem pedig úgy hogy "valaki lenne a mesterem?" Amúgy szerintem törlöm majd a kapcsolatot köztem és Seva közt a családfán. Egyrészt azért mert nincsenek szüleink ezért nem lehetnénk törvényesen testvérek, másrészt azért mert így a két család rokon így nem nagyon házasodhatunk keresztbe. Azért akartam megtartani a testvéri viszonyt, mert Seva meg én ősidők óta ikrek vagyunk, de szerintem ebben a témában megválok e nemes címtől. Hajrá Sabaku-chan, így kell bánni ezekkel Köszi a főzde felét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 16:04:50 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #831 Dátum: 12 feb 21, 16:05:31 » |
|
A nagybácsi gyereke a unokatesóm? Jajj nagyon bezavarodtam. Mondom, emiatt fogom elbukni a versenyt. Vigyázzatok, az én drága unokahúgom bekeményít. Te is részese vagy hát a démoni vérnek?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #832 Dátum: 12 feb 21, 16:07:27 » |
|
Ritli sajnálom máskor úgy fogom. Minagi akkor be is írom az aláírásomba oké?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #833 Dátum: 12 feb 21, 16:08:46 » |
|
Még szép. 1-2 generációként kitör ebben a családban Meg mikor majd megöröklöm az alvilág trónját, nem hatódtatok meg minden kis senyvedő, ferde lelkecskén. Ritli: mi a kedvenc piád? Minagi-kaasan: köszi ^^ de ez tőlem már-már alapelvárás
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 16:11:23 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #834 Dátum: 12 feb 21, 16:11:20 » |
|
A niece az unokahúg, mint neked Sabaku pl. (testvér gyermeke) A nagybátyád (szülő testvére) gyermeke viszont az unokatesód. Cousin. Am elég vacak ez a magyarban. Unokatestvér nem ugyanaz mint az unokahúg vagy az unokaöccs. Putir máskor nem fogod mert csak egy mestered lehet. Max ha Minagi kitagad. Sabaku-chan, kb bármi ami tömény.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #835 Dátum: 12 feb 21, 16:13:35 » |
|
Akkor feltalálom a 100%-os alkoholt... az én (fekete)mágia tudásommmal sima ügy... vagy mit szólnál a 156%-hoz? persze lesznek az olyan lájtos-alappiák is, mint a pálinka, vodka, ilyesmi, de azt majd a gyengéknek xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #836 Dátum: 12 feb 21, 16:17:13 » |
|
Áhh az már szétmarná a gyomrunkat Inkább dobj meg egy kis tequilával
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #837 Dátum: 12 feb 21, 16:18:25 » |
|
Én vörösboros-kólát kérnék. (jó van na boros kóla...)
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #838 Dátum: 12 feb 21, 16:18:44 » |
|
Tegnap is így kezdődött, aztán bejelentettél valamit Ugye mára semmit sme tervezel kicsi lányom? Meg akarod vakítani nagyanyádat a piával? GepgurU: Te nem kapsz túl fiatal vagy még.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 16:20:24 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #839 Dátum: 12 feb 21, 16:20:55 » |
|
Én gyomromat aztán nem xD ilyen rokonsággal... mindenki alkoholista. Biztos, hogy dobjam? xD Csak a surlódástól el ne égjen menet közben.. bár.. ERRE MÉG GONDOLNI IS ROSSZ De tessék, itt van, baa-chan :'D Minagi: ma max a válást... illetve a megövegyülést.. mert nem végzek félmunkát meg tegnap is véletlen volt, én is alkohol hatása alatt voltam már kicsit ha nem vagyok eszembe jut a trollbarlang nekem is Ő.Ő
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 16:22:19 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
|