Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #810 Dátum: 12 feb 21, 15:18:16 » |
|
Én dzsímennek leszek a cinkosa most.  Hisz, én vagyok, a Bankai Magdus Anyus!  Amúgy, mára szerintem elkészül a címer. 
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #811 Dátum: 12 feb 21, 15:22:01 » |
|
Most, hogy ilyen sztár imázst kaptam családom női tagjaitól, itt is vagyok, hogy csillogjak egy kicsit.  Egyébként Ritli-sama, vannak fejlesztések a családfában?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #812 Dátum: 12 feb 21, 15:24:06 » |
|
Nincsenek.  Majd akarom módosítani a kinézetét, de amíg nincs új családtag nincs kedvem belepiszkálni  Igen fittek és üdék vagyunk. Lassan dédmami és dédpapi leszünk, de még mindig huszonévesnek nézünk ki  Tök jó. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #813 Dátum: 12 feb 21, 15:26:16 » |
|
Nos akkor bejelentem hogy Rikan, az édes kisfiúnk lett. Most írt vissza nekem, mami, küldtem neked pü-t 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #814 Dátum: 12 feb 21, 15:33:26 » |
|
Akkor Rikan lett a..a..aaa segítsetek már légyszi, hogy micsodám.  Unokaöcsém? 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #815 Dátum: 12 feb 21, 15:35:54 » |
|
Unokaöcséd... tudtommal, olyan mint Sabaku meg M. Bogi csak fiúban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #816 Dátum: 12 feb 21, 15:37:34 » |
|
Szaporodunk.  Üdv, Rikan. hanii! Unokaöcs!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #817 Dátum: 12 feb 21, 15:37:46 » |
|
Igen azod  Nekem meg az unokám.  Még egy. Nagyon szaporodnak.  Ketten beírtatok elém és még a szövegem is lopjátok 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 15:38:20 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #818 Dátum: 12 feb 21, 15:38:52 » |
|
Nem tervezünk többet... azt hiszem.  Én csak szerettem volna egy fiút a családba, és heo-val tettünk róla.  Bocsi hogy beírtam eléd. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 15:39:38 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #819 Dátum: 12 feb 21, 15:42:00 » |
|
Kicsit később lehet még szó gyerekről, de addig is inkább a már meglévőkkel foglalkozok inkább. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #820 Dátum: 12 feb 21, 15:44:34 » |
|
Akkor kiírok mindjárt mindenkit.  Hű tényleg, most van egy húgom és egy nővérem is. 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #821 Dátum: 12 feb 21, 15:48:12 » |
|
Hát nővérkém jól toljátok heoval.  Oké oké, unokaöcs. Esküszöm, az angolversenyen ezt fogom elbukni. Your uncle's daughter is your... a) aunt b) cousin c) niece d) nephew Mondjátok, ugye a 'c' a jó?  Rikan, csupa nővel vagy körülvéve. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #822 Dátum: 12 feb 21, 15:53:16 » |
|
Igen  . Viszont így elnézve a családfát, a mi águnk elég szűk, nem? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #823 Dátum: 12 feb 21, 15:54:33 » |
|
Hát húzzatok bele egy kicsit ti is. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #824 Dátum: 12 feb 21, 15:56:07 » |
|
Gergő, ha így gondolod, akkor vegyél el valakit, légy férfi és old meg. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|