Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #795 Dátum: 12 feb 21, 11:52:00 » |
|
Anyám, nálad sehogyse lehet bevágódni. >_< De igaza van gman, kicsit jobban kéne igyekezned hogy ne ezt gondoljuk rólad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #796 Dátum: 12 feb 21, 11:52:40 » |
|
Persze, azt hiszed hogy tied lehet minden, és a többiekre meg nem is gondolsz. Tudod te, hány gyerek van/lesz ebben a családban?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #797 Dátum: 12 feb 21, 11:54:58 » |
|
gman nálam úgy bevágódott a trollbarlangban, hogy ezt már sose mossa le magáról. Szóval ne mondd Minagi, hogy nem lehet. Vagy úgy érted, hogy a jó értelemben? De akkor se igaz, én heo-t már egész megkedveltem és elfogadom. De hanii szívem remélem te csak az engedélyemmel mész férjhez, valaki olyanhoz aki méltó hozzád.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #798 Dátum: 12 feb 21, 11:58:36 » |
|
haniit én zárdába zárom, nem fog hozzá nyúlni senki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #799 Dátum: 12 feb 21, 12:00:03 » |
|
Nem kell szeretni, úgyis csak azért vagyok itt, hogy bosszút álljak a vén csontokon a Trollbarlangos szivatásokért azzal, hogy felcsinálom az unokájukat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #800 Dátum: 12 feb 21, 12:00:38 » |
|
Nem gondoltam még férjhez menni, és ezek után talán jobban is teszem, ha egy darabig nem gondolok ilyesmire. OMG. Csak óvatosan az unokahúgommal!
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #801 Dátum: 12 feb 21, 12:02:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #802 Dátum: 12 feb 21, 12:03:42 » |
|
Ugye-ugye, azért elgondolkozik az ember ezen. Valahogy meg kell védeni őt a gman ...fajtáktól. >_< Nekem mázlim volt heo más mint ő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #803 Dátum: 12 feb 21, 12:05:31 » |
|
Igen anyu, majd ha eljön az ideje megpróbálok olyan kedves helyes normális férfit választani, mint te és Minagi nővérem. Zárda? Jó hogy nem küldötök el apácának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #804 Dátum: 12 feb 21, 12:09:28 » |
|
Gman te kis Cula tudod mit viszel te el innen a testrészeidet darabokban. Azt hiszed, hogy kihasználhatod a tanítványomat? Tévedsz. Mindig vered itt az IQ-dra a nyálad most hála neked kifejlesztjük a tökéletes klón sereget. Viszont, ha egy sereg retardáltat kapok akkor én foglak eltaposni. Meg tudod mi az a szenvedés a pokol legmélyebb bugyra ahhoz képest üdülőxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #805 Dátum: 12 feb 21, 12:12:51 » |
|
hanii: Akkor te lennél a pingvingoblin. Amúgy sem apáca lennél, hanem anyáca. Opa: Én is imádlak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #806 Dátum: 12 feb 21, 15:05:52 » |
|
Ennyit rólad gman, megölted a topicot. Rosszabb vagy mint heo.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #807 Dátum: 12 feb 21, 15:10:03 » |
|
És milyen igaz, ilyen férfit vett el a lányom, tejóég hogy fogom én ezt túlélni? Jobban kellett volna ellenkeznem, de szeretnék unokákat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #808 Dátum: 12 feb 21, 15:11:32 » |
|
Szegény anyuék akkor már dédszülők lesznek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #809 Dátum: 12 feb 21, 15:12:25 » |
|
De figyelj ahoz képest fittek és üdék, én is így akarok kinézni majd ha dédunokáim lesznek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|