Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #750 Dátum: 12 feb 20, 21:56:02 » |
|
Édes anyám: Háhá akkor tudtad hogy a férjem lesz, vagyis érezted, és nekem nem szóltál? Sokkot is kaptam mikor megkérdezte... felkészíthettél volna az ilyen helyzetekre. Akkor az a barbie tudja hogyan kell élni! A legidősebb bátyám fiókjában van egy barbie, meztelen és a feje le van égetve... azt hiszem valami részeg estéről lehetett... de még mindig meg van. >_< Azoktól a kék írásoktól mindenki fél... valamiért, pedig a kéknek nyugtató hatása van... elvileg. (Nézzétek meg a Duma topicban kit kellett eltemetnem T_T)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 20, 21:57:22 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #751 Dátum: 12 feb 20, 21:59:28 » |
|
Hát bocsi lányom, eredetileg arra számítottam, hogy testvérek lesztek. Csak közben jutott eszembe, hogy mi van ha... Engem is lesokkolt mikor megláttam milyen hirtelen valóra is vált a sejtésem. A jóslat és a valóság között túl kevés volt az idő, még feleszmélni se tudtam. Így sajnos felkészíteni se tudtalak. Azért remélem megbocsátod drága édesanyádnak ezt a hibát...
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #752 Dátum: 12 feb 20, 22:00:13 » |
|
Tényleg. Új szövetséget kötöttetek Hiei-jel? Nem is mesélted. Gonoszok. Elhagyom a topicot örökre. ·· heo csak annyit mondott, hogy Mininek szép a neve. :3 Ezt ki ne érezte volna? :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #753 Dátum: 12 feb 20, 22:05:22 » |
|
És helyette jöttem én. Azért remélem én is megfelelek.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #754 Dátum: 12 feb 20, 22:07:32 » |
|
Persze jányom, még jobb is vagy mint az a buta buta heo.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #755 Dátum: 12 feb 20, 22:08:26 » |
|
Mini-chan, én úgy tudom, hogy a zöld színnek van ilyen hatása. Milyen népszerű beszédtéma lettem, amíg vacsorát főztem, lassan pénzt is kérhetnék ezért a sok főzésért, el sem hiszem, hogy mennyien kihasználják zseniális szakács mivoltomat. Seva, bocsi, ha megsértettelek, de úgy tűnt, hogy szereted a régiesebbnek titulálható dolgokat, gondoltam megkockáztatom. Baka heo, há? Mindenesetre valóban furcsa lett volna.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #756 Dátum: 12 feb 20, 22:10:45 » |
|
Miattam halt ki a topic, mert heo megemlítettem hogy szép nevem van. T_T (egyébként köszönöm heo ) Természetes hogy megbocsájtok, de szerencsére van egy húgom, őt feltudod készíteni erre a helyzetre és ha kell segítség, nagy testvérként bármit megteszek. Szegény, sokkal kell még küzdenie hogy "igazi családtag" legyen. De nem is olyan...buta. Oh, csak nem főztél, azt hittem nem eszel este 6 után?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #757 Dátum: 12 feb 20, 22:13:53 » |
|
Amúgy szomorú, hogy heo nem a fiam lett. Mert akarok egy fiút is És Hiei meg olyan gyereket akar aki jól főz. Szóval mindenki nyerne, még ha kicsit baka is. Igen heo igazi sztár lettél. Áhháá nagylányom, szóval szerinted is buta :3 Tudtam én, hogy rám ütsz És köszi a segítséget húgod felkészítésében.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 20, 22:14:35 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #758 Dátum: 12 feb 20, 22:18:15 » |
|
Oh, csak nem főztél, azt hittem nem eszel este 6 után? Nem kell megköszönnöd, komolyan gondoltam. Mint említettem kihasználják, nem magamnak főztem, már megint, de azért szép, hogy emlékszel rá. Ha már a lányotokat vettem el, akkor családtag vagyok ergo félig meddig a fiatok is és szívesen főzök bárkinek, ha úgy látom, hogy megérdemli.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #759 Dátum: 12 feb 20, 22:23:09 » |
|
Kicsit örülök hogy inkább rád ütöttem és nem a Démonherceg apámra. >_< Ő a kicsi húgicám, ha férfi megy a közelébe szétverem egy baseball ütővel. (mármint a férfit, nem hanii-t ) Én is szeretnék egy fiút, kell a családba egy fiú... csak hát még nem tudom ki szeretne a gyermekünk lenni, meg még nem írtam ezt meg heo-nak, (pedig ma akartam csak elfelejtettem -.- ... ) és hát nélküle nem döntenék. Főzöl és bele se kóstolsz? Az lehetetlen, tudnod kell össze értek e az ízek, minden stimmel-e stb. Természetes hogy emlékeztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #760 Dátum: 12 feb 20, 22:27:53 » |
|
heo akkor szólíthatlak fiamnak? *______* El se tudom képzelni milyen lenne egy lány aki apádra üt. Családfa v3.0 rajta Sabaku házasságával. Továbbá Chakrát és Csibét egy sorral feljebb toltam, mert egyrészt szerintem abban a sorban van a helyük, másrészt így több a hely a második generációnak, hátha lesz még házasság, gyerek vagy valami.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 20, 22:30:35 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #761 Dátum: 12 feb 20, 22:29:13 » |
|
Visszatértem egy csöpp idejére! Nem tudom, ki lehetne a fiatok. Talán Rikan. Bár, nem hiszem, hogy csatlakozni szeretne. Az, milyen durva lenne már, ha STM gyereke gman lenne. Jó lett a családfa mesterem anyósa! Ui.: Elvagyok, mint a befőtt. Jééééé itt van Rikan!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 20, 22:30:32 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #762 Dátum: 12 feb 20, 22:33:50 » |
|
Rikan már ide tartozik, benne van a taglistában, és azért nem mertem még megkérni hogy a fiúnk legyen-e mert nem tudom hogy szeretne valakivel valamilyen házasságot kötni. Sabaku, mit csinálsz itt, úgy volt hoyg aludni mész.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 20, 22:40:07 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #763 Dátum: 12 feb 20, 22:39:59 » |
|
Király lett Rikan a követkető módosításnál azt is be lehetne 1-2 helyen húzni, hogy pl: Hiei Csibe rabszolgája, vagy fordítva xD valmi nyíllal talán
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 20, 22:40:34 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #764 Dátum: 12 feb 20, 22:40:27 » |
|
Amúgy szomorú, hogy heo nem a fiam lett. Mert akarok egy fiút is És Hiei meg olyan gyereket akar aki jól főz. Szóval mindenki nyerne, még ha kicsit baka is. Hát válassz egy puruttyát azt maximum gatyába rázzukxD Vagy ha nem megy bízd rám kerítek egyet azt megbeszéljük, hogy minden igényt kielégít-exD Szét elemezzük Skypeen azt ha megfelel megvesszükxDDD Nem én nem tekintek úgy egy ártatlan új szülöttre mint, ha tárgy lenne ti tévedtek mindXD Jó lett a 3.0 bár már az 1.0 eldőlt, hogy fajaxD Köszi a munkát cica Sabaku sokat kell még tanulnod... kezdjük azzal, hogy nem írsz be elém
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|