hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #735 Dátum: 12 feb 20, 21:07:54 » |
|
Nem vagy egyedül, azt én is gyakran csináltam. Meg volt egy fiú babám is, rendszerint együtt strandoltak nudizva. Meg meztelenül táncolgattak, emlékszem akkor ment mindig valami Kelly Clarkson szám a rádióban, arra nyomták. (mármint nem úgy nyomták) Amúgy igazából szinte senkinek sem passzol a nickneve.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #736 Dátum: 12 feb 20, 21:10:30 » |
|
Akkor Hannah Montana fan voltam (mikor ez a korszakom volt), és mindig egy Hannah-dalt tettem be.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #738 Dátum: 12 feb 20, 21:24:26 » |
|
Köszönöm! De édes kislányom, neked volt Hannah Montana korszakod? Azt hiszem jobban oda kell hogy figyeljek rád. Az első kép egyszerűen zseniális, és rémisztő egyben, és ez a zöld szín csak dob rajta. A második képen szegény középső barbie, mintha kicsit "ütött-kopott" lenne. >_<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #739 Dátum: 12 feb 20, 21:26:12 » |
|
Lehetséges, drága Anyuci. De szerintem te akkor is jó anya vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #740 Dátum: 12 feb 20, 21:27:03 » |
|
jééé, én holnap egy órával később kelek
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #741 Dátum: 12 feb 20, 21:27:49 » |
|
Jó neked. Nekem szokásosan megcsörren 6:30-kor...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #742 Dátum: 12 feb 20, 21:30:45 » |
|
ja, de nekem az egy órával később az a 7 ^^ na, de mostmár téényleg megyek tanulni,ha visszajönnék, hajtsatok el xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #743 Dátum: 12 feb 20, 21:31:36 » |
|
Meglesz, nővérem. Mégegyszer sok sikert a kémiához!^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #744 Dátum: 12 feb 20, 21:33:12 » |
|
Seva, ha jól tévedek, akkor az a te szemüveged, ugye? Nekem tetszik a Tabitha, pont azok a magánhangzói, mint a családnevemnek. Ritli, mert szegény nem tudta eldönteni hogy gyermeked legyen vagy a vejed, de mellettem kötött ki szerencsére.
Minden szó igaz.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #745 Dátum: 12 feb 20, 21:46:51 » |
|
Lille mi meg Barbie halottak napját rendeztünk és a lényeg az volt, hogy sokan megkeresztelkedtek és beírtuk a Bibliába a nevüket. És a végén majdnem felgyújtottuk a házat. A sátán bibliájába. Heo szerettél volna a kisfiam is lenni? Meg vagyok hatva. Amúgy vicces mert Hiei meg én éppen dumáltunk mikor örökbe fogadtuk a gyerekeket, hogy ki legyen a kölykünk meg minden. És épp azt beszélük, hogy az lesz a kellemetlen, ha mindketten elfogadjátok az ajánlatot és inkább férj és feleség lennétek. Mert az testvérek között nem egészséges. Előre láttuk románcotokat. Mi már csak ilyen jó szülők vagyunk.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #746 Dátum: 12 feb 20, 21:48:33 » |
|
Ja, példa, bekerülhetne egy műsorba is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #747 Dátum: 12 feb 20, 21:50:30 » |
|
A középső Barbie Hajnika aki rock sztár. heo az nem az én szemüvegem. :F Hanem nagyanyámé. -.-" Húú tényleg lehet az volt. Pedig megtévesztő módon Újszövetség volt az elejére írva. Hetedikben kaptuk a suliban. Micsoda iskolába jártam én.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #748 Dátum: 12 feb 20, 21:51:27 » |
|
heo legutóbbi hozzászólása óta kicsit kihalt a topic.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #749 Dátum: 12 feb 20, 21:52:22 » |
|
A sátán újszövetsége. A nagyanyádé? Akkor lehetne akár a tiéd is. heo már csak ilyen, megölte a topicot. Mint a moderátorok. Beírnak valamit, mire mindenki megijed és kihal a topic
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
|