Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #720 Dátum: 12 feb 20, 20:48:12 » |
|
Minagi! Ha megnyugtat, én téged és Sabakut fiúnak néztelek, Loah -t pedig csajnak. Amúgy, csöndben megjegyzem, hogy barbi helyett műanyag katonával játszottam. Amúgy Minagi! Mi a neved? Hmm... Mimi a neved, fogadjunk?
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #721 Dátum: 12 feb 20, 20:50:45 » |
|
Miért néz itt mindenki mindenkit más neműnek? xD Én egyedül Sabakut és Flexeet hittem fiúnak, a többiek mind egyértelműek voltak számomra. Minagi nevét soha az életbe nem fogjátok kitalálni.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #722 Dátum: 12 feb 20, 20:52:20 » |
|
Hála az égnek még a fórumon nem néztem senkit fiút lánynak, vagy fordítva. Egyébként már sajnos volt egy ilyen bakim. Vicces volt. Zizi, egy lelkitárs. Én is utáltam a Barbie-kat. Kisautóim voltak, imádtam őket. Volt egy kis piros Vipera-m, az összes fiú el akarta tőlem szedni. Egyébként meg kint bújócskáztam métáztam a pincehegyen, rákásztam a patakparton, vagy verekedtem az óvodában. Imádtam gyereknek lenni. Isten tudja miért, de nekem Minagi-ról az Ágnes név jut eszembe. o_O
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #723 Dátum: 12 feb 20, 20:52:29 » |
|
hanii: hát nem vagyok túl lányos az biztos Szerintem én megyek lefeküdni mellesleg egy alvó félig szarvas teremtméynt nem illik bántani, szal nehogy arra ébredjek, hogy fogkrémes a seggem *Flexee betámolyog a karámjába és lefekszik a puha szénára*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #724 Dátum: 12 feb 20, 20:53:43 » |
|
Látom mindenki megtudja állapítani ki a lány és a fiú a fórumon. >_< Zizi: Én is, bár ezt korábban írtam Shironak, még ebben a topicban pont. Áh telitalálat! Azt hittem nehezebb lesz. ... De nem ez. Lille, nem vagy egyedül, de még régebben írtam az én topicban, hogy ezt a nevet loptam az Air c. animéből, ez az egyetlen dolog ami tetszett az animében, de már vagy 6 éve (vagy több) használom ezt a nevet. A végén ide ír majd édes apám de kékkel hogy ez nem "ÉN" topic. De a becses nevem egyébként Tabitha.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 20, 20:54:20 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #725 Dátum: 12 feb 20, 20:55:22 » |
|
Csak úgy? gman, meg se kérdezte a szüleidet? Most fel vagyok háborodva! Gonosz anyós leszek a végén. Hát látod... bezzeg akkor nem járt a szád mikor heo elvitt téged úgy, hogy nem kérte meg tőlem a kezed Látod ezért vagyok én is gonosz anyós. Hiába anyja-lánya. De nekem is írhattál volna mielőtt csak így bejelented, teljesen sokkolt a dolog. Miféle ember ez a gman, vigyáz majd a lányomra? Ferde hajlamokkal rendelkezik. Nem véletlenül hívják gaymannak. Tönkreteszi a vérvonalat. ... Ezt a fogyatékosságát még a sok pénzével és a szeszfőzdéjével sem tudja orvosolni. Vigyázz vele unoka-chan. ...főleg mert az öreg szülőkkel is törődnie kell valakinek. Hé lányom ezt kikérem magamnak. Fiatalok, üdék, fittek és gyönyörűek vagyunk. Szívd vissza. Itt Seva néni az öreg egyedül. És most hogy nincs itt Rita nincs aki kordában tartsa úgyhogy felvállaltam a gyógykezelését és a szelídítését. Arigatou néni. Ja és Flexee valahogy így néz ki: Klikk Csak meg van spékelve egy pár aganccsal. Én meg Rita vagyok óhh míly váratlan meglepetés.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 20, 20:55:55 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #726 Dátum: 12 feb 20, 20:58:27 » |
|
Az én nevem Zsófi, bár szerintem ezt mindenki tudta. De engem is Mini neve érdekelne. :3 A többiekét tudtam, van aki FB-n is megvan nálam. Sőt sokan. :3 A himnuszt én írom elvileg. Gyakorlatilag még nem. Meséljetek vmi izgalmasat így estére. *.* Én Barbie függő voltam kiskoromban. 10 évesen meg elolvastam egy csecsemő gondozásról szóló könyvet és akkor meg a csecsemő baba lett a mániám. Akit érdekel, hogy néz ki most a régi csecsemőbabám ordítson. De szólok csak 18 éven felülieknek. Mini-chan NANIIIIIIIII? hö? Nagyon különleges. :3 Magyar vagy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #727 Dátum: 12 feb 20, 20:59:43 » |
|
Hú, oviban én mindig sírtam. Alsóban meg folyton verekedtem. Flexi, egy alvó szarvas nagyon cuki. *.* Bocsi anya, ne vedd annyira a szívedre, inkább apáról beszéltem. Seva pedig nem is tűnik olyan öregnek. Vagy öhm.. tévedek? Barbi, húú, tele voltam Bratz babákkal. <3
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #728 Dátum: 12 feb 20, 21:00:09 » |
|
Mini chan a marsról jött. Sevanna mutizzad a babát! Én szerintem ma már több hsz.-t nem írok! hali! ^^
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #729 Dátum: 12 feb 20, 21:00:50 » |
|
Szia, Zizi100! Anya, neked komolyan ilyen furcsa neved van? o.O
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #730 Dátum: 12 feb 20, 21:01:41 » |
|
-de szép név, Kaasan *O* -a nővérem második neve is Rita ^^ -Na,de én is tűnök, sajnos nem aludni, hanem tanulni a holnapi über-mega-giga-boss kémiaTZ-re x( még kólát is ittam,hogy be ne aludjak:'S
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #731 Dátum: 12 feb 20, 21:02:54 » |
|
Minagi, nekem tetszik a neved, szerintem is különleges. (Fogalmam sincs, rögtön a Híd Terebithia földjére ugrott be, bírtam azt a mesét.) De akkor a neved azt jelenti, hogy gazella? Szép. Nem tudom, én a babáimat-amennyi volt- elástam a homokozóba, mindig temetőset játszottam velük. Volt pap, síró család, virágok, éneklés, minden ami kell.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 20, 21:04:29 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #732 Dátum: 12 feb 20, 21:04:03 » |
|
Sok sikert, nővérkém! Én a barbie-aimat mindig levetkőztettem pucérra. Tudom, furcsa szokás...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #733 Dátum: 12 feb 20, 21:05:41 » |
|
Igen magyar vagyok, vagyis én úgy tudom. Leányom, halál komolyan, és így kell kiejteni, Tábita. (elvileg így is vagyok anyakönyvezve) Ritli, mert szegény nem tudta eldönteni hogy gyermeked legyen vagy a vejed, de mellettem kötött ki szerencsére. De mindent tőled örököltem/tanultam, naná hogy gonosz anyós leszek, főleg most hogy erre a ferde hajlamra felhívtad a figyelmemet, duplán fogom figyelni. Seva: Én nem tudtam hogy Zsófi vagy! És kérjük a képeket!!! Elmúltam 18, nekem szabad Lille, köszönöm és igen ezt jelenti, olyan is vagyok néha. >_<
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 20, 21:09:55 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #734 Dátum: 12 feb 20, 21:07:01 » |
|
Sevanna, én sem tudtam, hogy Zsófi vagy. o.O De hogyan passzol ehez a nickneved?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|