^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #690 Dátum: 12 feb 20, 20:04:40 » |
|
még egyszer mondom, hogy senki ne alacsonyítson le egy esztelen füvet zabáló vadállathoz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #691 Dátum: 12 feb 20, 20:05:59 » |
|
Kaasan: azért téged még mindig szertelek xD Tudom én! De akkor is kirepültél a fészekből. Tényleg! Itt szinte csak ők tudják a keresztnevem. xD
Nekem asszem csak hanii tudja, úgy emlékszem csak neki mondtam meg. O.O Flexee, én soha nem tennék ilyet! Te egy harcos szarvas vagy, láttam mire vagy képes!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #692 Dátum: 12 feb 20, 20:07:22 » |
|
most mondtam, hogy mázlid van, Flexee xD de ha a fűzabáló szerinted vadállat.....hát,oké,hogy Hiei most éppen békés, de előbb-utóbb leesik neki xD szal sztm idézd meg russia-chant időben erre aztán tényleg nem képes holmi jött-ment pörkölt Kaasan: ne aggódj,majd gyakran meglátogatlak (L)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 20, 20:09:39 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #693 Dátum: 12 feb 20, 20:09:18 » |
|
Mini-chan: tényleg? hát én eddig csak sípoltam és porrázúztam heo micsodáját pörkölt? lol
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 20, 20:11:35 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #694 Dátum: 12 feb 20, 20:11:43 » |
|
De te nem tudod mit teszel miközben alszol, én viszont figyellek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #695 Dátum: 12 feb 20, 20:15:24 » |
|
heo micsodáját? Igen, én tudom Minagi nővérem nevét. Húú, hát beírtam a Google-be valami goblinnal kapcsolatos dolgot, és ezt adta ki. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #696 Dátum: 12 feb 20, 20:16:52 » |
|
igazság szerint inkább őz meg vaddisznópárti vagyok, ha kajáról van szó, így biztonságban vagy xD és hogy haladsz az idézéssel? oké, hanii xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #697 Dátum: 12 feb 20, 20:19:58 » |
|
most fáradt vagyok, úgyhogy csak holnap folytatom. ha eredményt érek el azt beteszem a Hetalia témába
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #698 Dátum: 12 feb 20, 20:20:32 » |
|
Igen adtam neki egy kicsit, mert már nagyon kezdte kiirtani az embereket a fórumon. És most hogy nincs itt Rita nincs aki kordában tartsa úgyhogy felvállaltam a gyógykezelését és a szelídítését. Sabaku-chan te még kicsi vagy a fűhöz. heo észleltem, hogy te is asszociáltál. Csak ez fiúnál annyira nem meglepő. gman ne add a jópofát, nem hagyom hogy átverd Minagit és heot! Tudom mire készültök az ábrándos, szépfiút játszó Rikannal. Titeket keres az FBI mér régóta. Úgyhogy Mini-chan legyetek óvatosak! Csak nehogy megszöktesse Sabakut.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #699 Dátum: 12 feb 20, 20:22:07 » |
|
Tényleg, amúgy dolgozik valaki valamilyen himnuszon, címeren, vagy ilyesmin? Rikan is készül valamire? O.o Ez milyen ijesztően hangzik.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #700 Dátum: 12 feb 20, 20:23:19 » |
|
Flexee: azért írtam oda, hogy "tiszteletbeli". Sabaku, Russia-chant fölösleges idézgetni, Hiei összekötözi a lábait a csövével. Őt talán még Itachi is nehezen győzné le. Amúgy Kata. Te pedig? Sára? (csak úgy jött ) Hogy merted bántani a mesterem? :O Kihívlak egy páros vérbaj... őőő véres párbajra! ^^ Én dolgozok a címere, hamarosan meglesz, csak most mást csinálok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 20, 20:24:26 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #701 Dátum: 12 feb 20, 20:23:52 » |
|
címer Zizi, és már a himnusz is készülőben van jhajóó Zizike
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #702 Dátum: 12 feb 20, 20:25:42 » |
|
Aszta, jó sok oldalat teleírtatok. o.O De visszatértem.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #703 Dátum: 12 feb 20, 20:27:16 » |
|
Tudom,hogy felesleges, őt még én is lenyomom tanítványként, de hátha nyer neki egy kis időt xD hanii: a címeren dolgoznak ^^ ki csinál himnuszt? o.O a nevem meg Szilvi, de ennek semmi köze a Sabakuhoz. ^^ Hugi: van egy újdonsült sógorod gman személyében
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #704 Dátum: 12 feb 20, 20:29:04 » |
|
Én is mivel Gergő vagyok, ezért tök egyértelmű volt, hogy Loah legyen a nickem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|