^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #495 Dátum: 12 feb 19, 21:36:52 » |
|
akkor Ritlire (Hiei szerelmére a gyengébbek kedvéért) ... értelmét vesztette a mondat *reményvesztetten leguggol Busby széke maradványaihoz* most mehetek az OBIba ragasztóért...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #496 Dátum: 12 feb 19, 21:38:33 » |
|
Hú a családfa gyönyörű lett. nem is vártam kevesebbet az én ikremtől. :3 A mi anyánk Aphrodité volt az biztos. *.* Szerintem ő legyen az egyik ősszülő. Az ősapa meg Anarchikusz pl. Ezennel ünnepélyesen bejelentem, hogy vacsora és fürdés utána szültem két gyereket, egy csodálatos fiút és lányt, név szerint Lillét és Loahot. :3 Danival is megbeszéltem és befogadunk titeket. :3 Daninak annyir kikötése volt, hogy a házimunkát nektek kell csinálnotok. :F Micsoda apa??! Egy igazi kalóz. Sajnos nem tudtam tiltakozni, mert különben nem jön el velem holnap vásárolni. De nagyon örülök nektek, egyértelmű nekem lettek a legokosabb és a legszebb gyerekeim. *_____* Ezeket a filmeket fogok a közeljövőben megtekinteni: http://www.youtube.com/watch?v=KXcS5qo-nKg&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=2yEwVQdCl74&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=CF51mPjRqxEGondoltam közlöm. Anyám ne írjatok ennyit. x_X Ja és heo xy-nak az volt a baja hogy két L-el írtad azt, hogy arkangyal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #497 Dátum: 12 feb 19, 21:41:11 » |
|
Flexee! Azt írta Sabaku, hogy atomjaira porlott a szék. Azt, hogy fogod összeragasztani? xD Vagy, kérd meg a hódot az OBI (van kenobi) logóban, hogy rágjon egy másik széket, ráraksz egy ugyan olyan kárpitot, aztán jó van. Úgy sem fog beleülni senki, hogy kipróbálja, megy-e. xD
Amúgy, azért nem Hiei-t kértem meg, hogy legyen a mesterem mert kikergetném a világból szegényt. Amúgy tényleg, heo sensei! Akkor, most a mesternek tényleges funkciója van, vagy csak egy rang, hogy legyen valami?
Sevanna! Az az "xy" én voltam! xD Jó 8 Sabaku!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 21:43:18 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #498 Dátum: 12 feb 19, 21:41:40 » |
|
Ritli: fordítva úgy menőbb. vagy éppen háttal vol nekem, és megkerültem. lehet választani. Flexee: de hát nem mardt belőle semmi xD inkább vegyél egy új széket. Hajj, emberek, én mentem alukálni ^^ kell az erő a másnapi trollkodásaimhoz. :'( bye zizi: megint beelőztél xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #499 Dátum: 12 feb 19, 21:42:29 » |
|
Seva, tudom, hogy az volt, de már nem úgy van. Egyébként Zizi volt az.
Zizi, van funkciója, mégpedig, hogy megtanítsa használni a fórum lehetőségeit, hogy bevezessen a családba és hogy értékes tagnak neveljen a közösség szempontjából.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 21:44:18 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #500 Dátum: 12 feb 19, 21:45:58 » |
|
Akkor most még egyszer megkérnék mindenkit, mert úgy látom nem volt világos. Ha bárki fogad be gyereket/kutyát/tanítványt/hörcsögöt/férjet/feleséget/fánkot...stb...stb... Legyen szíves megírni nekem pü-ben. Holnap továbbfejlesztem a családfát, de nincs kedvem 20 oldalt átbogarászni majd azért, hogy rájöjjek ki kinek a kije lett. Szóval ha azt akarjátok rajta legyen a családfán, légyszi jelezzétek. Arigatou!
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #501 Dátum: 12 feb 19, 21:46:31 » |
|
Jaa gomen. Csak elfelejtettem, hogy ki írta. Legyetek tekintettel a koromra. Gyűjtsetek nekem vmi memóriagyógyszerre. Gyerekeim lassan 10 óra ideje lefeküdnötök nehogy másnap fáradtak legyetek az iskolában. ^^ Anyuka powaaaa~ Értettem ezüstöm. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #503 Dátum: 12 feb 19, 21:54:51 » |
|
Egy kör cavinton rendel Seva-nak.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #504 Dátum: 12 feb 19, 21:56:35 » |
|
heo: Köszi, akkor jól gondoltam! ^^ Flexee: Igrisu celluxal "mágiázta" össze a széket. Akkor, ilyen szempontból, elég hülyén jönne ki, ha egy 3 hozzászólásos kezdő, felkérne pl.: engem, hogy legyek a tanítványa. Szerintem valamihez kötni kéne, a mesterkedést. Nos?
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #505 Dátum: 12 feb 19, 21:57:40 » |
|
Visszaolvastam... mivel moderátor ként kötelező... írni is akartam, de nem tudok mert az agyamat leszívtátok. Nálunk csak természetes, hogy Minagi készíti a vacsorát a reggelit pedig Hanii ebéd egyenlőre nincs, mert sajnos nincs a fórumon olyam puruttya aki tudna Sanji szinten főznixD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #506 Dátum: 12 feb 19, 21:58:40 » |
|
heo-bácsi (unokatesvérem férje ?), beírnál a tagok közé, ha nagyon szépen megkérlek? Loah (szigorúan: Loah!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #507 Dátum: 12 feb 19, 21:59:57 » |
|
Zizi: Igirisu majd olyan Russiat idéz meg neked, hogy kettéáll tőle a füled mellesleg ő a legjobb mágus akit ismerek, seperc alatt rendbehozza a széket már el is vittem neki a hamvakat amúgy szerintem ismeretségre kellene alapozni a mester-tanítvány dolgot, beszélgetésre iylenekre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #508 Dátum: 12 feb 19, 22:00:12 » |
|
Ez íígy van. Én csak szendvicset és bundáskenyeret tudok csinálni, maximum rántotta. De majd anya megtanít főzni, ugye?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #509 Dátum: 12 feb 19, 22:00:48 » |
|
Zizi, olvasd el az első hozzászólást, a tanítvány kéri fel a kiszemeltet mesternek és nem fordítva. Nem a befőtt teszi el a nagymamát, gondolkozz tanítványom, gondolkozz!
Loah, szívesen beírlak, ha jól értem a "szigorúan Loah" az a titulusod lenne vagy csak tanács?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|