Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #465 Dátum: 12 feb 19, 20:40:44 » |
|
Dehogyis, Rikan! Örömmel leszek "valakid",egységben az erő.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #466 Dátum: 12 feb 19, 20:41:01 » |
|
Akinek nem "jutott" család, annak jelezném, hogy Sevanna és CsiziDani tanítvány és gyermek nélkül van még, bátran keressétek fel őket P.Ü.-ben ez ügyben. Vagy alakítsatok saját párt.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #467 Dátum: 12 feb 19, 20:43:22 » |
|
Emberek, családtagok, én azt hiszem most megyek, ValóVilágot nézni. Holnapután tudok majd csak feljönni, addig is sziasztok, puszi mindenkinek!^^
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #468 Dátum: 12 feb 19, 20:45:19 » |
|
Jó szórakozást lányom! Egyébként nem muszáj ám elköszönni.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #469 Dátum: 12 feb 19, 20:46:36 » |
|
Zizi, te heo tanítványa vagy?? engem meg nem fogadtál el he? na megállj csak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #470 Dátum: 12 feb 19, 20:47:45 » |
|
Piciny szarvasom, bezárlak a karámba, ha nem viselkedsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #471 Dátum: 12 feb 19, 20:48:43 » |
|
felköklellek ha csak megpróbálod is *leszegi a fejét, faragóval kezdi hegyezni az agancsát*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #472 Dátum: 12 feb 19, 20:51:08 » |
|
És akkor kim szeretnél lenni Lille? Flexee az agresszív kis szarvas.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #473 Dátum: 12 feb 19, 20:53:17 » |
|
te is kapsz ha pattogsz Rikan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #474 Dátum: 12 feb 19, 20:58:20 » |
|
Ezaz Flexee mutasd meg nekik Célozz érzékeny pontra Rikan ne tesze-toszáskodj kérd meg Lille kezét, és kész.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #475 Dátum: 12 feb 19, 20:59:26 » |
|
Flexee, aztán tudod-e, hogy Rudolfnak mitől piros az orra? Kezdetben bizony ő is rossz kis szarvas volt, de aztán télapó megunta és acélkarikát rakott az orrába, amikor Rudolf legközelebb rosszalkodott télapó megfogta a karikát és annál fogva cibálta vissza a szarvast a karámba. Ez még egy párszor megtörtént és azóta bizony Rudolf orra örökké piros. Nehogy úgy járj, mint a kis Rudolf!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #476 Dátum: 12 feb 19, 21:02:07 » |
|
eszemben sincs gazdi ^^ *nekifut, fejét leszegve becéluzza a gyenge pontot, és telitalálat!!* arigatou sensei ^^ *melső bal patájával kaparja a földet *
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 21:03:50 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #477 Dátum: 12 feb 19, 21:07:07 » |
|
Höhö, szívlapát. (*Zengő bongó hang...*) Ezért holnap már nem kapsz kosztot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #478 Dátum: 12 feb 19, 21:11:04 » |
|
fater, ne kínozz már állatot xD főleg, ha az olyan kis szerencsétlen, mit ez a szarvas os xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #479 Dátum: 12 feb 19, 21:17:30 » |
|
szerencsétlen?? te is kérsz? heo asszed kidőlök egy lapáttól? tudtak hogy chuck norris nemzett? utána én vagyok a leghatalmasabb lény az univerzumban BAIKA NO JUTSU!! *60 méteres szarvas hátmasszázst az heonak *
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|