M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #360 Dátum: 12 feb 19, 17:33:33 » |
|
Azt én nem tudom, hogy Flexee mire fog kiképezni, de sebaj.  Sabaku senpai pedig a vízzel fog ügyködni velem együtt. xD
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #361 Dátum: 12 feb 19, 17:35:42 » |
|
Sajnálom Bogi, de a nevelésedről le kell mondania Sabakunak, ha engem választ. Kétlem, hogy elbírnál egy olyan mesterrel aki tőlem tanult:D. Viszont ne bánkodj, flexxe még mindig ott van:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #362 Dátum: 12 feb 19, 17:36:28 » |
|
Akkor mindegy.  De a sötétség útja jó... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #363 Dátum: 12 feb 19, 17:36:54 » |
|
akkor emberek, várok addig, amíg valaki befogad gyereknek  amúgy én is felcsapnék tanítványnak  Hiei, ezennel tisztelettel felkérlek, hogy legyél a mesterem, és igyekezek életben maradni. Ha lesz elég erőm akkor úgy taposlak a földbe, hogy kis hajtásokat eresztessz és mogyoróbokor lesz belőled. Bogi neked meg küldök egy p.ü.t meg szeretnék veled tárgyalni valamit  szerk: tüzetesen visszaolvastam, Sabaku, te aztán gyorsan lecsaptál  remélem azért még beférek ^^ úgy látszik resetelnem kell a signemet, hiszen akkor a "normális" családfát teszem ki, ha megalakul  heo viszont marad a gazdám, mert én vagyok a pici háziszarvasa
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 17:40:04 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #364 Dátum: 12 feb 19, 17:39:20 » |
|
Megtisztelssz, Hiei-sensei xD és ha már a gyűlölet a téma... te Itachitól tanultál?  Bogi: lehet flexeevel jobban jársz...xD ő tuti jobban úszik mint én. Nagyobb a valószínűséged a túlélésre.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #365 Dátum: 12 feb 19, 17:39:59 » |
|
Most p.ü.-ben kitárgyaltuk, hogy Rikan tanítványa leszek ezentúl. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #366 Dátum: 12 feb 19, 17:42:26 » |
|
Ezt a kérést vissza kell utasítanom. Benned nincs meg az amire egy tanítványnak szűksége lesz. Túl sok benned a jó indulat:D. Nekem olyan tanítványok kellenek akik a jó indulatot hírből sem ismerik. Minél többen utálják annál jobban élvezik. Válassz magadnak másik mestert:D.
Sabaku-chi engem a gonoszság szült. A kloroformoktól van ekkora erőmxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #367 Dátum: 12 feb 19, 17:43:41 » |
|
nem arra kell a mester, hogy tanítson? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #368 Dátum: 12 feb 19, 17:45:19 » |
|
De, de úgy látszik szüksége van Hiei-nek bizonyos alapvető képességekre. Ahogy egy jedi tanoncot is át kell járnia az erőnek. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #369 Dátum: 12 feb 19, 17:45:41 » |
|
Arra kellxD Viszont nekem gonosz tanítványok kellenek meg retardáltak:D. Te nem vagy sem gonosz sem retardáltXD Kicsit sem hasonlítasz rám:D. A tűz nem taníthatja a vízetXD Sabaku legalább retardáltXD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 17:46:24 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #370 Dátum: 12 feb 19, 17:46:36 » |
|
Ezek szerint és kellően retardált vagyok? Jóvan, megjegyeztem xD Az már majdnem gonosz. Mindig is tudtam, hogy átjár az erő. De aztán nehogy úgy járj, mint Orocimaru szöcskével, sensei 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 17:47:47 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #371 Dátum: 12 feb 19, 17:47:05 » |
|
Nem te kellőképpen retardált vagyXD Fel a fejjel ez is valamixD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #372 Dátum: 12 feb 19, 17:47:46 » |
|
pont víz? egek *tudom ilyenen nem kell fennakadni  * jójó tudom, neked muszáj tűznek lenned mert az puszít. hmm én viszont inkább villám vagyok. akkor keresek valakit aki elfogad 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #373 Dátum: 12 feb 19, 17:48:37 » |
|
Tudod Sabaku, a pszichológusok általában retardáltak és egy csomó tuti pletykát tudnak. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #374 Dátum: 12 feb 19, 17:50:00 » |
|
Retardált? xD Mostanában nézz majd a hátad mögé, Hiei, az új generáció midnig fölűlmúlja a régit. Tűz akarata powaa. hanii: Te is fiam? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|