24 nov 16, 04:58:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 815403 alkalommal)
0 Felhasználó és 165 vendég van a témában
^^
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #330 Dátum: 12 feb 19, 15:53:48 »

Én úszni nem szeretek. Az életemért úsznék de önként dalolva nem. Inkább pancsolok meg ugrálok a vízbe, de úszni csak végső esetben ikszdé
Naplózva

M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #331 Dátum: 12 feb 19, 15:56:27 »

Én viszont imádok úsznii! ♥♥ Nyáron kérni sem kell, és ugrok a vízbe. Nyelvesít
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #332 Dátum: 12 feb 19, 16:11:29 »

A kajákból mindenki köteles nekem küldeni egy adagot. ·· Nyámi.   Nevet

Visegrád tök jó hely lehet. *.* Egyszer meglátogatlak. :3 És amúgy vicces, mert nálunk ugyanez van , hogy én is fent lakom a hegyen és tök jó volt minden, amíg ide nem költözött egy csomó milliomos emberke, akik 100-al zúznak fel a hegyen Mercikkel meg BMW terepjárókkal. -.-""""" Már nem lehet úgy sétálgatni mezítláb a forrásban meg ilyenek mint régen.  Neeem Alapból a forrás szabad folyását is tök elrontották ilyen ronda beton árkokkal.  :okád

Én küldök neked szívesen, aranyos kis szeretet csomagot tudok ám csinálni! Csak nehogy megrohadjon mire oda ér.

Szavadon foglak! Nevet Nálunk is van forrás víz, kis tavunk és patak ami bele folyik a Dunába. Mikor felmelegszik az idő mindig mezítláb mászkálok a patakban mikor kirándulok vagy csak úgy.
Régebben még béka petéket is mentettem ebből a patakból... Nevet Micsoda emlékek. Nem tudom mentett e már itt valaki békapetéket, de jó ha tudod hogy nagyon jó sima lesz tőle a kezed. >_<

Engem is ez akaszt ki. Eddig dalolászva, mezítláb (nyáron)  vagy simán fel táncolok a hegyre valahogy, ha van nálam mp3 lejátszó akkor azzal, jól felhangosítva, de most már figyelnem kell hogy nehogy elüssenek, mert ezek olyan gyorsan tudnak menni, és  nem figyelnek az emberre. -.- 
De lesz*rom őket, ez akkor is az én/mi kis hegyünk marad!  Pirul

Üdv közöttünk M. Bogi!
Naplózva

M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #333 Dátum: 12 feb 19, 16:12:50 »

Köszi, Minagi.^^
Egyébként, ha hanii a nővérem, akkor Te és Lille17 a nővéreim vagytok, Rikan és heo pedig a bátyáim. Pirul
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #334 Dátum: 12 feb 19, 16:15:50 »

Én imádok úszni.^^ 2 éve hagytam abba, azelőtt 4 évig jártam. Mosolyog
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #335 Dátum: 12 feb 19, 16:16:52 »

azt azért bírom, hogy nekiállok gimpezni, de azután megunom, mert nem sikerül ikszdé nem vagyok iylen számítógépes téren kitartó alkat. tesi az már más ikszdé én ilyen "csináld, ne gondolkodj" típus vagyok, de ha nagyon muszáj az eszemete is használom, de a kézügyességem, főleg az egéreel az botrányos Nevet
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #336 Dátum: 12 feb 19, 16:38:06 »

bogi: ki modta, hogy maradt?  Ördögi
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #337 Dátum: 12 feb 19, 16:39:39 »

Sabaku, neked mi az ott a titulusba hogy profil elemző? Nevet ezt nem vágom Nevet
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #338 Dátum: 12 feb 19, 16:41:42 »

olvass vissza pár oldalt az 'Én' témába ^^
hoppá  Ohh My God hiszen még lógok is a fél fórumnak x"D
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #339 Dátum: 12 feb 19, 16:43:09 »

http://i28.tinypic.com/33p7k8y.jpg

Itt a régi család rendszer. Jól láthatóan minden le van vezetve. Viszont egy dolgot szeretném ,ha megértenétek. Régen a család a kölcsönös tiszteletről szólt. Egyik fórumozó felkérte a másikat, hogy legyen a mestere. Mindig a tanítvány kérte meg a mestert. A családnál pedig először kialakultak a szülők és párok majd lettek gyerekei. A szülők döntötték el kit akarnak gyereknek. Nem pedig a testvérek, hogy kit akarnak testvérnek. Ebből sokszor lett valós barátság, kapcsolat sőt még házasság is. Vannak olyanok a régiek között akik a fórumon ismerkedtek meg és már házasok vagy több éves kapcsolatuk van.
Nekem is számtalan barátom van/ volt a fórumról. Így ismertem meg Cartékat is akkor még külsős fórumozó ként majd lettem a csapattagja.

Azt szeretném kérni, hogy amit a régiek felépítettek, azt tisztelettel vigyétek tovább vagy inkább hagyjátok. Ezt csak elkezdeni nehéz, de ha elkezdted majd minden jön magától. Ez általában kortól független dolog szokott lenni.
A duma topic arra való, hogy dumáljatok itt építsétek a kapcsolatotokat másik fórumozókkal.
Nem szeretném azt látni, hogy egy embernek 2-3 mestere van. Meg, hogy cserélgetik őket. Így a lényegét elveszíti a szerepjáték.
Ott vannak idősebb fórumozók mint Heo, Minagi, Micsudi, Seva stb stb. Kérjétek fel őket mesternek tanítványnak. Az idősebbek pedig ne legyenek már ilyen szerencsétlenek. Álljatok párba és szüljetek puruttyákatxDD

Tiszta szégyen, ha nekem kell elkezdenixD Soha nem volt családom a fórumon pedig már évek óta tag vagyokxDDD

Bocs Heo, ha te nem ilyen dologra gondoltál viszont még egy duma topicra nincs szükség. Szal ideje cselekedni:P

Nem mint moderátor írtam be. Egyszerű régi lassan már ősrégi fórumozó.

Heo a topic első hszben kéretik oda írni Ritli és én egy pár vagyunk férj és feleség puruttya még nicns. Hiei szerint nem is lesz Ördögi
Hihetetlen, hogy nekem kell kezdeményezni.

Csibe pedig a szolgám kéretik oda írni a az első hozzászólásba.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #340 Dátum: 12 feb 19, 16:47:23 »

ehh, jóvan lásd kivel van dolgod, elvállalom, hogy a pimasz szolgád leszek sötét nagyúr. Nevet
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #341 Dátum: 12 feb 19, 16:47:55 »

Én benne vagyok, jobb lenne normális család rendszer mint az, hogy mindenkinek van 62 húga, nővére, bátyja, öccse de semmi más. Mosolyog
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #342 Dátum: 12 feb 19, 16:51:03 »

Igen, én is benne vagyok. Örülök, és jogosnak tartom azt amit Hiei írt.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #343 Dátum: 12 feb 19, 16:51:29 »

Tiszteletbeli mesteremmé fogadom Hiei-dannát. ^^
Remélem, már felnőtt a megtiszteltetéshez. ikszdé
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #344 Dátum: 12 feb 19, 16:52:35 »

Ezen el se tudok igazodni. ikszdé De engem igazán örökbefogadhatna majd egy pár, vagy csinálhatna egy gyereket (aki persze én lennék) mert szeretethiányos vagyok. Pirul Nevet Légysziiii. Jó gyerek lennék, jól tanulok, nem feleselek, megeszem a spenótot.. >.<#
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins