Sevanna
|
|
« Válasz #255 Dátum: 12 feb 18, 21:01:06 » |
|
Én édességet 11-kor is képes vagyok betömni. Pl Danival hétfő vagy kedd este cápás gumicukrot ettünk 11-kor. Cápasegg íze volt. Micsudi üdv itt! Tényleg régen láttalak már. Cogito fórum óta kb sehol. STM én is O.W. regényére gondoltam elsősorban. Olvastam és később megnéztük a 2009-es filmet, ami erősen hatásvadász volt, de a maga nemében szórakoztató. Esti programnak nem volt rossz. Én novelláról még nem hallottam, ami Dorian Gray-ről szólna. Amúgy kegyetlen jó könyv. Ja és tanács megfogadva, feltettem a képeket meg a videókat netre. http://data.hu/get/4749476/Tolmacsolas.zipNem nagy számok amúgy, de akit érdekel nézze meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #256 Dátum: 12 feb 18, 21:08:37 » |
|
Amit ti regénynek hívtok azt én novellának, mivel minkettőt Oscar Wilde írta így a kettő ugyanaz, legalábbis ez lenne logikus. A packot holnap áttekintem, telefonon nem valami élvezetes. Én is képes vagyok bármikor enni, de jobb, ha hat után nem teszem.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #257 Dátum: 12 feb 18, 21:21:53 » |
|
Én se szoktam este 6után enni... de van amikor "bűnözöm"... bár a nyár az más tészta, olyankor este kiülünk a teraszra az asztalhoz, gyertya stb, és csipegetünk meg beszélgetünk órákig, ilyenkor nem lehet megállni hogy ne egyen az ember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #258 Dátum: 12 feb 18, 21:25:36 » |
|
Pedig nem ugyanaz a kettő. Ezzel ügyelj. Miért jobb? Félsz, hogy rosszat álmodsz tőle? :3 Ettől én is szoktam tartani. Minagi mi is azt csináljuk. *.* Az olyan jó. Hú imádom a nyarat. *.* Már úgy várom. Ma meg is néztem a 4 új cipőmet, amivel készülök rá. Szőke nő powa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #259 Dátum: 12 feb 18, 21:30:34 » |
|
Én se szeretek 6 után enni, igyekszem figyelni erre, de sajnos van amikor csak akkor tudok enni, mert előtte nem érek haza, vagy muszáj tanulnom stb... De van, hogy szimplán megéhezem, és gyorsan befalok egy kis Győri kekszet. Meg nekem mániám, hogy amikor valami nagy tanulásra készülök (tz, felmérő etc..) akkor innom kell "tanulós kakaót". Ez nálam már szokás, ha nem iszok, akkor nem is megy. Én is várom a nyarat, nem szeretem ezt a saras havat. Meg már kicsit kezd elegem lenni a csizmából. -.-" Ha nyár lenne, felvehetném a jó kis pólóimat, topánkáimat, rövidnacikat, napozhatnék, és készülhetnék a ballagásomra és a nyári szünetre, ja, és már tudnám, hogy melyik suliba fogok járni. Jajj, egyre jobban várom a júniust.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #260 Dátum: 12 feb 18, 21:32:04 » |
|
>_< Hehe, milyen bölcs vagy hogy ilyenkor már cipővel készülsz rá! Most hogy ezt így leírtam mármint a kint eszegetést, nagyon kedvem támadt ahoz a hangulathoz. De egy sima vízipipa is segítene, csak mindig elfelejtek tabacot venni. -.-"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #261 Dátum: 12 feb 18, 21:33:18 » |
|
Nem félek semmitől, egyszerűen csak nincs kedvem megint fogyózni, így inkább elkerülöm eme lehetőséget. Hétfőn megyek könyvtárba, majd utánanézek ennek a novella regény rejtélynek. A vízipipát én is szeretem, de nekem mindig a szén fogy el. Na nem baj, akkor marad a forralt bor. A nyarat nem várom, én az őszt szeretem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 21:50:43 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #262 Dátum: 12 feb 18, 22:10:52 » |
|
Szerintem a tavasz a legjobb. Nincs sem meleg, sem hideg, kellemes, szellős időjárás, egy kis eső, napsütéssel megspékelve. Sőt,a virágok is nagyon szépek. Amikor pedig nagy "tanulásba" vetem magam, alap a zöldalma. Almán napokig el tudnék élni, annyira imádom. A zöldség-gyümölcsárus nő már nagy haverom, szinte minden nap jókat beszélgetünk.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #263 Dátum: 12 feb 18, 22:13:41 » |
|
Mi hétkor vacsorázunk. Én teázni szoktam tanulás mellé. Meg minden mellé igazából. Fogyózás? Ja az más, engem nem érint. Én hízózni akarok. De hiába minden. -.-" Vízipipát én nem szeretem igazából. Meg nem is vállalnám most be. Félek visszaszoknék a cigire tőle. Azért nem akarnám az eddigi jó eredményemet lerontani. Lille húgom is alma rajongó. És amúgy tavasz és nyár. <3 Főleg most rengeteg tervem van erre a két évszakra. *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #264 Dátum: 12 feb 18, 22:17:17 » |
|
Én is tavasz párti vagyok. Meg tél, de abból már kezd kicsit sok lenni és kezd elegem lenni a téli kabátból. Fel akarom már venni azt a király kockás dzsekit meg sapkát amit nemrég vettem. *_* Nyarat nem annyira szeretem, túl nagy a forróság Lille nálunk tele van minden zöldalmával, egész télen azt ettük Én le szoktam reszelni és egy kis fahéjat szórok rá :3 Fincsi Én általában az éjszaka közepén vacsizok Erről jut eszembe kéne enni valamit éhezem. Heo, hanii csináljatok nekem vacsit. :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 22:22:11 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #265 Dátum: 12 feb 18, 22:21:54 » |
|
Délután tiramisut csináltam, remélem megfelel, átküldöm gondolatban. Vá, még a fahéjt imádom nagyon. Akármikor van tejberizs, tejbegríz, úgy jó érzéssel mindig megszórom, hogy legyen rajta rendesen. Ilyenkor rendszeresen mindenki szörnyülködve néz. Szóval nekem szerintem bejönne az arab konyha.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #266 Dátum: 12 feb 18, 22:25:29 » |
|
Hopsz nem neked kell nekem vacsit csinálni hanem haniinak Már álmos vagyok és belekavarodtam a dolgokba. Bááár a tiramisu igen csábító ajánlat, úgyhogy elfogadom ha már így alakult Küldheted. Cserébe kaphatsz te is egy cukrot :3 Én is fahéj őrült vagyok egyébként. Alma, palacsinta, tejberizs, tejbedara, minden vackot azzal szórok meg. Már amihez illik Fahéj mindenek felett *_*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 22:28:16 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #267 Dátum: 12 feb 18, 22:29:13 » |
|
ÉN az össze évszakot szeretem, mindegyikben van valami csodálatos. Jaj de szeretem az almát... igazából ma is csak azt ettem. >_< Nekem az anyukám kiskoromban mindig csinált fahéjas tejet, olyan mint a kakaó csak fahéjjal, nagyon szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #268 Dátum: 12 feb 18, 22:30:49 » |
|
Én meg majd csinálok rólad képeket a kockás kabátban és a sapiban. *.* Forróság. Sosem elég belőle. Imádom. Éjszaki vacsorázás= eü problémák. Mindenképp szokj le róla, ezüstöm. :3 A kajákból nekem is küldjetek. Én csinálni semmit nem tudok. Úgyhogy max a cápás gumicukromból tudok küldeni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #269 Dátum: 12 feb 18, 22:31:03 » |
|
Mit óhajtasz enni ogrenővérkém? Éppen a Papa's Taco Mia-val játszom, tehát taco megfelel?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
|