heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #135 Dátum: 12 feb 17, 22:25:33 » |
|
Ezek szerint már inkább csak remélnem lenne szabad.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #136 Dátum: 12 feb 17, 22:26:39 » |
|
Fogadjunk, hogy a szárán almák vannak, és ott ahova a talpadat teszed, virágok és további növények. Helyes a megérzésem? Nem fogadlak a tanítványommá. ·· Amúgy igen tipikus én. Meg vettem egy smaragdzöld balettcipellőt is. *.* Hippis-nyanyás ez jó. És igaz is. Mert vagy nyanyás vagy hippis cuccokban nyomom. Na jó új feladat, akkor hány szoknyám van? heo te naiv vagy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #137 Dátum: 12 feb 17, 22:28:54 » |
|
Szerintem 66 szoknyád van. Nem vagyok naiv, legalábbis eddig még senki nem mondott ilyet nekem. Egyszerűen csak feltételeztem, hogy Ritli nem férfi és vagy kamu kapcsolat.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #138 Dátum: 12 feb 17, 22:29:38 » |
|
Na jó új feladat, akkor hány szoknyám van? Kb. 80. Ezek a hangok a fejemben miket nem mondanak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #139 Dátum: 12 feb 17, 22:30:14 » |
|
És biszexualitásról még nem hallottál? Oké, gondolom de. Na, egy biszexuális egyénnek vannak meleg gondolatai?
Szerintem hetvenegy szoknyád van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #140 Dátum: 12 feb 17, 22:31:35 » |
|
De, ha valaki biszex, akkor nem lehet meleg. Á spoilerrel könnyű megfejteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #141 Dátum: 12 feb 17, 22:31:59 » |
|
Szerintem 69 szoknyád van. Egyébként, aludjatok szépet! xD Sziasztok!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #142 Dátum: 12 feb 17, 22:32:14 » |
|
Az én ötletem?:O Én nem ezt írtamxD te értetted félre szerintem. Chakrát nem kellett volna oda írni eléxD Nem is figyeltemxD
Fórum god Cart:D. Angyalok: Aes, Shiro Ark angyal: Chakra
Bukott anygal me:D
Nem vagyok meleg azt hiszemxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #143 Dátum: 12 feb 17, 22:32:44 » |
|
Nem talált. Hát Hiei lényének értelmezéséhez naiv vagy az biztos. Vagyis na magyartalan mondat szóval a naivitásod miatt nem tudod értelmezni Hiei lényét, de ez a naivitás csak Hiei lényének megértésére terjed ki. Belebonyolódtam. Rita nem férfi és kapcsolat se kamu ennyit tudok segíteni. Az régen volt szívem. ·· Jó éjt! ^^ Lassan én is földhöz vágom magam szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #144 Dátum: 12 feb 17, 22:33:45 » |
|
Hány szoknya? 74! Vagy több Csizi te ne csaljál :U Hülye homár. Heo honnan veszed, hogy nem csak álca vagyok? (remélem nem )
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #145 Dátum: 12 feb 17, 22:36:07 » |
|
Hülye homár.
Na pont gondolkodtam, hogy Daninak kéne új becenév. Kössz a tippet ezüstöm. :3 Nem okoztál csalódást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #146 Dátum: 12 feb 17, 22:38:40 » |
|
Most kaptam az infót; 90 körül van a szoknyáinak száma. De hogyan lehetne 74? Mondta, hogy 80 az már régen volt, gondolnád, hogy megválik akár egy ruhájától is? Ez a szám csak nőhetett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #147 Dátum: 12 feb 17, 22:39:02 » |
|
Juj mennyi szoknya, én is szeretnék annyit. De én 80-ra tippelek. Jó éjszakát Zizi! ^-^ áá lekéstem... és még félre is tippeltem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 17, 22:39:39 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #148 Dátum: 12 feb 17, 22:42:58 » |
|
Most kaptam az infót; 90 körül van a szoknyáinak száma. Most mi ez az árulkodási roham kisapám? :3 Amúgy inkább a halál mintsem, hogy ruhát kidobjak. Cipőből meg 40 körül járok. Kicsit ruha mániás vagyok. Pedig nem is vagyok plázacica. Na megyek én is aludni. Jó éjt minna! ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #149 Dátum: 12 feb 17, 22:49:32 » |
|
Jó éjszakát! Én azt sose értettem hogyan lehet egy nőnek annyi cipője, amit hord is. Nekem nem is tudom max 5. De a szoknyákat szeretem nagyon, ismerőseim közül azt hiszem én vagyok az egyetlen aki hord is... még télen is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|