Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #120 Dátum: 12 feb 17, 22:03:05 » |
|
Zizi: Disgaea a címe. Hú Csizi tényleg rég jártál erre. Müzliszelet *_______* Kérek. (na tessék mire leírtam fel is falta... cöhh) Fúj sötömö a büdöspállott goblin
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #121 Dátum: 12 feb 17, 22:04:32 » |
|
Ritli, ha nem riadsz vissza az extrém dolgoktól, még mindig adhatok egy kicsit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #122 Dátum: 12 feb 17, 22:05:10 » |
|
Ahha! Köszi! Talán belenézek. Ritli! STM egy Troll. CsiziDani: Ááááááááááá fújj.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #123 Dátum: 12 feb 17, 22:06:34 » |
|
Ezüstöm tudtam, hogy értékelni fogod a rangomat. :3 Dani rangja szerintem is cuki. :3 STM-nek azt mondom dobjunk össze a klubban egy szappanra. Aki kitalálja, hogy hogy néz ki a szandál amit ma vettem azt a tanítványommá fogadom. Ebben a topicban tilos a hányás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #124 Dátum: 12 feb 17, 22:07:06 » |
|
Hiei, a mellékes dolognál benéztem, azt hittem STM arra mondja, hogy azóta vagy itt.
hanii, meg is van lilával ahogyan kérted.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #125 Dátum: 12 feb 17, 22:08:32 » |
|
Köszi Csizi de inkább nem kérek. Kínáld meg belőle asszonyodat Ő egy Troblin. Troll goblin keresztezése. Bele se merjünk gondolni milyen visszataszító módon jött létre. Seva miért veszel télen szandált? Amúgy kitalálom. HHmm piros. (bár nem akarok a tanítványod lenni )
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #126 Dátum: 12 feb 17, 22:10:13 » |
|
Nem vagyok sem zöld, sem büdös, sem goblin. Még troll sem igazán, ami felveti, hogy uralkodhatok felettük, de ez van, mit tehetnek ellene, ők csak buta, tohonya trollok. Egy higiénikus nagyjából emberi lény vagyok, majdnem minden nap fürdök, néha többször is, és használok még tisztálkodó szereket is. Uff.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #127 Dátum: 12 feb 17, 22:12:34 » |
|
Seva miért veszel télen szandált?
Tök logikus, ilyenkor olcsóbb.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #128 Dátum: 12 feb 17, 22:13:51 » |
|
Aki kitalálja, hogy hogy néz ki a szandál amit ma vettem azt a tanítványommá fogadom. Fogadjunk, hogy a szárán almák vannak, és ott ahova a talpadat teszed, virágok és további növények. Helyes a megérzésem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #129 Dátum: 12 feb 17, 22:14:09 » |
|
heo! A vallás szép dolog, de be kell vezetni a reformációt, mert én nem vagyok Chakra Angyala, mert az egy kicsit olyan meleg hangulatot áraszt magából.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #130 Dátum: 12 feb 17, 22:14:45 » |
|
Fujj én nem kérek kihányt müzliszeletet. Nem veszek csokit turiban. Én minden évszakban nyári ruhákat veszek, erre ma jöttem rá. És nem piros. Nem is lehetsz, te az ikrem vagy. <3 Nem baj STM akkor is kapsz szappant, hogy lásd mekkora arcok vagyunk. Ez is igaz heo. $_$ Kakuzu II.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #131 Dátum: 12 feb 17, 22:18:40 » |
|
Aes ezen felröhögtem. Sevanna: Sárga lesz, citromsárga, dísznek van fehér része, ahol barna csíkok futnak. Na? Ui.: nem tudom büntetendő -e az önreklámozás, de megnéznétek az AMV videómat az AMV topicban?
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #132 Dátum: 12 feb 17, 22:21:08 » |
|
Fogadjunk, hogy a szárán almák vannak, és ott ahova a talpadat teszed, virágok és további növények. Helyes a megérzésem? Looooooool ez annyira nagyon tipikusan Sevannás De jót röhögtem rajta Már látom is magam előtt :d Elvégre a nyári papucsán is dinnyék meg cseresznyék díszelegtek Ha meg ez nem jó akkor tuti cicák vannak rajta Vagy szivárványos. Biztos valami hippis-nyanyás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #133 Dátum: 12 feb 17, 22:22:07 » |
|
Aes, mond mi szeretnél lenni és átírom vagy írd át te magad. (Egyébként Hiei ötlete volt, úgyhogy gondolom annyira nem lehet meleg.) Zizi, nem az, megtörtént, de ezt már úgy is tudod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #134 Dátum: 12 feb 17, 22:24:00 » |
|
Egyébként Hiei ötlete volt, úgyhogy gondolom annyira nem lehet meleg.
És honnan tudod, hogy Hiei nem meleg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|