Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #90 Dátum: 12 feb 17, 21:12:11 » |
|
Én is. De gondoltam nem látogatta a Duma Topicot. Úgy tűnik legyőzte a medvéd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #91 Dátum: 12 feb 17, 21:15:39 » |
|
Hiei: Ritli ilyen agresszív? Erre nem válaszolokxD Döntsed el te magad. Remélem lesz rá időd:( Szurkolok neked. Azt tudom, hogy van egy bátyja mikor utoljára láttam még meg volt mind a két lába... igaz az egyik a fejéből állt ki^^. Kösz, ezt inkább kihagynám, így épen kerülök ki ebből ^^" Sevanna meg mehet olvasgatni a szülinapi jókívánságokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #92 Dátum: 12 feb 17, 21:16:38 » |
|
hanii, én is szívesen fogadlak testvéremnek, és téged is, Minagi. Sevanna, itt is boldog születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #93 Dátum: 12 feb 17, 21:16:53 » |
|
Rita csak azzal agresszív aki rászolgál. :3 Köszönöm a felvételt meg a jókívánságokat. :3 De heo te honnan hallottad, hogy hóval ellepve barangolok meg hova is írtál a szülinapomra? Most öregszem vagy nem tudom, de nem emlékszem. Az volt a vicces, hogy pont a szülinapomon reggel 8-tól hétig melóztam és este totál KO voltam. Barátomnál beléptem este FB-ra és megállapítottam, hogy több mint 60-an írtak. És ezért ctrl c+v-vel válaszoltam a többségnek. És nem emlékszem, hogy ki írt és mit. És egy srác meg írt, hogy ugye nem bántódtam meg azon, hogy ő viccből 92-őt írt 29 helyett. Én meg írtam, hogy fel se tűnt és hülyének nézett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #94 Dátum: 12 feb 17, 21:18:12 » |
|
Micsoda megtiszteltetés lenne Lille, nagyon örülnék neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #95 Dátum: 12 feb 17, 21:18:58 » |
|
Sevanna: duma topicban vannak boldog szülinapok, és csak rád várnak és a havas táj is ott van, no meg hogy egy medve fel is falhat. vagy elfagsz vagy valami ilyemsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #96 Dátum: 12 feb 17, 21:21:51 » |
|
Seva, a DT-ben írtam, ott meg Aes mondta, hogy ne is nagyon várjunk aztán poénkodtunk ott még valami medvével is, szerintem olvasd el te is, ha gondolod kikeresem neked... meg is találtam. Íme: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=4805.msg684417#msg684417
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #97 Dátum: 12 feb 17, 21:23:43 » |
|
"Részemről a megtiszteltetés", Minagi nővérem.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #98 Dátum: 12 feb 17, 21:24:24 » |
|
Ejj emberek mindjárt átlépek krumpliszsák állapotba lassan le kellene lépnem najó most lépek le sziasztok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #99 Dátum: 12 feb 17, 21:24:30 » |
|
Már csekkoltam. Köszi mindenkinek aki ott írt. A havas táj volt a munkahely. Tolmácsoltam a finnek és a magyarok között. Bedöglött a faaprító gép de én sikeresen elhárítottam a közelgő magyar-finn háború veszélyét. Azért hoppá, mi? Kaptam finn sapit is ajándékba. Junkkari jellel. Meg csináltam videót is ha érdekel vkit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #100 Dátum: 12 feb 17, 21:25:31 » |
|
Akkor se testvérednek fogadnak:P te csökött goblinxD az eszed pont olyan mint egy goblinéxD
A goblinok nem olyan buták. Sőt, mindenfelé egész okosak, hol a lich mesterüket vezetik az orránál fogva, hol fejlettebb a tudományuk mint az embereké.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #101 Dátum: 12 feb 17, 21:27:40 » |
|
Azok akikről én hallottam görbék zöldek és büdösek. Beszélni csak egy elég egyszerű és kifejezéstelen nyelven képesek. Viszont nem vagyok goblin szakértő. Ahogy nézem te jobban ismered őket. Rokonságban vagy velük?
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #102 Dátum: 12 feb 17, 21:28:58 » |
|
Meg csináltam videót is ha érdekel vkit. Engem érdekel, szóval jöhet a link vagy valami hasonló.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #103 Dátum: 12 feb 17, 21:30:15 » |
|
az eszed pont olyan mint egy goblinéxD
Jaj ezt pont az mondja nekem, aki még írni se tud. xD Akkor is húga leszek mindenkinek. Persze csak aki szeretné.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #104 Dátum: 12 feb 17, 21:32:17 » |
|
Hieit Rita látja el és segíti az emberré válás útján. :3 Na ha megittam a teámat feltöltöm vhova. Bár nem vmi nagy durranás. Nagy zaj, traktorok és emberek. Meg hó. Én felálltam egy nagy farönkre, hogy kilátsszak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|