Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6390 Dátum: 13 feb 04, 22:31:51 » |
|
Áh, STM nem az a fajta, akármennyire szeret is errefelé fenyíteni a nép... bár ahogy nézem, lassan több lesz a fenyített mint a fenyítő Jut elég préda mindenkinek. ... Csak vicceltem, ez a gyorsaságon múlik. És én az vagyok. Mázlitok, hogy lusta is.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6391 Dátum: 13 feb 04, 22:50:56 » |
|
Úgy gondoljátok el a dolgaitokat ezekkel a furcsa mitugrász lényekkel... hogy nem tudhatjátok mikor jutok el arra a szintre hogy titkon nagyon nagyon titkon lemészárolom mindkettőt. *kedvesen mosolyog és közben törli a port Ritli Úrnő otthonában*Egy szinten? Jeah.. akkor jöhet a buksisimi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6392 Dátum: 13 feb 04, 23:17:35 » |
|
Nahát milyen kis agresszív vagy. *megkérem Éjfélt, hogy fésülje meg a hajam* Talán a portörlő képességeid mellett ennek is hasznát vehetem. Mint a személyi szuper ninja bérgyilkos cselédem. *-*
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6393 Dátum: 13 feb 04, 23:56:45 » |
|
*Mindenféle érzelem nélkül odaáll Ritli Úrnő fésülködő asztalához kezébe vesz egy fésűt és óvatos mozdulatokkal elkezdi kifésülni haját.* Nem szoktam ilyenekkel foglalkozni, nézd el Úrnőm ügyetlenségemet. *Továbbra sem mutat érzelmeket*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #6394 Dátum: 13 feb 05, 08:54:52 » |
|
Rég éreztem magam ilyen kevéssé berozsdáltnak pedig. Kevés dolog oéyan frissitő mint egy fürdő a napban, mióta az eszem tudom nem csináltam ilyet, azölött is csak nagy ritkán. Miota itt vagypk, elöször hagytam el a bolygot nagyobb távolságra, és a legszebb benne, hpgy király volt meg minden, de ha nem is iéyen sokáig, de egy jo darabih megint nem lesz hozzá kedvem., Ritli-hime, ha gondolod, levadászhatom azt a pokemont magam, de adj mellém valakit aki össaparja utána. vagy egy nekromantát..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
Dead
|
|
« Válasz #6395 Dátum: 13 feb 05, 14:24:26 » |
|
Ó, STM-san! Én csak egy egyszerű pokémpn vagyok, semmi több *sunyin mosolyog* Semmi szükség itt agresszióra *megvillan a szeme* Tényleg, hagyja csak ezeket a badarságokat. Inkább vegyen egy fürdőt* kisördög a jobboldalon*
|
|
|
Naplózva
|
Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion Petem:(Csincsillám) dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #6396 Dátum: 13 feb 06, 18:13:30 » |
|
Hát elméletileg külön kategória, de egy szinten van a pettel. Én is remélem. Különben kegyvesztett csiga leszel. Lets go! *egy tűzvarázslattal begyújtja a karikákat* Tehát inkább ez mint a Narutos, rózsaszín, rendőr mocim? Remélem leég a hátsód alól. Tökéletes sikerrel jártam. Az utolsó előtti karikánál égett el véglegesen a "jármű", de a maradék utat megtettem nélküle is, bár a landoló részre fenékkel érkeztem, és úgy csúsztam végig. De azért mókás volt ám. Remélem nem leszek kegyvesztett xD ..de adj mellém valakit aki össaparja utána..
STM-senpai én szívesen megyek melléd végezni a mellékmunkákat, most épp nincs sok dolgom. Bár nem mondhatnám, hogy tudatában vagyok a kiemelt szó jelentésének, de majd igyekszem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 06, 18:14:01 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6397 Dátum: 13 feb 06, 18:19:12 » |
|
Összekaparja akar az lenni, csak nem akart morzsázni a billen a sütik felfalása közben és pár betűt nem nyomott le a foglalt ujjai miatt. Rilti-sama, diszkófényhozó múltamról kérlek ne! Egyébként mi ez a póni imádat? Mi miért nem kapunk sütit?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6398 Dátum: 13 feb 06, 20:12:01 » |
|
Ó, STM-san! Én csak egy egyszerű pokémpn vagyok, semmi több *sunyin mosolyog* Semmi szükség itt agresszióra *megvillan a szeme* Tényleg, hagyja csak ezeket a badarságokat. Inkább vegyen egy fürdőt* kisördög a jobboldalon*
Jajj de kis bátor vagy. Még én is megfontolnám, hogy csúnyán nézzek-e STM-kunra, nemhogy te. Én ezek után levadásznám a helyedben, STM-kyun. Egész jó voltál Csigusz. Nem vagy kegyvesztett. Még. Különösen a seggen csúszós rész tetszett. heo tán szégyelled a múltad? Azt hittem büszke vagy diszkófényességedre. Hát az, hogy szeretem a pónikat. Mert jók. Még nekem is van gyengéd oldalam. "Holnap gyere át egy kis hippi vacsira a családoddal." Ezt írtam nemrég heo-chan. Lesz süti is.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6399 Dátum: 13 feb 07, 19:52:59 » |
|
Süti is meg hippi is, tudod jól hogy elmegyünk. A gyerekeket nem viszem, kirepültek a fészekből teljesen, csak a disco fényes férj uramat a múltjával. Amúgy tök menő. Vitte a fényt mindenhova akkoriban is. Dehogy pónik legyen a gyengéid. Majd szerzek neked egy ilyen pónit. Vaaaaaagy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6400 Dátum: 13 feb 07, 20:11:47 » |
|
Jól van néhány gyereked amúgy is eléggé... furcsa. Vitatkozhatnánk arról, hogy mi a menő. Akkor már inkább egy ilyet. Vagy egy ilyet, vagy ilyet, vagy ILYET.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6401 Dátum: 13 feb 07, 20:15:34 » |
|
Jaj ne is mond. Én is észre vettem. >_< De ilyennek szeretem őket, elfogadom másságukat esetleg, és a hasonló dolgokat. Naaa, még hogy ne volt menő? Na szép mondhatom, most össze omlott kicsiny világom. Uuu az utolsó az nagyon jóóóó, az első is meg a második is, de az utolsó vitte a pálmát, majd szerzek neked olyat tényleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6402 Dátum: 13 feb 07, 20:41:17 » |
|
De megyünk ám! Nem vagyok menő? Nem vagyok menő?! No nem baj, akkor is odaadjuk az ajándékunkat. Íme, mától tiéd Ritli-sama, remélem tetszeni fog, habár nem póni, de legalább használni is tudod majd. Neve még nincs, de ő a tiéd. Mégsem kap, megtartom a saját falkámba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 07, 20:46:23 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6403 Dátum: 13 feb 07, 21:12:14 » |
|
Az utolsó amúgy nekem is rohadtul tetszik Mini. És nem is drága. *-* És van egy csomó verziója. Lehet szerzek egyet. heo nem mondtam, hogy nem vagy menő, csak azt hogy vitatkozhatnának a menőség mibenlétéről. Tetszik az ajándék. Ezért megkíméllek. Hmm akkor nekem kéne elnevezni? *-* Legyen a neveee... Hmm.... Shadow Dash esetleg? Lol heo visszaszívtad a farkast? De undok vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #6404 Dátum: 13 feb 11, 12:55:55 » |
|
Kedveseim! Én, az awesome macska harcos, visszatértem erre a helyre, upgradelve, hogy uralmam alá hajtsam az egész kócerájt! http://kepfeltoltes.hu/130211/fdgbfdgfd_www.kepfeltoltes.hu_.pngUi.: Ez itt a gyarló, emberi formám, a macska formám sokkal awesomebb, majd arról is kaptok piccsúrt.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
|