Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Dátum: 12 feb 11, 21:50:07 » |
|
Nos, mivel nem láttam, hogy lenne neki is topicja, ezért vettem a bátorságot, és csináltam. Úgy vélem egy rendkívül jó karakter, vicces, remek barát és vezető. Mellesleg még erős is Régen az 5. osztag kapitány volt, es (most is az)Kardja Sakanade, ami képes teljesen összezavarni az ellenfél irányérzékét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Madame Emi
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1 Dátum: 12 okt 12, 20:34:42 » |
|
Nekem ő az egyik kedvenc bleach karakterem, nagyon nagy arc
|
|
|
Naplózva
|
"Ha omlettet akarsz készíteni, először fel kell verned egy tojást."
|
|
|
deathofkid
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 12 dec 17, 21:25:39 » |
|
Nagyon jó karakter és szerintem nagyon erős is nagyon jó a bankai képessége
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #3 Dátum: 12 dec 24, 19:27:39 » |
|
Szerintem az nem Bankai volt amit Aizen ellen használt Amúgy jó karakter és reméljük fogják mutatni egy részletesebb harcban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #4 Dátum: 12 dec 24, 19:34:56 » |
|
Egyértelműen Shikait használt. Csak lehet deathofkid a jövőbe lát Amúgy ien Hipnózis típusú kardnál érdekel hogy A Bankai-ja miben mutat így újat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 12 dec 24, 20:03:27 » |
|
Azért az a kard nem hipnózist okoz hanem az érzékekre fejti ki a hatását, összezavarja az érzékszerveket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6 Dátum: 12 dec 24, 20:43:29 » |
|
Bocsi tágabb értelemben értettem a "hipnózist". Lényeg ha azzal a gázzal/porral megzavarja,manipulálja az érzékszerveket(irányzavar),akkor ezt A Bankaija hogy Fokozhatná?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 24, 20:45:20 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 12 dec 24, 21:49:28 » |
|
Nem biztos, hogy bankai formában is ilyen jellegű képességgel bírna. Valószínűleg Aizen is azért csak a shikai formát használta mert az ő kardja is bankai formában más jellegű képességet takar. Ha pedig használta volna a bankait akkor megtörhette volna a kapitányok megtévesztésének lehetőségét. Ez az illúzió valószínűleg fontosabb volt Aizen számára mint akár a bankai által adott plusz erő és képesség. Tehát ebből következtetem, hogy más jellegű lehet a bankai képessége Shinji kardjának is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #8 Dátum: 12 dec 26, 10:57:04 » |
|
Szerintem nem lehet más jellegű, még Bach mondta(gondolom 1000év alatt tanulmányozta a Shinigami-kat) hogy, a shikai és a bankai alapvető képessége, tulajdonsága,eleme ugyanaz marad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszter4
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Sajt.
|
|
« Válasz #9 Dátum: 12 dec 26, 11:08:22 » |
|
Csak egy ötlet, de mi van, ha Shinji képessége hasonlít Aaronieroéra? Vagy valamelyik fillerben láttam, hogy volt olyan kard, ami az ellenfele elé vetítette annak legnagyobb félelmét. A shikai képessége is eléggé kikészíthet bárkit, de ha ilyen lenne a bankai bárki hamarabb menne tönkre pszichésen, mintsem, hogy lenne ideje meghalni. Amúgy Shinji az egyik legjobb szereplő az egész Bleachben. Ha nem lenne Ichigo még mindig a földet túrná és az Aizen elleni harcból is rendesen kivette a szerepét. Még azt is bírom benne, hogy annak ellenére, hogy milyen erős, nem egy felpöffeszkedett, egoista seggfej, mint mondjuk Byakuya az elején.
|
|
|
Naplózva
|
"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #10 Dátum: 12 dec 26, 11:32:00 » |
|
Aaroniero az a buborék fejű 9es espada ? Nem úgy volt hogy, akit felfalt annak az alakját és az erejét tudja használni? Vagy te arra Ashido-ra gondolsz a Menos-ok erdejéből? Én úgy emlékszem nem használt Shikai-t Mindenesetre kíváncsi vagyok milyen lehet a Bankai-a Shinji-nek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszter4
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Sajt.
|
|
« Válasz #11 Dátum: 12 dec 26, 11:36:31 » |
|
Nem úgy gondoltam a képességére... Hanem, hogy Shinji mondjuk képes felvenni annak az alakját, vagy megidézni azt, aki fontos az adott ellenfél számára és így befolyásolni tudja. Tulajdonképpen, akárcsak Aizen. Ő is úgy szivatta Toshirot Hinamorival, mint Aaroniero Rukiát Kaiennel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 26, 11:38:27 írta Eszter4 »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12 Dátum: 12 dec 26, 13:37:59 » |
|
Jó ötletek,de azért durva lenne Ha Shinji Bankaijal érné el azt amit Aizen Shikaial Én még mindig azt mondom hogy köze van ahhoz a gázhoz amit ki enged shikaiban is csak talán más hatást kelt az ellenfélben.(pl az agy másik részében fejti ki a hatását akár több-ben.) ui:Igaz AIzen shikiai olyan erős hogyha nem tudom simán le Bankaioztam volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszter4
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Sajt.
|
|
« Válasz #13 Dátum: 12 dec 26, 14:14:52 » |
|
Nem kéne annyira alábecsülni Shinjit. Szerintem bankaiban elérné azt, amit Aizen shikaiban, de ez persze személyes vélemény, támadni bárki tudja, hiszen nem ismerjük Shinji bankai képességét, ergo igazam is lehet. Vagy tévedek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #14 Dátum: 12 dec 26, 14:25:58 » |
|
Épp hogy nem becsülöm alá,csak Írásban nehéz kifejezni a hangsúlyt. Gondolom hogy elérné akár le is körözhetné,csak az nem fer hogy Bankai-al érné el a másik Shikai képességét . Lényeg Aizen shikaija jó magasra tette a mércét bárkinek is (kivéve Yama bá)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|