Katsu!
Vendég
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 08 feb 05, 17:37:41 » |
|
szerintem Gaara-é, annyira megsajnáltam szegényt, amikor mutatják, hogy kiskorában visz valami ajándékot annak a kislánynak , és ő rácsapja az ajtott hogy "szőrnyeteg" és ... :'( nameg persze szegény Chouji ;D Neji-nél annyira nem hatódtam meg , bírom meg minden, de rajta látszik, hogy erős személyiség és egész jól viselte
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kryboy
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 08 feb 05, 21:58:51 » |
|
Szerintem sok ilyen van , amikor elkezdődik a sadness and sorrow (dal) akkor ált. mindig ilyen részlet van.Nekem mindeggyik az !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 08 feb 06, 08:15:46 » |
|
Igen Chojit en is nagyon sajnaltam ;D foleg azert ,ert az hittem hogy meghalt deorulok hogy nem igy lett 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 08 feb 06, 08:43:11 » |
|
én tudtam, hogy nem halt meg ... xD mert láttam egy AMV-t még akkor és voltak benne későbbi jelenetek is ...  De Gaara-t énis sajnáltam ... na meg Lee-t, szvsz a többi nem volt annyira megható ... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 08 feb 06, 15:24:17 » |
|
szerintem minden szereplo torteneteben van valami meghato nem csak a harom foszereplojeben de van kivetel is pl ino ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tien
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 08 feb 07, 16:49:01 » |
|
nagyon eltalálták ezeket a szomorú részeket sztem!!! És télleg a 3. temetése dicső-szomorúság!!! ha van ilyen!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 08 feb 07, 22:49:34 » |
|
Igen eléggé eltalálták ezeket a szomorú részeket . Engem néha eléggé be is kavartak néha nem is igyeltem mit mondanka , mert pl. azzal vaoltam elfoglalva , hogy Chouji meghal - e vagy egyebek .
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate 
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 08 feb 08, 08:37:26 » |
|
Az a plane hogy szerintem midenki torteneteben van egy igassag ami alkalmazhato a "valo vilagban" is pl a fo uzenet Ne add fel az almaidat!!!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NinjaGo:rl
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 08 feb 08, 09:06:51 » |
|
Vagy Neji esetében h képes vagy megváltoztatni a sorsodat! Azok a részek is szomorúak amikor Naruto és Gaara múltját hasonlítják össze és mutatják h Narutonak egyre több barátja van viszont Gaara még mindíg egyedül van. :'(
|
|
|
Naplózva
|
Icha Icha Édenkert For ever! 
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 08 feb 08, 14:36:29 » |
|
Foleg azert sajnaltam Gaarat mert az egyetlen ember akit szeretett es az hitte hogy szereti ot is (tan az anya tesoja vagy valami ilyesmi) az is utalta ot  es ez nagyon fajdalmas volt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NinjaGo:rl
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 08 feb 08, 14:55:08 » |
|
De azt nem tom h ilyenkor hova tűnktek a tesói. Ők miért nem voltak vele?
|
|
|
Naplózva
|
Icha Icha Édenkert For ever! 
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 08 feb 08, 14:59:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kimo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 08 feb 08, 17:10:59 » |
|
Naruto gyerekkora ugyanaz mint Gaaraé... Ugyanazt élték át, és nem rajtuk múlott, hogy hova jutottak... Mind2jük számára volt egy ember az elején, Narutonak Iruka-sensei, Garaanak meg a muter huga... És a Kyuubi megölte Iruka szüleit, valamint Garaa anyja belehalt a szülésbe, és a két ember másként dolgozta fel... Iruka apja helyett apja lett Narutonak, míg a csaj meg akarta ölni Garaa-t. És innentől indultak el különböző utakon, Narutonak egyre több barátja lett, míg Garaa abban a hitben élt, hogy csak önmagáért kell harcolnia. Ez megváltozott, miután harcolt Narutoval.
|
|
|
Naplózva
|
A pandák és az eszkimók szeretik a chipset
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 08 feb 08, 17:16:58 » |
|
Amikor meghalt az én drága Gaaram; gyerekekorok (Gaara, Naruto, Haku); a Harmadik temetése; Haku Zabuza halála... :'( 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 08 feb 08, 23:34:48 » |
|
Kimo: Gaara anyjának testvére, aki foglalkozott Gaarával, férfi volt. Csak rá is ugyanaz igaz, mint Hakura. 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|