seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Dátum: 08 jan 31, 13:52:31 » |
|
Itt leírhatjátok hogy titeket melyik jelenet, vagy rész fogott meg legjobban a történet során. Ahol kis híján már elsírtad magad, vagy ahol a végletekig együtt tudtál érezni valakivel. Nálam volt egy pár ilyen jelenet. De talán leginkább az érintett meg amikor Gaara multját mutatták.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 30, 18:47:45 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1 Dátum: 08 jan 31, 15:26:33 » |
|
Sasuke tortenetenek elmaselese meg a RockLee-je is es az amikor Sasuke ott hagya konohat azert mert nem szeretem a szomoru szerelmi torteneteket de ezen kivul meg sok mas
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto-kun 14
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 08 jan 31, 15:45:52 » |
|
talán az amikor az emberek gyerekkorát mesélik el pl.: lee,mert nem tudott se genjutsut se ninjutsut csak tai jutsut és rengeteget erőlködött choji hát azért mert sok játéknál gyerekkorában vesztett és elzavarták, sasuke családja elvesztése és a többi és innen lehetetlen kihagyni uzumaki naruto-t mikor fertőzésként néztek rá mikor a barátai az apjukkal mentek haza ő meg egyedül maradtés még sorolhatnám :'( :chouji:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3 Dátum: 08 jan 31, 15:48:37 » |
|
Igen en is igy gondolom de megis ezek kozul ki a legmeghatobb? :-*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 04, 18:11:27 írta h_Tunde »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tien
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 08 jan 31, 16:06:55 » |
|
Szerintem a 3.Hokage Temetése!!! Az elég szívszorító volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarathebest
Vendég
|
|
« Válasz #5 Dátum: 08 jan 31, 17:02:39 » |
|
Amikor Chouji elsírta magát, az erdőben miután Jiroout szétcsapta, ja meg Zabuza búcsúja Hakutól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szoszi
Vendég
|
|
« Válasz #6 Dátum: 08 feb 04, 16:32:46 » |
|
szerintem amikor naruto meg sasuke gyerekkoráról van szó, amikor haku meghal meg amikor garaa már kazekage és majdnem meghal, vagyis meg is hal de egy jutsu segítségével megmentik és aki megmenti belehal :'( de nekem szerintem a hakus rész a legszomorúbb.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 08 feb 04, 17:11:20 » |
|
Na volt az mikor Chouji az erdőben szét csapta Jirobuo - t aztán el rosszul volt azt hittem meghal shikamaru meg aggódott Chouji - ért hát nem tudom ott pl. eszembe jutott , hogy mi lesz , ha Chouji meghal . Háát szerintem ez is elégs szomorú volt . Meg Jiraiya halála is elég szomorú volt . Az anime - ben biztos brutálabb lesz mint a mangában .
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
kamikaze_007
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 08 feb 04, 17:29:15 » |
|
Szerintem a legszivszorítóbb és a legszebb egyben a 3. hokage temetése volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 08 feb 04, 17:35:01 » |
|
Háát nem tudom szomrú volt , d evalahogy negem Chouji vissza emlékzése kicsit jobban meghatott . A 3.-nak pedig inkább hősi temetése volt , mint szomorú .
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #10 Dátum: 08 feb 04, 18:07:29 » |
|
Nálam: 1. Haku és zabuza haláltusja (19. rész ) 2. Harmadik Hokage temetése 3. Ninják gyerekkora (Naruto, haku, Gaara, lee)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NinjaGo:rl
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 08 feb 04, 18:13:57 » |
|
Szerintem Gaara halála, felélesztése. Ott naon szomorú volt a hangulat. És amikor Kakashi kín mosollyal az arcán mondja sasukének h ő ís elvesztett vkit aki fontos volt neki. És Neji múltja.
|
|
|
Naplózva
|
Icha Icha Édenkert For ever!
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12 Dátum: 08 feb 05, 08:39:28 » |
|
kb igy sorendbe Sasuke gyermekoranak es tragediajanak elmaselese Gaara tortenete Naruto gyrmekora Lee tortenete es Haku tortenete. De ez ot kozul nehez sorendet felallitani es a 3-ik temetese es amikor Sasuke Othaggya Sakurat az is naon meghato (midegyiken sirtam) :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 08 feb 05, 16:31:30 » |
|
Oh és most néztem meg a legelső rész. Elpityeredtem szegény Iruka történetén és ahogy védte Narutot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 08 feb 05, 17:34:35 » |
|
Akkor én is sajnáltam Choujit! Ő mindíg olyan jó kedvű, rossz volt így látni! De Neji múltján is naon meghatódtam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|