Tao Filmklub
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 12 feb 07, 10:00:32 » |
|
Jön a tavasz, nyílnak a Con-ok... Idén tavasszal ismét megrendezésre kerül a Tavaszi Mondo Con, mégpedig Április 14-15-én, a Hungexpon. Ez persze azt is jelenti, hogy a Con-okon jól megszokott versenyek sem maradhatnak el... AMV VersenyA hagyományokhoz híven, az idei Tavaszi Mondo Con-on is megrendezésre kerül a Nemzetközi AMV Verseny. Azonban a szokásostól eltérően, ezúttal nem lesznek megkötve az induló országok. Tehát bárki indulhat a versenyen, akárhol is lakjon a nagyvilágban. A verseny a hagyományos keretek közt fog zajlani. A versenyre való jelentkezés 2012. Március 25-én (vasárnap) 23:59-kor ér véget. Ezen időpontig a nevezni kívánt videókat fel kell tölteni az internetre, majd a letöltési linket a jelentkezési lappal együtt elküldeni az amv@mondocon.hu címre. A teljes szabályzatot alább érhetitek el: Magyarhttp://dl.dropbox.com/u/7417092/Versenykiiras%20-%20MondoCon%202012%20Nyar%20V2.pdfEnglishhttp://dl.dropbox.com/u/7417092/The%202012%20Spring%20Mondo%20Con%20AMV%20-%20competition%20guidelines%20V2.pdfA szabályzat átesett egy főleg formális felújításon, így javasolt mindenkinek végigolvasni újra az egészet. A Verseny hivatalos fórumát itt találjátok: http://mondoweb.hu/index.php?_page=viewtopic&id=3913&func=forumA Többi verseny a kihirdetésük után kerül majd a listáraMindenkinek jó versenyzést kívánunk!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 15:08:40 írta Tao Filmklub »
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1 Dátum: 12 feb 09, 16:11:53 » |
|
A Hungexpo és a MondoCon Budapesten szokott lenni??Mert még soha nem voltam és idén szeretnék elmenni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasuke uchicha
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2 Dátum: 12 feb 22, 11:25:48 » |
|
Termeszetesen en is ott leszek!!!!! Mar alig birom kivarni!!!!!!! Cosplayt vallalok!(de csak narutosat) amugy a szamom 06 573 8847 csak smst fogadok el es csak abban irok vissza! am face-n is ramirhatsz a nevem clavinger relor es a kepen naruto-sage
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #3 Dátum: 12 feb 22, 19:49:18 » |
|
ha minden összejön, akkor ez lesz életem első conja a jelmezem koránt sem tökéletes, jounin mellényt is kell még varrnom, de ezt nézzétek el már aki megtalál egy fél szarvasembert
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4 Dátum: 12 feb 22, 20:27:19 » |
|
Nekem nem lesz cosplay-em, de remélem úgy is beengednek xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5 Dátum: 12 feb 22, 21:02:07 » |
|
Hát ha fizetsz akkor biztosan...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6 Dátum: 12 feb 23, 00:35:29 » |
|
Majd írjatok élménybeszámolót. Még sose voltam, nem is tervezem hogy megyek egyre de szeretem az ilyeneket olvasni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7 Dátum: 12 feb 23, 18:05:56 » |
|
gondolom akkor rá vagy kattanva az animeet.hu-ra én is szoktam olvasgatni, szeretem az ottani cikkeket, alig várom, hogy legyenek képek a conról ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #8 Dátum: 12 feb 23, 21:47:43 » |
|
Én is megyek, cosplay-em készülőben, egyéb kiegészítőket nemsokára intézhetem Nekem nem lesz cosplay-em, de remélem úgy is beengednek xD
Tuti, hogy be remélem találkozunk majd, Gazdám
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #9 Dátum: 12 feb 23, 22:14:05 » |
|
Csak vicc volt xD Ja, remélem ^^ öltözz be macskának, akkor majd megsimerlek xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10 Dátum: 12 feb 23, 22:18:40 » |
|
Nem, majd megkérjük a szervezőket, hogy ne engedjenek be
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #11 Dátum: 12 feb 23, 22:19:08 » |
|
Húhaa.. hát már mindkét napra megvan a jelmezem, de ha felveszek cicafület, csengőt meg cicafarkat akkor az úgy jó lesz?
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #12 Dátum: 12 feb 23, 22:20:50 » |
|
Perkfekt ^^ miért, mi leszel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #13 Dátum: 12 feb 24, 22:43:49 » |
|
Hát, az most bizonyos okokból egyelőre titok, de majd idővel elcsipogom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #14 Dátum: 12 feb 25, 02:39:37 » |
|
Idén lehet, hogy én is elmegyek, egyszer megnéznék egy iylet közelről, bár nem tudom, az ilyen con videók, meg meigyéb alapján be is jön, meg nem is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|