Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #15 Dátum: 12 feb 05, 20:21:00 » |
|
Ja nekem is, nem tudom milyen nagy méretben töltötted fel, de mehetett volna sokkal kicsibe is. De ez lényegtelen, a fő, hogy nagyon szépen megtaláltad őket, szinte már mindet, grat Senais Amúgy keresni kéne vmi oldalt, ahol írnak erről vmit, mert ahogy látom több figura, többször is szerepel. Lehet van vmi jelentése is, hogy mikor melyik szerepel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 12 feb 05, 20:54:18 » |
|
Azt nem tudom, hogy milyen jelentősége van ezeknek a figuráknak azon kívül, hogy unatkoznak az animátorok viszont az szinte biztos, hogy mindegyik részhez tartozik valamilyen játék. Hasonlóan a Naruto játékokhoz és az One Pieceben látható pandákhoz hasonlatosan. Amúgy nagyon szépen összeszedted őket. Gratulálok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #17 Dátum: 12 máj 21, 12:56:58 » |
|
Hehe most jöttem rá, hogy raktak be ilyen karaktereket az animátorok, durva hogy eddig egyet sem vettem észre azt hiszem mostantól énis elkezdek vadászni rájuk (ha jól látom majdnem minden részben van egy) ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #18 Dátum: 12 jún 02, 22:24:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #19 Dátum: 12 jún 16, 12:41:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #20 Dátum: 12 jún 16, 22:30:43 » |
|
A sárga macsekra gondolsz? Én azt hittem az Samuel "kifigurázása". Mert ő ugye fehér, és nincs a képen, míg a többi földi-edolasos ott van az esküvőn.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #21 Dátum: 12 júl 07, 19:23:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #22 Dátum: 12 júl 19, 17:26:12 » |
|
Amúgy a mangában is találtam egyet... http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/167/35. 4. képkocka. Akkor lehet, hogy köze van Mashima-senseinek hozzá? >> Javítottam, köszi Ookami-san, vaúúú~
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 19, 18:33:19 írta Miroku. »
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #23 Dátum: 12 júl 19, 17:29:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ookami-chen
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
orosz kém
|
|
« Válasz #24 Dátum: 12 júl 19, 18:25:02 » |
|
ha a kis makira gondolsz akkor nem hiszem hogy az ilyen kis vicces figura volna, mert ah jól tudom Japánban vagy vhol vannak oylan vadonban lévő melegvizes források amiket a majmok előszeretttel használnak Viszont Miroku-é már tényleg érdekes figura bár nem az 5.képkockában hanem a 4.ben
|
|
|
Naplózva
|
Nézz csak ránk! Mindenünket felhasználtuk! És mégsem fekszünk holtan! Képesek vagyunk felülkerekedni a gyengeségünkön és félelmünkön! Ezt jelenti az élet!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #25 Dátum: 12 júl 21, 10:37:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #26 Dátum: 12 aug 19, 12:38:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #27 Dátum: 12 aug 23, 15:48:15 » |
|
Ezeket én még egyszer sem, vettem észre tényleg vicces