A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Dátum: 12 jan 29, 20:40:50 » |
|
Nem olyan rég bukkantam rá erre ez animére. (csodálom, hogy valaki más még nem csinált neki topicot) Még csak négy része jelent meg, úgyhogy friss, ropogós. A grafika csodálatos, a történet is érdekes. Ninják! Ninják! Ninják! Ha valaki szereti a Narutot, szerintem ezt imádni fogja. Legalábbis nekem jobban bejön. ^^ A szereplők egy része tényleges japán történelmi személyiség. Ilyen például Sanada Yukimura, aki egy híres samurai/hadvezér volt. A legenda szerint Sanada tíz bátor hőst vett maga mellé az osakai kastély ostrománál. A tízekről is fellelhető némi történelmi infó, de nem 100%, hogy ezek nem csak legendák… Mindenesetre belőlük alakította ki a mangaka a sztorink főhőseit. ^^ Némelyikük nevét kicsit megváltoztatva, hogy az jobban illjen az ő karakteréhez. Ilyen Miyoshi Isa, akiből Isanami „született”. Isanami egy izumoi papnő (miko), akit a főpap mentett meg a biztos haláltól, amikor ismeretlen ninják támadtak a templomra, akik közben őt és a szentély többi lakóját megölték, egy bizonyos dolgot keresve. A lánynak is ezt a sorsot szánták, de Isanami belebotlott egy magányos igai ninjába, Kirigakure Saizoba, aki nem túl készségesen, de megmentette üldözőitől, és nagy nehezen megígérte, hogy elkíséri Sanadahoz. Közben összefutnak Sarutobi Sasukéval ( ), aki már egyike Sanada tíz hősének. Saizo itt még nem sejtette, hogy rá is ez a sors vár… Ja, és kiderül, Isanami sem egy egyszerű kis papnő. Többet nem spoilerzek, tessék megnézni. Szerintem az anime és a manga is megéri. ^^ Sajnos nem találtam értékelhető felíratos trailert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #1 Dátum: 12 jan 29, 21:02:28 » |
|
Váááá... nagyon jól néz ki, megyek megnézem van-e hozzá valahol felirat Szerk:Mangából az elsö 2 fejezet, animéböl 0 van lefordítva Na mind1, én már töltöm az angolt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 29, 21:07:52 írta hamisjoe »
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2 Dátum: 12 jan 29, 21:36:51 » |
|
Őszintén, lusta voltam magyar fordítást keresni, úgyhogy nem tudom, hogy állnak vele. Biztos találni, csak kérdés, hogy milyen minőségűt... Ahol én olvastam/om, ott a manga a 22. fejezetig megvan angolul, meg ugye a négy anime rész, ami eddig kijött. Ennyi biztos. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #3 Dátum: 12 jan 29, 22:25:22 » |
|
Nah megvolt az elsö rész, jó kis anime Az egyik főszereplő Sarutobi Sasuke Sajnos csak 12 részes lesz az anime Már 4 részt láttam és hetente jönnek az újak, alig várom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 30, 16:25:39 írta hamisjoe »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4 Dátum: 12 jan 31, 16:52:37 » |
|
énis nézem ezt az animét =) Tetszik ! külön plusz pont hogy minden mozdulat és effekt meg van animálva nem pedig állóképek halmaza, mint a Fairy Tail a régebbi részeiben. Ráadásul nincs telenyomja fanservice-el aminek külön örülök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #5 Dátum: 12 jan 31, 20:04:45 » |
|
Megnéztem az 3 részt, nagyon nem adja eddig. Viszont harcok elég részletesek és nincsenek elkapkodva jelenetek.
Meg mondjuk a Sengoku Basara után illúzió romboló, de kivárom a végét.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6 Dátum: 12 feb 03, 23:31:32 » |
|
Ahogy utánanéztem, épp a Sengoku Basarahoz hasonlították, de ott erről jobb véleménnyel voltak. Személy szerint még nem találkoztam a Sengokuval, úgyhogy nem filozófálok. ^^ Tényleg nagyon kár, hogy csak 12 részt terveznek. Oké, ne csináljanak belőle 200-at, de legalább egy 25-30-nak örülnék. Lew: a mangában picit több fanservice van, az anime kapott egy kis cenzúrát. A szövegen is "finomítottak"... (vagy csak az angolok fordították le parasztosan ) Hmm.. Azt hittem, hogy több embert fog érdekelni ez a téma. Úgy látszik, hogy feleslegesen nyitottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #7 Dátum: 12 feb 05, 00:28:16 » |
|
Én például asszem meg fogom nézni, és bár ehhez elég lett volna egy hsz. az anime ajánlóban is, de így már akkor is volt értelme. Majd ha belenéztem, mehet is itt róla a beszélgetés, meg később az új részekről.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 05, 00:30:01 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sosi16
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 12 feb 07, 00:07:05 » |
|
A legutóbbi Naruto rész alapján Sarutobi Sasuke a 3.hokage apja volt, onnan kapta nevét az uchiha sasuke
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rencsacsa
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #9 Dátum: 12 feb 07, 17:36:58 » |
|
Én is megnéztem, és nekem nagyon tetszik. Nem kicsit hajaz a Narutora, de ettől függetlenül is nagyon jó! Pl. a helycsere ugyanolyan, mint a kawarimi no jutsu. Egy negatívum, ami valamiért nem jön be annyira, az Isanami beteges függése Saizo-tól. Nem tudom, mennyire halad egy síkon a mangával, de remélem, hogy nem csak 12 részes lesz... kár lenne érte! Kíváncsian várom a folytatást.
|
|
|
Naplózva
|
Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #10 Dátum: 12 feb 07, 19:20:14 » |
|
Szerintem, meg nagyon nagy, PL a 3ik részben a halózsákos eset
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #11 Dátum: 12 feb 07, 19:24:27 » |
|
Ha már Sarutobi Sasuke a avám és ebbe is van akkor elkelne kezdenem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #12 Dátum: 12 feb 07, 21:10:18 » |
|
Persze, hogy benne van és egy teljesen más néző pontból (képességre és kinézetre gondoltam).
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #13 Dátum: 12 feb 21, 21:21:41 » |
|
rencsacsa: Isanami néha nekem is az agyamra megy, feltételezem, mert nem vagyok pasi. Eddig követi a mangát, csak a cenzúra miatt kicsit megpiszkálják a jeleneteket, de a történetet nem változtatták meg. Remélem, hogy ez így is marad. Ha egyszer 12 részesre tervezték, akkor szerintem annyi is lesz sajna. Hátha összehoznak egy második évadot is. Reménykedjünk. :3 Ha már ennyire jól megcsinálták az eddigi részeket, akkor szerintem hülyeség lenne 12-vel elintézni... Ez a Sasuke sokkal szimpibb, mint a Narutos. (és szebb is ) Amúgy meg érdekes, hogy más-más mangaka hogyan mutatja be ugyanannak a legendának az elemeit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #14 Dátum: 12 feb 22, 15:38:23 » |
|
Hiába vagyok férfi egyed az én agyamat is elég erősen sorvasztja Isanami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|