Aes Sedai
|
|
« Válasz #12735 Dátum: 16 jan 20, 21:39:26 » |
|
Na, visszatért a Flash. Alig emlékeztem már valamire. Kicsit lassan csordogál az évad, így esnek ki a dolgok azért. A legjobb dolog a részben persze az volt, hogy egy Battlestar Galacticás színész bukkant fel benne. Azonnal fel is ismertem. Egyébként nem volt ez rossz rész, csak hát tényleg lassúcska. Joe és a majomképű fia közti szappanopera nagyon érdektelen. És a majomképű itt most nem rasszista kijelentés, mert szószerint van majomképe. De mindegy, megint az utolsó pár perc volt a legérdekesebb. Főleg, hogy újra van Reverse Flash.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12736 Dátum: 16 jan 21, 10:00:49 » |
|
A dc rájött hogy minek egy normális Batman, Flash stb film ha Bumeráng kapitány is itt van. Amúgy meglepően szórakoztató. Szerk: Arrow: Valószínűleg Diggle fog meghalni az évad végén, Felicity kizárva most már. Laurel ugye a fő szerelmi szál, őt nem hiszem hogy kinyírnák, Thea már tavaly egyszer meghalt, Lance felügyelő meg nem olyan akiért így sírnának és Barry is eljönne a temetésére.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 21, 11:45:10 írta Kazekage sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12737 Dátum: 16 jan 21, 17:54:49 » |
|
Ez a revenant film nagyon szar. Egy mély drámának álcázott mondanivaló nélküli fos. Egyszerűen lehetetlen együtt érezni a karakterekkel, egyáltalán nem lehet átélni az egészet, főleg nem azt a kutyaképű indián csipszart sajnálni, és az elnyújtott bear grylles túlélési leckéket lesve végül már csak arra vártam, hogy dögöljön már meg végre az összes. Soha többé a közelébe se megyek ennek a filmnek.
Sőt a gépről is törlöm, mert még megfertőz itt valamit az idegesítő jellemével.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 21, 17:55:34 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12738 Dátum: 16 jan 21, 18:11:50 » |
|
Azon fogok röhögni, ha az Oscaron tarol majd és még Leo is kap egy szobrot. Gyakran a kifutott színészek kapják a szobrot, persze néhány kivételtől eltekintve. Ha meg Sly oscart kap , akkor tényleg világvége vár ránk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #12739 Dátum: 16 jan 21, 18:54:50 » |
|
Mondtam neked, hogy középszerű az a film.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12740 Dátum: 16 jan 21, 19:03:16 » |
|
Az a baj, hogy syzy annyiszor mondja minden szerintem egyszernézhető filmre, hogy középszerű, sőt szar, hogy már immúnis vagyok erre, és nem vettem komolyan. Pedig tényleg hallgatnom kellett volna rád.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #12741 Dátum: 16 jan 21, 19:47:11 » |
|
Én imaxban néztem. Azért mondtam szerintem, hogy középszerű és nem rossz. Imaxban az ilenne egy 10-es skálán 4-es, ha egy darab szart néznénk 90 percig. Akkora élmény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12742 Dátum: 16 jan 21, 21:11:04 » |
|
Bátyám mondta hogy utálja ezt a rendezőt, viszont minden filmjéért kap oscart. sajnálnám ha Leo PONT ezért kapnak, mikor annyi remek szerepe volt. Megérdemne egy Oscart, nem láttam ezt a filmet, de nem ezért. Én moziban akartam meglesni, de lelkesedésem sajnos lecsökkent eléggé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12744 Dátum: 16 jan 22, 10:28:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12745 Dátum: 16 jan 23, 10:21:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12746 Dátum: 16 jan 24, 01:53:19 » |
|
Én a Hetedikre mennék el, bár kevés esélyt látok arra, hogy a Bemben levetítsék miközben a másik opció a Ponyvaregény... Nézd, nézd, NÉZD! Uh, majd meglesem a videót amit beraktál, csak most ezt megláttam és megakartam neked mutatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12747 Dátum: 16 jan 24, 12:11:12 » |
|
Megnéztem ma a Tenger szívébent és nagyon király film. Eddig azt hittem Chris Hemsworth a Thor-os bohóckodáson kívül nem nagyon ért semmihez, de nagyon nagyot alakít. Sajnálom, hogy anno nem moziban láttam, mert ez a film megérdemelte volna. Csak mindenki annyira lehúzta, hogy végül nem mentem el. Hiba volt. Rengeteg releváns kérdést vet fel ember és természet kapcsolatáról és a végén levonja a következtetést, hogy a természet nem gonosz, csak békén kell hagynunk és nem tör az életünkre. Sokszor hallottuk már, de ilyen remek körítésben utoljára talán a Mononoke Hime-ben láthattuk. https://www.youtube.com/watch?v=k9-Ojwp-alsa soundtrack pedig nagyon szép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12748 Dátum: 16 jan 24, 13:01:21 » |
|
Star Trekben és a Rushban is jól alakít szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12749 Dátum: 16 jan 24, 21:29:42 » |
|
Jól indult a The 100 új évada. Úgy nézem ez is akció dús lesz nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|