Na végre én is megnéztem a Star Warst!
Spoiler!Nem tudtam semmit, direkt nem olvastam el semmilyen kritikát, nem törődtem a facebook posztokkal, amelyik ismerősöm meg látta megkértem, hogy ne beszéljen erről.
Mikor J.J. Megcsinálta a Star Trek új részét, elámultam. Itt, csak a látványtól ámultam el. Az... eszméletlen volt, de tényleg. Látszik hogy vért izzadt, hogy az tökéletes legyen, főleg az előzmények után, és meg is lett a gyümölcse. Fantasztikus.
Sztori szempontjából meg New Hope, szóval ez nem sok, ahogy már írtátok páran, ez tényleg ez felvezetés volt, a következő részekhez és ez látszik is.
A gonosz, mint Han és Leila gyermeke.... nos, azt beszéltük a tesóimmal, hogy ott volt Darth Vader akiről anno mikor valaki előszőr nézte az első részt, nem tudtunk semmit. Annyit láttunk, hogy kurva gonosz, erős és félnek tőle az emberei.
Most megkaptuk ezt a kis gyereket akinek még szőr sem nőt a mellkasán és próbál nagyapja nyomdokaiba lépni. Szép elképzelés, de azzal, hogy megölte az apját, lehet elindul eme úton, de a következő részekben sokat kell még gyakorolnia.
Az embere aki a Harry Potterben Bill (most nem keresem ki a nevét) aki előadta a néci beszédet... kurva jó volt.
Látszik mennyit gyakorolt a srác, bár a beszéd mondhatni értelmetlen volt és felesleges szerintem, de látványilag ott volt az is.
Rey egy nagyon harcias csajszi. Elsőnek nem tetszett valami rajta mikor láttam plakátokon, de egyébként gyönyörű arcú nő. Van egy varázsa és nagyon jól vissza hozta a harcos nőt, bár mikor elkezdte érezni az erőt, eléggé nevetségesen oldották meg. Mármint mi az, hogy pl Luke-nak pár hét, év gyakorlás Yoda-nál, szembe nézett önmagával, megtanult koncentrálni stb, az pár sóhaj után megy a kis csajszinak aki eddig csak legendákból hallott a Jedikról.
Finn nagyon mókás volt. Tetszett a karaktere, bár a Rey és az Ő kapcsolatát eléggé sürgették. Elsőnek a bajtás, haver, harcos társ... következő pillanatban, gyere velem a peronra, vagy hova akart elszökni.
Egy dologra voltam iszoooooooonyatosan kíváncsi. És az Luke volt. Csak ő érdekelt mert nem tudtam róla semmit. Nem tudtam hogy róla fog szólni, hogy arról hogy eltünt stb. Így baromi boldog lettem, hogy a végén láttam.
Viszont szép volt, jó volt, nem volt olyan kurva nagy szám, de - és ez tény - jobb mint az 1-2-3, bár valljuk be, nem volt nehéz ezt überelni.
Zene szempontjából reméltem hogy valami új lesz, akár olyan mitn Darth Maul zenéje, de sajnos nem. Nem volt az igazi és ez elszomorít.