24 nov 26, 14:34:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 831 832 [833] 834 835 ... 858
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Filmek & sorozatok és rajzfilmek  (Megtekintve 1557314 alkalommal)
0 Felhasználó és 169 vendég van a témában
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #12480 Dátum: 15 okt 25, 08:35:43 »

A TV-nek csak akkor van értelme ha rákötöd a gépet vagy a konzolt. Tévézni rajta annyira 90-es évek, meglepő hogy van még olyan ember a fórumon aki tévézik. Szerencsére engem az ilyen nem érdekel, már évek óta nem tévézek.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #12481 Dátum: 15 okt 25, 11:27:20 »

Off: általában januárban olcsóbbak az elektronikus termékek.  Akkor jobban megéri venni...
Igen tudom, de egy ideje érett ez bennünk stb. és mivel tücsök családból származom, megvették most a szüleim. Nevet

Mi ilyen tévét vettünk: samsung uhd tv ultra high definition 4k. És ilyen nem egyenes, hanem homorú.
Lehet majd rajta játszani, meg a gépet rákötni, meg sorozatokat fullosan nézni, meg normálisan zenét hallgatni. Mindent csinálni. ikszdé

Syzy:  Lesütöttszemek

« Utoljára szerkesztve: 15 okt 25, 11:28:44 írta Minagi » Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #12482 Dátum: 15 okt 25, 11:37:49 »

Már csak olyan gép kell ami képes a 4k-t rendesen kihajtani.
Az még fél milla a 6 millás tévé mellé.
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 25, 11:39:46 írta Capac » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #12483 Dátum: 15 okt 25, 11:46:51 »

Nem érdekel ez a negativitás. Leszarom.

Nem erről szól ez. A technika folyton fejlődik, olyan játékok jönnek ki amiket egy 3 éves géppel nem tudsz már elindítani, így tök mindegy. Nem is kockulunk már itthon PC-vel, vagyis én mert nem igazán van időm, inkább majd néha napján konzolozunk. Ki is akarom így játszani a Beyond Two souls-t megint.
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 25, 11:49:14 írta Minagi » Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #12484 Dátum: 15 okt 25, 19:59:19 »

Na, igen... Nevet

(az angolszász pálcikaemberek már ebbe a topicba is beszivárognak)

---

Végre elkezdtem nézni az Arrow-ot
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #12485 Dátum: 15 okt 25, 20:51:27 »

OFF
Nem akartam én itt negatív hullámokat generálni,de az tény hogy jelenleg nincs semmi ami képes lenne kihajtani a 4k 60,de még csak a 30 fps-t sem.A jelenlegi konzol generáció meg főleg.Még az én 70 rugós videókártyám is max 2k 60fpst tud.Még nem próbáltam 4k-n,de meghalna.Előző/jelen generáció max 1080p-t tud,legtöbbször nevetséges 30 fps-sel.Hogy miért?
Mert a hardverűk már kb 3 éve elavultnak számított nem hogy most...na mindegy ikszdé PC Master Race+AMD rulez
A Beyond Two Souls meg egy kibaszott jó játék,de ajánlom,még mellé a Life is Stranget.kb a legjobb játék a Bioshock Infinite óta.
OFFEND

Kaszát kapott a Da Vinci démonai Szomorú
szerk

TWD 06x03

RIP Nick,miben hogy Glenn nem halt meg?
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 26, 12:49:31 írta Capac » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12486 Dátum: 15 okt 26, 21:04:00 »

TWD spoiler!!!

Ez a rész baromi durva volt. Teljesen készen vagyok tőle. De sztem Glenn tuti meghalt. Hiszen láttuk, ahogy a zombik befalják. Beth halálánál is ment ez a reménykedés, de felesleges volt ott is.

Rick viszont menő volt a Kalasnyikovval. Hiába, a bolsevik technika mindig nyerő. ikszdé

Amúgy ezek az alexandriaiak mekkora retardáltak mind.
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #12487 Dátum: 15 okt 26, 21:10:18 »

Lehet hogy csak a csávó teste volt,mert ugye rá esett.Újranéztem egy párszor a jelenetet,de nem tudom eldönteni ikszdé
Bár eléggé drámai volt a zene szóval igen esélyes hogy halott.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12488 Dátum: 15 okt 26, 21:32:25 »

Azóta ezt a magyarázatot én is hallottam. Hátha megúszta. ikszdé
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #12489 Dátum: 15 okt 26, 21:35:53 »

Jött ki itt minden Nevet kiszivárgott későbbi jelenetek képei amin ő is rajta van,meg az Illuminátus meg minden.Kíváncsi vagyok mi lesz Nevet 2 rész múlva kiderül (kövi rész Morgan flashback)
Rick tényleg nagyon állat volt Nevet atom wh ahogy átlőtte a lakókocsi oldalát.Én az ilyet simán bannolnám.
Naplózva

naru05
ANBU újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #12490 Dátum: 15 okt 26, 21:42:14 »

Egyébként még a lőszer is kifogyott, 30:17-nél lehet hallani,szóval vagy képzelte Nick (ami sztem hülyeség) vagy csak egy egyszerű fail a készítőktől.
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #12491 Dátum: 15 okt 26, 21:57:09 »

Valószínűleg fail. Amúgy rohadtul nem értem ezeket az utolsó kétségbeesett lövéseket, a csaj is, aki elesett, ereszthetett volna inkább golyót magába, Michonne-k meg nyugodtan leszúrhatták volna a szenvedő faszit.
Glenn nagyon remélem, hogy megúszta, és csak Nicholas lett kibelezve (a jelenet eléggé olyanra lett megcsinálva ahogy egymásba kapaszkodtak), de kevés esélyt látok erre. Szomorú Én azért örülnék. Glenn nagyon hasznos tagja a csapatnak. De ez a rész most úgy minden szempontból betett, Rick kétségbeesett arca is, fhu... respect most odarakták eléggé.
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #12492 Dátum: 15 okt 26, 22:11:21 »

Ha jobban megnézitek gyakorlatilag Glenn nyakából tépik ki a beleit.Nem vagyok kecskepásztor,de nincs olyan elbaszott rendellenesség ami a tüdőd helyére rakja a beleid Nevet  de remélem tévedek és végre megint meghal valaki a teamből  Ördögi
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #12493 Dátum: 15 okt 26, 22:32:12 »

Nézzétek meg IMDB-n, hogy színész benne van-e,az általában eldönti a dolgokat Nevet Ha csak nem nagyon flashbackhuszár a sorozat.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #12494 Dátum: 15 okt 26, 22:36:56 »

A következő rész is elvileg full flashback lesz, szóval elég flashbackhuszár.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 831 832 [833] 834 835 ... 858
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins