Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #12450 Dátum: 15 okt 12, 22:48:45 » |
|
Az eleje jó volt,a közepe kevésbé,a vége megint jó volt.Az meg teljesen érthető hogy Rick miért volt olyan kemény mindenkivel. Ezek az emberek eddig burokban éltek,azt sem tudták hogy mit csináljanak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 12, 22:49:54 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #12451 Dátum: 15 okt 13, 18:29:31 » |
|
Ahelyett hogy a gyerekeknek szóló, lebutított flasht meg arrowot, vagy a dögunalom repetatív dramaturgiailag nulla walking deadet néznétek, inkább legyetek férfiak mert elindult a fargo második évada!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #12452 Dátum: 15 okt 14, 19:08:04 » |
|
A Community című sorozatot látta/nézi már innen valaki?
Igen én nézem, pár éve. Miért? Elkezdted?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12453 Dátum: 15 okt 14, 21:46:38 » |
|
Flash s02e02 Na, ez már jobb volt, mint az előző. Barry jól elkalapálta Gaara-t a végén. Meg sok érdekesség van itt még, kíváncsi vagyok az öreg prof. meghalt e. Na, meg tuti, hogy a másik dimenzióbeli Wells lesz Zoom.  Cisconak meg jön elő valami képesség, kíváncsi vagyok Caitlyn mikor kerül sorra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #12454 Dátum: 15 okt 14, 21:57:05 » |
|
Szerintem Earth 2 Barry lesz Zoom. A doki nem halt meg állandó szereplő és benne lesz a Legendsben is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #12455 Dátum: 15 okt 15, 09:41:51 » |
|
Huh az elején amikor Patty megjelent azt hittem kettébaszom a monitort olyan idegesítő volt  de a rész végére egészen megkedveltem. szerk Arrow 04x02 Egy biztos...Thea kicseszett szexi tud lenni ha dühös 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 15, 18:59:13 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12456 Dátum: 15 okt 15, 19:08:10 » |
|
Ne is mondd. Én most nem nézem az Arrowt, igazából sok kedvem nincs hozzá az Olicity nyáladzás miatt. Csak néha a neten szembejön egy kép Theáról abban a szexi testhezálló piros gatyában, és akkor elgondolkodok, hogy lehet mégis nézni kéne. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #12457 Dátum: 15 okt 15, 21:00:11 » |
|
Azt nem értem a múltbéli jelenetben hogy Olivernek hogy lesz a pilotban látott hosszú sörénye ha most leborotválták? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #12458 Dátum: 15 okt 19, 00:05:40 » |
|
Végre egy kicsit oldschool hangulatú DW epizód  És várom a folytatását nagyon is 
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #12459 Dátum: 15 okt 19, 06:06:05 » |
|
Egy kis filmes kvíz, amit ajánlok pár filmbuzinak itten.  Nekem nagyon bejött, még keresek, 66 van összesen. http://www.popcorngarage.com/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 19, 06:09:27 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12460 Dátum: 15 okt 19, 09:08:44 » |
|
Felhúzott a Charlie Chaplines , mert nem találtam el . :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #12461 Dátum: 15 okt 19, 09:27:29 » |
|
61 film...nem is olyan rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12462 Dátum: 15 okt 19, 20:23:04 » |
|
Rambo Carol újra akcióban.  Jó volt az új TWD. Sok akcióval. Mondjuk egyelőre ezeknek a Farkasoknak a motivációi elég nehezen felfedezhetőek, hogy csak berontanak, és különböző közelharci eszközökkel lemészárolnak mindenkit.  Gondolom lesz majd erre valami értelmes magyarázat. Viszont kár, hogy foglyot nem ejtettek. Bőven lett volna rá lehetőség. -------------- Ezt meg csak így itt hagyom:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 20, 07:11:21 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #12463 Dátum: 15 okt 20, 07:48:00 » |
|
Oké. Ez a film baszni fog.Kb minden félelmem eloszlott azzal kapcsolatban hogy szar lesz. Abrams megcsinálta a Lostot,a Rejtélyt majd visszahozta a Star Treket,aminek a két része egyedül jobb lett mint a teljes eredeti sorozat.Nem fogja elbaszni mert tudja hogy azzal a karrierjét nyírná ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #12464 Dátum: 15 okt 22, 18:17:22 » |
|
The Flash Végre valaki aki nem titkolja el a lényeges infókat...Joe egyenes ember,megmondta Irisnek hogy az anyja él.Szerencsére kimaradt ez a "majd random találkoznak" klisé.A rész is fasza volt. Arrow Ejjjjj de tudtam hogy Saraht visszahozzák...viszont kb egy év alatt nem kellett volna jobban elrohadnia?Amúgy Kaze, ki ez a Damian Darhk? az eddig tudott volt hogy nagyon kitápolt op csávó,de ezen kívül? lehet hogy volt már hogy ki ő, csak én nem emlékszem rá 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|