Lew
|
|
« Válasz #12315 Dátum: 15 aug 30, 13:38:32 » |
|
Elég gáz, hogy jó sorozatok a téma és senki nem említette, a Prison Break-et, vagy a Dr. House-t. Fear The Walking Dead: Fasza volt az első rész. Kíváncsi vagyok az apából, mikor lesz olyan állat, mint Rick A drogos gyerek eddig szimpatikus, a kis csaj jól néz ki, de rém idegesítő. Az anya meg olyan semleges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12316 Dátum: 15 aug 30, 13:42:43 » |
|
Mikor aktívan ment a House akkor azért itt inkább filmekről ment a diskurálás, mint sorozatokról. Persze azokról is elvétve, de az elmúlt időszakban lett az a fajta beszélgetés aktívabb mikor évadonként, részekként átbeszélnek itt egy adott sorozatot. Amúgy én azt az évben újra néztem, akartam is írni róla, szerintem majd fogok, meg a Dokikról is, meg pár filmről... írhatnékom van és filmekről, sorozatokról szeretek nagyon írni. Egyébként sok olyan sorozat nem volt megemlítve itt amire mondhatnánk, hogy szégyen, hisz alap stb. Pl.: MAGNUM!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12317 Dátum: 15 aug 30, 13:52:50 » |
|
A House mióta jó sorozat? Elkezdtem nézni a Humans nevű sorozatot.Nem rossz,bár ezt a témát már ezerszer feldolgozták sokkal jobb körítéssel,pl az Ai vagy az Én a robot. A Falling Skies még mindig kurva unalmas,remélem most már végre befejezik a Búra alatt meg borzasztó.Kaszát is kapott asszem. szerk: Amúgy Timothy Olyphant amilyen elfeledett filmszínész lett,olyan jól teljesít a Justified (Törvény embere) című sorozatában.Asszem anno már írtam róla de így újranézve még mindig rohadt jó olyan a hangulata mint a Bansheenek,vicces,véres akció sori
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 30, 14:00:33 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #12318 Dátum: 15 aug 30, 13:58:19 » |
|
Egyszer meg lehet nézni és utána minden részben ugyanaz van. De először sem volt rám nagy hatással a House.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12319 Dátum: 15 aug 30, 16:05:27 » |
|
Amióta kijött, azóta jó sorozat. Van egy alapja a House-nak, mint minden egyes sorozatnak, a fő száll úgy mond. Ebben az esetben, hogy House elvileg egy mocsok, akinek mégis nagy az elméje ezért a körülötte élők megpróbálják elviselni és minden egyes részben megmutatja milyen zseniális orvos. Nagyon jó dolgokat firtat ez a sorozat szerintem. Érdekesek az esetek - természetesen nem az összes, vannak unalmas részek - az emberi érzelmeket is jól mutatja. A munkatársi kapcsolatok, viszonyok, személyíség változások stb. Bizonyos esetekben ki hogyan reagál.... Szerintem nagyon jó sorozat. És nem utolsó a sorban, hogy a OST-je is rendkivüli, kb az összes évadnak. A vicc, hogy sokszor az eset érdekesebb, mint az aktuális karakterek közötti drámázás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12320 Dátum: 15 aug 30, 17:14:21 » |
|
A Falling Skies még mindig kurva unalmas,remélem most már végre befejezik a Búra alatt meg borzasztó.Kaszát is kapott asszem.
Ha nem hozod föl, akkor eszembe se jut, hogy ez még megy . Pedig a múlt évadot még néztem. A Sense8-et néztem végig nem rég. Elég jó sorozat, de a közeljövőben nem nézném újra, mert akkor már észre venném a hibáit (és tönkre tenné a mostani 9/10-es élményemet). Az akciós részeit nagyon jól megcsinálták szerintem. Most meg a Sötét árvák (Orphan Black) 2. évadát nézem, az is egy jó sorozat. Akinek tetszett a House, annak ajánlom a The Knick-et. Zseniálisan alakítja benne az arogáns századeleji sebészt Clive Owen, és októberben jön a 2. évad.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12321 Dátum: 15 aug 30, 17:28:30 » |
|
Ha nem hozod föl, akkor eszembe se jut, hogy ez még megy . Pedig a múlt évadot még néztem. Mármint a Falling Skies vagy a Búra alatt? Falling Skies első 2 évada baromi jó lett, a 3. még elment de a 4. évadtól már borzalmas volt. Sense8-t most már én is meg fogom nézni,sokan mondják hogy jó. A Mr.Robot amúgy milyen?
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12322 Dátum: 15 aug 30, 18:38:29 » |
|
Jó sorozatként; Da Vinci démonai. Aki még nem látta illik elkezdeni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12323 Dátum: 15 aug 30, 19:18:45 » |
|
Mármint a Falling Skies vagy a Búra alatt? Falling Skies első 2 évada baromi jó lett, a 3. még elment de a 4. évadtól már borzalmas volt. Sense8-t most már én is meg fogom nézni,sokan mondják hogy jó. A Mr.Robot amúgy milyen? A Falling skiesra gondoltam, a Búra alattot nem nézem. A Sense8 olyan, hogy vagy szereted vagy utálod, állítólag nincs köztes állapot. Ahogy a kommenteket néztem a comment.comos cikk alatt tényleg így van.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12324 Dátum: 15 aug 30, 19:23:00 » |
|
Igen ez érthető...majd elkezdem de most van 1-2 sorozat meg vagy 40 anime amit meg akarok nézni a Falling skies addig volt jó amíg meg nem érkeztek a felszabadító idegenek és az egész átment egy ilyen fogjunk össze,az ellenségem ellensége a barátom szarságba. szerk: újranéztem apámmal a Maffiózókat,és a végét megint nem vágom.Pedig láttam már egy párszor.Most akkor az van hogy ugye Tony ül bent a kávézóval Carmelaval,Tonyval,mindenki őket figyeli,bejön 2 nigger,zsaru megy a retyóra,Meadow beparkol nyílik az ajtó és off. Most akkor vagy kinyírtak mindenkit vagy nem? asszem ezért zseniális ez a lezárás
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 30, 19:29:41 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12325 Dátum: 15 aug 30, 19:44:12 » |
|
Aki szereti a harcosok klubját az imádni fogja a mr robotot, még a zenéjét is belerakták egy kicsit más formában epic.
bár kétlem hogy capac férfi lenne így sanszos hogy neki érdemes-e megnéznie
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12327 Dátum: 15 aug 31, 15:35:46 » |
|
Fear the Walking Dead 01x02Tetszik,azt kell mondjam hogy tetszik.Reggel megnéztem szinkronosan,majd angolul és a TWD-hez képest,egyáltalán nem rosszak a szinkron párosítások...bár az elején azért eléggé csodálkoztam hogy Helyey László Cliff Curtis hangja,de azért nem volt rossz.Mindenki más tökre stimmel. Viszont maga a rész. Nagyon bejön.Tetszik hogy egyik pillanatról a másikra fölborul a rend és átveszi a teljes anarchia és az emberek egymásnak esnek.Pedig ez még csak a 2. rész.Továbbra is bejön hogy nem tudják hogy mivel van dolguk.Azt hiszik hogy csak betegek ezért nem érzékelik a fájdalmat.Mekkorát néznek majd ha rájönnek hogy halottak A drogos srác még mindig baromi jól játszik , a húgát meg dugnám.Pedig nem is Hinata. Amúgy én azt hittem hogy a nigger akit az 1. rész végén kicsinálnak az a csaj pasija xD szerk: basszus a Heroes Reborn premier 2 órás lesz bakker Shiranai én már rohadtul várom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 31, 15:41:35 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12328 Dátum: 15 aug 31, 17:24:00 » |
|
Én is várom már, de ne aggódj szeptember 24 gyorsan itt lesz .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12329 Dátum: 15 aug 31, 17:50:53 » |
|
Nekem akkor van a születésnapom tökéletes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|