Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #12300 Dátum: 15 aug 27, 11:53:30 » |
|
Első évad unalmas? Jó az első két és félnek is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12301 Dátum: 15 aug 27, 13:40:34 » |
|
Első 3 a 4. elmegy az 5. kurvajó Lost 1. évad kipörgetve, 38gb hely felszabadult xD
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12302 Dátum: 15 aug 27, 13:43:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12303 Dátum: 15 aug 27, 20:19:48 » |
|
Nyugodjon le mindenki a picsába, a Star Wars kapott egy új teasert
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12304 Dátum: 15 aug 27, 20:40:02 » |
|
Annyira komikus a nigger a fénykarddal. Moziban szét fogjuk röhögni magunkat kínunkban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12305 Dátum: 15 aug 27, 20:41:21 » |
|
Ennél a négernél sokkal menőbb a Master Yi skinem. Én legalább tudom 3 színben váltogatni a fénykardom színét. lel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12306 Dátum: 15 aug 27, 20:55:19 » |
|
Next gen niggerkés pwned lel muhahahah módosítva mert a pwned is egy szó
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 27, 20:57:39 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
|
|
|
BRON94
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12307 Dátum: 15 aug 28, 14:14:41 » |
|
WTF a fekának nem lila fénykardja lesz ?teljesen ledöbbentem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12308 Dátum: 15 aug 29, 00:50:18 » |
|
Megnéztem az Origins - A szem tükrében filmet. Hát ez kegyetlen kivégzett. Idei filmek egyik legjobbja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12309 Dátum: 15 aug 29, 02:17:10 » |
|
A csajnak elég rossz lehetett a karmája, ha szegény a cigányok között született újjá, lel.
A The fountain c. filmet láttad? Az is tömjénfüst, ezotéria, misztika és szimbolizmus, de a másik végéről közelíti meg a dolgot, de legalább jó a zenéje.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 29, 02:18:03 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #12310 Dátum: 15 aug 29, 02:40:37 » |
|
A The Fountain-nek tök jó a hangulata, bár a mondanivalóját sajnos nem értettem még meg. Ilyenkor kell még pluszban megemlíteni A békés harcos útját, de azt egyrészt mindenki ismeri, másrészt a könyvhöz képest nagyon gyenge lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12311 Dátum: 15 aug 29, 10:30:25 » |
|
Megnéztem az Origins - A szem tükrében filmet. Hát ez kegyetlen kivégzett. Idei filmek egyik legjobbja.
Zseniális agybaszó film.Anno angolul láttam de azt kell mondjam hogy szinkronosan is cseszett jó. Bár nem tetszhet mindenkinek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #12312 Dátum: 15 aug 29, 11:09:25 » |
|
Én imádom a The fountaint. Arról szól nyilván, hogy a a férfi, akinek haldoklik a rákos felesége, rájön, hogy a halált el kell fogadni és az élet több az anyagi világnál. A zenéje meg hát. Régen a kedvencem volt és ha 150-szer nem hallgattam végig az egészet, akkor egyszer se, de leszoktam róla, mert túl melankolikussá tesz. Már a hagyományos értelemben melankolikussá. Nem a hipokráteszi/galénoszi értelemben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 29, 11:11:12 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #12313 Dátum: 15 aug 29, 11:10:12 » |
|
Ennyire én is értettem a mondanivalóját, csak ez az idősíkok közti ugrálás volt egy kicsit érthetetlen benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #12314 Dátum: 15 aug 29, 11:13:30 » |
|
Az nekem úgy jött le, hogy amikor az űrben van az a lelkének a szimbóluma. A múlt pedig egy könyv volt nem? Az pedig csak egy sztori a sztoriban, ami szintén reflektál a fő sztorira.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|