|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12167 Dátum: 15 aug 05, 15:36:51 » |
|
En Sabah Nur, Apokalipszis közismertebb nevén. Ő lesz a mostani film névadója és gonosza. Amúgy 5. X-men nem második.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12168 Dátum: 15 aug 05, 15:44:50 » |
|
Én külön veszem azokat az X-Men-ket amikben a múltról van szó, mint az utolsó kettőnél, nekem így ezek az új első és második rész, ezért írtam zárójelben a címét, mert tudtam, hogy valaki bele fog kötni. Egyébként köszönöm az infót!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #12169 Dátum: 15 aug 05, 16:21:50 » |
|
Érdekes amúgy, mert Beast története más a régiben és az újban, de hivatalosan mégiscsak egy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12170 Dátum: 15 aug 05, 16:24:56 » |
|
Miért lenne más a története?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #12171 Dátum: 15 aug 05, 16:36:11 » |
|
Nem emlékszem pontosan, de a régi részekben úgy szerepelt, mint aki nem volt mutáns és be is mutatták, amikor az lett. Az új részekben, meg helyről mutáns volt. Legalábbis nekem ez rémlik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12172 Dátum: 15 aug 05, 16:46:41 » |
|
A második részben egy pillanatra mutatták csak emberi alakban. Mint tudjuk egy szer segítségével vissza tud változni szóval ebben nincs hiba. A harmadik részben a Bestia alakjában van de csak annyit tudunk róla hogy régen X-men volt és most a kormány tanácsadója mutánsügyekben. Igaz utalnak rá hogy ott már ez az állandó alakja de lehet csak szimplán felvállalja már, ha úgy a fajtársai jogaiért dolgozik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12173 Dátum: 15 aug 05, 17:08:39 » |
|
Nekem csak egy bajom van a Deadpool filmmel.Az pedig Reynolds... Ezt leszámítva nagyon epic beteg kurvabadass film lesz
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12174 Dátum: 15 aug 05, 17:13:00 » |
|
Reynolds miatt létezik ez a film.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12175 Dátum: 15 aug 05, 17:16:06 » |
|
Az alapján a traiser vagy mi alapján, amit láttam (az autós leszámolás), jó lesz Reynolds Deadpoolnak. Mondjuk én csak a játékából ismerem a karaktert, nem olvastam a képregényt.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12176 Dátum: 15 aug 05, 17:20:32 » |
|
Nekem nem is a filmmel van bajom,mert az rohadtul várom.Egyszerűen csak nem bírom Reynolds fejét ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #12177 Dátum: 15 aug 05, 17:21:52 » |
|
Hát. A farkas filmben az egész deadpool jelenség nagyon idegesítő volt. Pedig s képregényt imádom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12178 Dátum: 15 aug 05, 17:29:12 » |
|
Azt a filmet mindenki szeretné elfelejteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12179 Dátum: 15 aug 05, 18:16:34 » |
|
Ja, abban tényleg borzalmas volt. Capac, így már értem.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
|