Aes Sedai
|
|
« Válasz #12105 Dátum: 15 júl 15, 16:45:45 » |
|
nagycsöcs nyilván nem jön be,
Most erre annyira keresnék valami jó női féltékenység mémet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12106 Dátum: 15 júl 15, 16:52:49 » |
|
Én megmondom, ha szerintem egy nő szép. Sansa szép (amikor nem a GOT-ban szerepel), Dany szép, Az Olsen-csaj szép, de Scarlett Johansson feje mindig is irritált, és ebben nincs semmi féltékenység.
Inkább pasis féltékenység-mémet kéne szerkeszteni, mert a férfiak sokkal köcsögebbek e téren. Ha valaki jól néz ki, és törődik magával, akkor rögtön lebuzizzák, kivéve ha kivan gyúrva, mert akkor elkezdenek arról csevegni, vajon mennyire sorvadt a srác heréje a sok szteroidtól, miközben ők vagy szétfolynak az ágyon a laptop előtt, vagy összeszakadnak egy fél kilós szatyorral a harminc kilójukkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #12107 Dátum: 15 júl 15, 17:14:22 » |
|
Hát azért na. Scarlett Johanson kb. olyan, mintha azért jött volna létre, mert a tudósok össze akartak volna rakni egy tökéletes arcot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #12108 Dátum: 15 júl 15, 17:25:42 » |
|
Scarlett párti vagyok szintén de a skarlát boszi is sexy volt na Anno a fekete párduc fog Wakandából származni mert ugye ő is kap filmet. Pont a Vibránium miatt ölik meg asszem az apját vagy már nem tudom pontosan. a Képregény lore néha kusza
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12109 Dátum: 15 júl 15, 18:48:32 » |
|
Minek az az anno a mondatod elejére?
Nem kusza. Wakandában lenni vibránium, csúnya amerikaiak menni elvenni, király nem hagyni kapni golyó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #12110 Dátum: 15 júl 15, 20:18:33 » |
|
Mert ezt még "anno" az egyik vasember rajzfilmben láttam 14 évesen.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12111 Dátum: 15 júl 15, 20:50:26 » |
|
Max F4 rajzfilmben szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #12112 Dátum: 15 júl 16, 08:28:49 » |
|
Scarlett Johansson szerintem gyönyörű, meg Sansa is. Viszont az egérképű Olsen csajszin sosem értettem mit eszik bárki is. A leírásod alapján úgy látszik nem kell bánnom, hogy nem néztem meg moziban a filmet. Fákja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12113 Dátum: 15 júl 16, 08:33:23 » |
|
Scarlett Johansson feje nem szép,de rohadt jó teste van.Sansa csúnya.Olsen dettó. Zooey Deschanel szép én imádom a baba arcú nőket. A Törtetők film meg nagyon odabasz ugyanaz történik mint a sorozatban.Csak Teknős már rohadt vékony
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #12114 Dátum: 15 júl 16, 08:44:57 » |
|
Tényleg szép csaj ő is, de csak szólok, hogy Scarlett Johanssonak sokkal inkább van babaarca mint neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12115 Dátum: 15 júl 16, 08:49:15 » |
|
Nem nem Am átment a film topic férfi topicba?
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #12116 Dátum: 15 júl 16, 09:36:06 » |
|
Jogos. A nyelvtan nem vicc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12117 Dátum: 15 júl 16, 11:09:20 » |
|
Ki az az Olsen csajszi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12119 Dátum: 15 júl 16, 13:21:27 » |
|
Lizi nevét a szádra ne vedd én sem szidom a kislányokat meg a homárokat akiket szerettek. : (((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|