Szerintem Jon nem halt meg. Ő az Azor Ahai, nem nyírhatják még ki. Nyilván a vörös rébék se véletlenül keveredett vissza a Fekete Várba. Majd valahogy életbe varázsolja Jont.
De kíváncsi vagyok mi lesz most ott.
Stannis bukása nekem se tetszett. Bár pont az lett amit mondtam. A Shireen-es dologgal Brienne bosszúját készítették elő. Csak hát kár, hogy ennyi lett Stannisből, ez pocséklás volt. Nagyon sajnáltam szegényt. Már ha tényleg meghalt, azért nem 100%. Csak hát nem sok értelme lenne már így életben hagyni. Azért a színész epic módon adta elő magát, amikor meglátta, hogy jönnek a Boltonok, és rájött, hogy hát ennyi volt, gyerekek, az nagyon király volt.
Sansa: én nagyon féltem tőle, hogy meghal az első számú szerelmem. xD De megúszta szerencsére. A kis picsa meg, aki ki akarta nyírni, jó nagyot ugrott. A hugommal néztem, ezt a jelenetet háromszor visszatekertük.
Meg is beszéltük, hogy az egyik kedvenc részünk mostantól.
De azért ez a 20 méteres várfalról leugrós menekülés Theon részéről nem biztos, hogy jó ötlet volt... de mindegy, így úgy se halnak meg.
Arya: ez a Mery Trant egy állat, már kezdtem is ideges lenni, hogy hová akarják még ezt fokozni, de erre jött Arya szerencsére. Ez is egy nagyon jóféle kill volt. Csak így tovább. A többi meg nagyjából ugyanaz, mint a könyvben.
Cersei: ez ugyanúgy volt, mint a könyvben, jól valósították meg. Kicsit még meg is sajnáltam, érdekes, mert a könyvben nem. xD Végre zombi-Gregor is felbukkant.
Tyrion és társai: hát itt igazából csak a szerepeket osztották le a következő évadra. Hogy mi lesz belőle, az jó kérdés. Varys felbukkanásának örültem.
Danynek úgy tűnik az egész élete és sorsa nem más, mint egy dothraki fasz. Most lesz megint lesz benne része rendesen, hacsak a sárki be nem segít.