Micsudi
|
|
« Válasz #11745 Dátum: 15 máj 20, 11:00:24 » |
|
Azért mert Cersei is leszbizik benne egy jót. Azt hittem különben itt is fog.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11746 Dátum: 15 máj 20, 13:26:34 » |
|
Váó erre nem is emlékszem, kivel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11747 Dátum: 15 máj 20, 13:54:27 » |
|
Szerintem kurva jó volt, Iris még így is kevésbé irritáló mint Felicity vagy Laurel, ráadásul az évadzáróban is alig szerepelt. Tom Cavanagh nagyon jól játssza Dr.Wellst/RF-et, remélem fog még szerepelni, nélküle a star labs olyan volt, mint amikor Oliver haldoklott, és a többiek nélküle tevékenykedtek. Annál a résznél, amikor a jövőbeli Flash "rázza a fejét", hogy Barry ne avatkozzon közbe, még a hideg is kirázott. Remélem hamar lesz belőle gif, az eszméletlen jó lett. A végén meg Jay Garrick sisakját is láthattuk, gondolom akkor majd szerepelni is fog a 2. évadban. Ez a rész 10/10 nekem megvolt, maga az évad is egy erős 8-as. A 2. évadban remélem minél több crossovert láthatunk ^-^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #11748 Dátum: 15 máj 20, 14:20:16 » |
|
A Legends of Tomorrow előzetesének a fele benne volt ebben a részben. Az Jay Easter Egg nekem is tetszett de akkor már Jöjjön Bart Allen a jövőből mint Impulzus és Theával kezdjék el a Young Justice-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11749 Dátum: 15 máj 20, 20:53:22 » |
|
A TWD és az Arrow évadzárói után jó volt végre egy igazi, klasszikus finálét is látni. .D Ez nagyon állat volt, bár jól elvágták a végét azért. Az anyukával való újra találkozás szerintem nagyon megható volt, pedig tartottam tőle, hogy nem lesz jó. A jövőbeli Flash jelzése nekem is nagyon tetszett. Wells nélkül viszont ez nem lesz az igazi. Mondjuk időutazós történet, szóval bármi lehet még. Meg tudtommal ő a Flash főellensége, szóval nem hiszem, hogy ne látnánk többet. dehunter: Iris sokkal idegesítőbb, mint Felicity és Laurel együtt. Ebben a részben is csak az volt a jó vele, hogy keveset szerepelt. Kár, hogy Caitlin megházasodott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11750 Dátum: 15 máj 20, 20:59:55 » |
|
Kár hogy csak egy alternatív jövőben mutatták mint Killer Frost.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11751 Dátum: 15 máj 20, 21:07:46 » |
|
Miért gondolod, hogy alternatív jövő? A részecskegyorsító megint szétbaszódott kissé, szóval átváltozhat, most erre lesz egy jó lehetőség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11752 Dátum: 15 máj 20, 21:37:00 » |
|
Lehet hogy így lesz de ahol mutatták az csak egy alternatív lehetséges jövő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11753 Dátum: 15 máj 21, 14:24:58 » |
|
Váó erre nem is emlékszem, kivel? Közben visszaolvastam, valami feka csajjal tolják (Taena Merryweather), akivel rendszeresen egy ágyban alszanak. Ezt a sorozatba is igazán beletehették volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11754 Dátum: 15 máj 21, 17:54:49 » |
|
Tegnap meglestem az Ex Machina c filmet. Zseniális mű. Nagyon jó gondolatokat feszeget. Ajánlom mindenkinek megnézésre. 8/10
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11755 Dátum: 15 máj 21, 18:43:35 » |
|
"Ahelyett, hogy Eddie öngyilkosságot követ el, elég lett volna, ha tökön lövi magát" b+ Imádom a SupNat évadzáró részeket, mindig a Carry on Wayward Son-nal kezdődnek *-* Még nem néztem meg, de a promo alapján még a legfőbb halál is szerepel benne, őt nagyon bírom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11756 Dátum: 15 máj 21, 18:57:10 » |
|
Tegnap meglestem az Ex Machina c filmet. Zseniális mű. Nagyon jó gondolatokat feszeget. Ajánlom mindenkinek megnézésre. 8/10
De ha valami zseniális, akkor miért csak 8/10? Egyébként mindenképpen meg akarom, már a filmfesztivál óta, csak nem volt időm
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11757 Dátum: 15 máj 23, 09:58:24 » |
|
Tom Cavanagh nagyon jól játssza Dr.Wellst/RF-et, remélem fog még szerepelni Valószínűleg nem fog, az original Eobard fog szerepelni valószínűleg. Az meg, hogy Tom Cavnagh így alakított kellemes csalódás volt. Én előtte csak a Maci Laci trailerében láttam, így tartottam tőle, hogy mi lesz, de ő is hasonlóan Cranstonhoz, meglepte az embereket, hogy egy ilyen arcát tudta adni. Viszont akkor a storyt illetően akkor valószínűleg az aktuális univerzum már a sokadik lehet, vagy legalábbis a paradoxon utáni. Véletlenek nincsenek, a másik Flash valószínűleg tudta, hogy Barrynek jönnie kell, ezért intette le őt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11758 Dátum: 15 máj 23, 11:00:03 » |
|
Igen, valószínűleg egyszer már megmentette az anyját, szóval ez így tökéletes, hogy behozzák a Flash paradoxont ^-^ (aki még nem látta, az nézze meg)
Eddie = cobalt blue ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11759 Dátum: 15 máj 23, 12:28:55 » |
|
Fogadok egy sörbe, hogy Havas Jont a kissrác fogja leszúrni az évad végén, amiért összeállt a vadakkal (mivel a könyvbeli barátai, akik elárulják, nem szerepelnek a sorozatban vagy max. háttérszereplők, ez tűnik logikusnak).
Remélem, Stannist nem győzik le a Boltonok, az egyik trailerben van egy jelenet, amikor Stannis felesége a földön fekszik és ijedt fejet vág.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|