MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11700 Dátum: 15 máj 12, 07:16:42 » |
|
Egyébként szerintem a Ramsay-Bűzös-Roose jelenetek voltak a legjobbak az epizódban. Csak nagyon féltem Sansát. Féltheted is, mert nyilatkozta, hogy lesz egy sokkoló jelenete. Brienne meg gondolom megint nem tud majd csinálni semmit, hogy megvédje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #11701 Dátum: 15 máj 12, 08:08:28 » |
|
Filmbe még képesek bejátszani azt is hogy majd brienne végez stanissel, mert megérdemli. Az hogy így lealacsonyították ellene Jamiet, meg a Vérebet (a kor két legnagyobbját szinte) nevetséges. A legjobban felk*rt csavar: Daario osztja az észt, a legnagyobb hős Selmy pedig meghalt, holott a könyvbe mintha másképp lenne
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #11702 Dátum: 15 máj 12, 09:02:01 » |
|
Most már annyira eltértek a könyvtől, hogy nem nagyon mernék semmire se következtetni De azt is nyilatkozták, hogy a sorozat ugyanott fog véget érni, csak máshogy jut oda el. Persze ehhez még kéne 6 évadot csinálniuk, ha azt akarják, hogy Martin befejezze addig a könyvet. >> Btw, így a szürkehámnak biztos nagyobb szerepe is lesz. Ugye eddig azt gondolhattuk, simán csak így fog meghalni Griff, de most már tuti lesz valami más szerepe is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 12, 10:41:45 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11703 Dátum: 15 máj 12, 15:49:37 » |
|
Nekem mindegy, hogy mi lesz a szerepe, csak ha lehet ne sokat mutogassák. Kurva undorítóan néz ki. Amúgy én már a könyvben is éreztem, hogy lehet, ennek lesz még valami nagyobb szerepe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #11704 Dátum: 15 máj 12, 16:07:03 » |
|
Most lehet én maradtam le, de ki az a Griff?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11705 Dátum: 15 máj 12, 16:29:38 » |
|
Az ötödik könyvben egy közepesen nemfontos meleg mellékszereplő, aki Aegonnak segít.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #11707 Dátum: 15 máj 13, 10:46:13 » |
|
Erre se kellett sokat várni de ez visszatérő poén
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 13, 11:12:08 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #11708 Dátum: 15 máj 13, 10:51:31 » |
|
#rvnytelen YouTube Link#
Valóban jó poén az #rvnytelen YouTube Link#
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11709 Dátum: 15 máj 13, 10:53:33 » |
|
A "visszatérő poén" még pontosabb elnevezés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #11710 Dátum: 15 máj 13, 11:12:34 » |
|
tököm abba az s-be kijavítottam
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11711 Dátum: 15 máj 13, 16:00:34 » |
|
Whiplash-t látta valaki? Nagyon jó film, sajnálom hogy nem moziban láttam. Mondjuk lehetett volna hosszabb, de így is fasza az egész, a 3oscart meg teljesen megérdemli. Igazából én még a legjobb film kategóriában is neki adtam volna, szerintem jobb mint a Birdman. Nézzétek meg.
Ezt a Flash részt baromira vártam, főleg a RF vs Flash & Oliver & Ronnie. Erre meg kevesebb mint 3perc alatt lerendezik az egészet? srsly?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 13, 16:01:47 írta dehunter »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #11712 Dátum: 15 máj 13, 16:37:37 » |
|
Inkább Oliver rendezte le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11714 Dátum: 15 máj 13, 21:24:25 » |
|
Hárman csak elverték valahogy Wellst. Bár valóban ezt Darth Ollie intézte leginkább. Nekem tetszett a rész, csak a végső harc volt kicsit rövid. Meg most azt hagyjuk, hogy vajon mennyire is fogyatékos ötlet egy rakás természetfeletti erővel rendelkez pszichopatát szállítgatni össze vissza, és mindehhez két másik pszichopata bűnöző segítségét kérni. Azért Barry most nem intelligensnek nevezhető módon viselkedett. Bár várható volt, hogy a végén elszabadulnak a metahumánok, már abból is, hogy így összegyűjtötték őket, meg nyilván nem is akarják Flash ellenségeit végleg eltüntetni a történetből. Slade is ezért nem halt meg szerintem az Arrowban. Lehet, hogy Lance hal meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|