Aes Sedai
|
|
« Válasz #11580 Dátum: 15 ápr 23, 12:18:42 » |
|
A jelöletlen spoileredet egy méteres négerfaszra tekerve helyezd fel magadnak légyszi, análisan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11581 Dátum: 15 ápr 23, 12:21:33 » |
|
Tényleg mekkora spoiler a sztori szempontjából, hogy dugnak végre. Ráadásul Felicity még meg is hal. Na jó, nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11582 Dátum: 15 ápr 23, 12:23:26 » |
|
Igenis spoiler, mert nekem fontos a shipping. Bár már nem vagyok Olicity párti. Az első évadban igen, de aztán jött Sara, és annyira illet Oliverhez, hogy minden mást formatált. Csak az üresség maradt utána.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #11583 Dátum: 15 ápr 23, 12:33:36 » |
|
Úgyis Laurelnél fog kikötni a végén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11584 Dátum: 15 ápr 23, 12:51:11 » |
|
Ez nyilvánvaló, na de akkor is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11585 Dátum: 15 ápr 23, 17:47:43 » |
|
Mondjuk ezek után érthetetlen, hogy Sarát miért nem élesztették újra, ha már egyszer a fő-főnök lányának volt a szerelme. Aztán lehet, hogy ez megtörtént, de később hozzák csak vissza valamelyik rész utolsó két percében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #11586 Dátum: 15 ápr 23, 19:02:51 » |
|
Ki jönne a bosszúállókra majd moziba? Csak itt vannak olyan ismerőseim, akiket érdekel sztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11587 Dátum: 15 ápr 24, 22:02:09 » |
|
Király volt az új Flash. Főleg Cisco és Laurel jelenetei. ikszdé Meg Lance is jó volt, legalább most nem f*szkodott, úgy, mint mostanában az Arrowban, ott már nagyon be vagyok rá rágva.
Durva ez a Wells dolog, nagyon kíváncsi vagyok, hogyan zárják majd le az évadot, meg, hogy Wells is csak "egyévados" főgonosz lesz e, mint az Íjász eddigi főellenségei.
------
Most nézem pótlólag a Trónok Harcát, ás valamit kurvára nem értek. Nem úgy volt, Kisujj szerelmes Sansába? Vagy legalábbis valamilyen módon vonzódik hozzá? Mondjuk jobban annál, hogy feleségül adja egy olyan valakinek, aki unalmában embereket nyúz meg, meg levágja a testrészeiket stb. Jó, oké átköltötték a könyvet, de ennyire?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11588 Dátum: 15 ápr 24, 22:12:11 » |
|
Ki jönne a bosszúállókra majd moziba? Csak itt vannak olyan ismerőseim, akiket érdekel sztem.
Megyek, bár remélem lesz eredeti nyelven.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11589 Dátum: 15 ápr 25, 21:24:53 » |
|
Lol, én azt hittem, hogy teljesen kihagyják majd a sorozatból Cersei és az egyház szarkeveréseit, de végül csak beletették. Mondjuk ez a része a történetnek a könyvben nagyon jól ki volt dolgozva, ehhez képest itt kissé irreális, hogy feketeruhás dzsihádisták meg nácik kezdték el vagdosni a kurvák és a buzik torkát teljesen legálisan, és még a sört is kiöntötték.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11590 Dátum: 15 ápr 25, 21:27:06 » |
|
Dehogy hagyják, azért az elég fontos momentum a sztori szempontjából. Ráadásul lesz majd egy bizonyos séta is nemsokára. Basszus, még két hét, mire lesz új rész.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 25, 21:28:35 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11591 Dátum: 15 ápr 25, 21:42:48 » |
|
Kimondták Rhaegar nevét. Többször is. Sőt, elmondták a történetének az alapjait, igaz a Baratheon verziót. De mi van itt, azt hittem a sorozatból ezt tényleg teljesen ki akarják hagyni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #11592 Dátum: 15 ápr 25, 21:47:42 » |
|
Szégyen és gyalázat! Amúgy a 'Rhaegar nemesen küzdött [...]' idézet is benne volt a sorozatban szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11593 Dátum: 15 ápr 25, 21:53:08 » |
|
Basszus, még két hét, mire lesz új rész. Három. Ezt a Kisujj és Sansa és Ramsay dolgot továbbra se értem. Ja, igen az az idézet tényleg volt. Meg az első évadban említették még Rhaegart egyszer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11594 Dátum: 15 ápr 25, 21:57:55 » |
|
Nem két hét múlva jön ki az 5. rész? Ezt a Kisujj és Sansa és Ramsay dolgot továbbra se értem. Gondolom, Kisujj belülről akarja bomlasztani a Bolton familyt. Csak 1. nem értem, hogy Sansa hogyan tehetne bármit is, hiába lett az előző évad végén Darth Sansa 2. Kisujj azzal nem számolt, hogy Ramsay egy pszichopata állat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|