A John Wick pedig zseniális a maga műfajában, csak úgy csöpög belőle az irónia saját maga iránt:D Én már csak az ilyen akcióvígjátékokat bírom megnézni, másik nagy kedvencem a RED Bruce-szal, de a John Wick nagyon szorosan érkezik be utána. Nem is tudom mikor szakadtam legjobban, talán mikor a végén a maffiafőnök azzal szopatja lövöldözés közben a random emberét h nem ad neki pisztolyt meg elhúzza az orra elől, miközben ő a süvítő golyók kereszttüzében cigizik
A Hobbit 3-ról nekem csak a vágó iszonyatos szexuális frusztrációja maradt meg, amit a végső harcjelenetbe fojtott bele. Végére már nekem volt kínos. A film amúgy olyan volt mint az előző kettő, CGI, buta, random és akcióorientált, és vagy 6 órát vesztettem az életemből rajta. Pedig mintha még ez lett volna a legjobb a 3.ból, még az antigravitációs Legolassal is.
Interstellar-ban volt pontosan 2 db két jó jelenet, meg Hans Zimmer és Matthew, de amúgy ahogy észrevettem legtöbb ember nem meri leszólni, mert akkor ezzel beismerné hogy nem értette. Nem is volt mit, pár beleszőtt jó tudományos elméleten kívül elég random volt az egész az összes szeretet ereje-monológgal meg lemorzézett asztrofizikus képlettel. Nagyon okosnak akart tűnni, nem ment. Kár érte, én iszonyúan vártam, előzetesét imádtam. Nolannel nekem sose jönnek össze a filmek.
Piszegőposzáta 3: nekem bejött, de egyébként ja, ha könyvet nem olvastam volna akkor szerintem a felét nem tudtam volna értékelni. A végső jelenetet mondjuk szépen felhúzták, direkt figyeltem a zenére hogy ilyen készülj-a-jumpscarerre típusú-e, de nem, aki nem olvasta az szívbajt kaphatott.
Újra/megnéztem az X-meneket viszont! Az eredeti három is jó, de azért én örülök a rebootnak
Bár a legutóbbiban Mystic-et agyon akartam csapni.