X-Men Days of Future PastJó volt, talán a legjobb Xmen film. Csak azt sajnálom kicsit, hogy még egy csomó mindent ki lehetett volna hozni ebből, pl. azzal, ha Magneto tényleg átveszi a hatalmat a múltban, és ezzel elindítani egy teljesen alternatív idővonalat. Ehelyett sajnáltam, hogy nagyon sima happy end lett belőle. Amivel máskor nem lenne bajom, de ez a film bőven volt elég jó ahhoz, hogy összetettebb befejezést kapjon. Meg ugye ezzel már nem lesz lehetőség látni még azt az apokaliptikus világot, ami a történet jelene volt. Pedig arról is szívesen láttam volna többe. Szegény Rozsomáknak meg szar azért, hogy az egész apokalipszis az ő egyedüli története lett így, és kb. senki se fogja elhinni neki a dolgot. xD
Tyrion menő volt, elsőre nagyon fura volt a hangját hallani egy másik szerephez.
Kitty Pryde meg alig szerepelt, kicsit bíztam benne, hogy itt többet látom majd.
Ja meg az egésznek néha kissé Terminator fílingje volt, de megnéztem és látom, hogy ennek az alapsztorija régebbi, mint a Terminator1.
Meg kár, hogy a félnéger jócsajt, Zoe Kravitz-et, az előzőből, ilyen könnyen letudták.