De jó volt újra látni őket.
Meg persze a többi régit is, főleg a Kormányzót.
Na jönnek a spoilerek.
Szóval, hát Noah a sorozat történetének eddig legérdektelenebb, legfeleslegesebb karaktere. Hosszú perceket elpazarolni a senkit se érdeklő drámájára, közben meg semmi nem derül ki arról, hogy Darylra milyen hatással van Beth halála, hát a jó kurva anyátokat...
Ami Ty halálát illeti, szerintem szépen meg volt csinálva. Én nem éreztem elnyújtottnak, így kéne egy szereplőnek meghalnia, nem olyan bénán, mint ahogy Beth járt.
A brutális mennyiségű fanservice a régi szereplőkkel meg nagyon jól esett a lelkemnek. Beth, Lizzie, Kormányzó, nagyon jók voltak.
Ezért még akár azt is el tudom nézni, hogy legalább 8-10 percet basztak el Noahra feleslegesen.
És talán csak eljutnak Washingtonba végre. Legalább arra mennek. Képes voltam ezért az elején leállítani a részt, és USA térképet keresni.
De aztán el is hangzott, hogy közel járnak.
Vajon kik azok a farkasok, és miért tartanak zombifelsőket egy teherautóban? xD Gondolom ezek a dolgok, a W-betű, a város kiirtása, emberdarabok, stb. mind ezekkel a "farkasokkal" függenek össze. Jön az új főgenya brigád.
Ez már be van tervezve, ha lesz benne Emily, az már csak a bónusz.