dtatar
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11055 Dátum: 15 feb 02, 16:17:16 » |
|
Ja, és "haver"! Az, hogy egy szerinted is nézhető sorozatból neked egyedül egy néha megjelenő csaj maradt meg és az, hogy említették (khm-khm) az Árnyak Ligáját, az tényleg elmond rólad valamit. Egyébként szerény véleményem, hogy a második évaddal lett igazán jó a sorozat (de persze ennek semmi köze ahhoz, hogy Deathstroke végre rendesen is megjelenik és haláli ). Ui.: Még én is tudom, hogy előző hozzászólást nem idézünk töki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11056 Dátum: 15 feb 02, 19:55:29 » |
|
Oliver nélkül egyre kínosabb az Arrow. Főleg Laurel "akciói".
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 02, 20:10:09 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11057 Dátum: 15 feb 04, 16:34:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #11058 Dátum: 15 feb 04, 16:35:23 » |
|
Jól néz ki és elvileg a filmes univerzum része lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11060 Dátum: 15 feb 04, 20:31:28 » |
|
Rick nagyon elvadult mostanra. De jó lesz ez, ez a 2 perc is meghozta a hangulatot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #11061 Dátum: 15 feb 04, 20:51:56 » |
|
Azt mondjuk sajnálom hogy D'Angelo vagyis Bob (Lawrence Gilliard) kinyiffant De ez az évad baromi ütősen indult...ha ez így folytatódik akkor kíváncsi vagyok mi lesz a vége
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 04, 20:53:39 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #11062 Dátum: 15 feb 04, 20:52:58 » |
|
Csak azért mert friss az élmény. Mindegyik évad ugyanarra a sémára épül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11063 Dátum: 15 feb 04, 21:52:38 » |
|
Fasza az Arrow. Első részen túl vagyok. Tetszik az alapkoncepció, mondjuk azért sok minden nem derült még ki. Meg azt nem értem, hogy az szép, hogy a zöld köpenyes bolsevik elveszi az elmutyizott közpénzeket a burzsoáktól és visszajuttatja a városnak, de hát azt a városnak azonnal vissza kell adnia a kizsákmányolóknak, mert semmi bizonyíték nincs rá, hogy ez jogos dolog volt. Meg ez az álcázás nem sokat takar, és az egész karakter kicsit túlságosan batman-szerű szerintem. ( Viszont van vérszegény tizenéves húga. Igaz, nem szőke, na de akkor is. xDD) Amúgy ezeken kívül nekem tetszett az első rész, jó kis sztori lesz ez, és jó hosszú is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 05, 16:47:51 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #11064 Dátum: 15 feb 05, 16:15:58 » |
|
Ha már Arrow. SPOILER, SZÓVAL AKI NEM LÁTTA, NE NÉZZE MEG A KÉPET. http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/avgZoZW_700b.jpgEngem jobban feldühített az egyik komment, amiben azt írták, hogy nem élhetett túl egy ilyen sérülést, mert elvágták a főartériát (wut?). Az aorta nem is azon az oldalon fut.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #11065 Dátum: 15 feb 05, 20:19:41 » |
|
Tegnap óta fönt van nem kalózkodó fájlmegosztó oldalakon dvd minőségű képpel,hanggal. Holnap fogom megnézni szerintem...irekt nem néztem meg semmilyen kritikát a filmről. Aki látta,annak mi a véleménye?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 05, 20:23:14 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11066 Dátum: 15 feb 05, 20:39:24 » |
|
Egyik legjobb film amit láttam. Nagyon beránt a broadway világába. Azok a hosszú snittek, élvezni fogod.
Edward Norton végre feltűnik hosszabb szerepre, és Emma Stone eyecandy. Michael Keaton pedig hozza a birdmant.
Uhh újra kellene nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #11067 Dátum: 15 feb 05, 20:42:51 » |
|
Egyik legjobb film amit láttam. Nagyon beránt a broadway világába. Azok a hosszú snittek, élvezni fogod.
Edward Norton végre feltűnik hosszabb szerepre, és Emma Stone eyecandy. Michael Keaton pedig hozza a birdmant.
Uhh újra kellene nézni.
most szedtem le,lehet még ma megnézem Edward Norton nekem egyik nagy kedvencem (Vörös sárkány,A mágus,Mennyei királyság,Szajré)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11068 Dátum: 15 feb 05, 20:54:36 » |
|
Ne idézz előző hsz-t mert megbasznak hátulról. Edward Norton méltatlanul eltűnt az utóbbi pár évben. A grand budapest hotel-ben volt legutóbb, de ott csak egy rövid szerepre. Mondjuk nem kezdek el Wes Anderson filmeket nézni, de kurvára tetszett a világa, meg a megvalósítás. na meg a leaves of grassban, de ott a forgatókönyv a hibás amiért nem szólt nagyobbat. A harcosok klubja meg az amerikai história x túl mainstream lenne felemlegetni szóval: -Primal Fear -25th hour ha ezeket nem láttad tőle akkor gyorsan. A birdman-t meg még ma! Be fog rántani a világa, főleg ha szereted a színházat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 05, 20:56:07 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11069 Dátum: 15 feb 05, 21:00:48 » |
|
Tényleg jó film a Birdman, érdemes megnézni.
Tegnap néztem meg Az Interjút. Nem olyan jó film, talán 1-2 jobb poén ha volt benne, viszont az a szöveg, hogy "tudod, hogy mi destruktívabb az atomnál? A szavak" nagyon jó
Illetve ma néztem meg a Testvérbosszú c. filmet. Nagyon jó volt, de azért kultusz filmnek nem állítanám be, mint ahogy pár helyen írták. A 2. részét pedig nagyon lehúzták, azt látta már valaki?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 05, 21:01:19 írta dehunter »
|
Naplózva
|
|
|
|
|