Az Arrow-t akarom elkezdeni nézni, teljesen spoilermentes vagyok, konkrétan azt se tudom, hogy miről szól, csak azt, hogy jó. Egy kérdésem lenne: Ez a sorozat olyan, hogy az egyes epizódoknak önálló története van, vagy egy nagy egybefüggő sztorit dolgoz fel?
Az első évad jó lett,nekem tetszett,főleg Crixus volt benne nagyon állat
a színész neve nem jut eszembe, de a Spartacusban volt még
A második évad !!!SZERINTEM!!! eléggé nyögve nyelősen indul,unalmas, és mire eljutsz az évad feléig,ahol történne is valami,addigra megunod.Mindenesetre nézhető sorozat,van benne egy kínai csaj aki eszméletlenül jól néz ki
a látvány is jó,a kapocs az Árnyak ligájával is vicces dolog (mármint hogy fölmerül a nevük)
Viszont aki Olivert alakítja,számomra rohadtul idegesítő...sokszor nem játsza el rendesen az adott szitut,van hogy túljátsza...számomra pontosan olyan mint Chris Pine,akit ahányszor meglátok mint Jim Kirk, a legszívesebben tarkón rúgnám...
de amúgy nem egy rossz sorozat,de nem is annyira húdejó...ja és a Flashnél mérföldekkel jobb
nálam 7/10
Egybefüggő sztori, de vannak kisebb mellékszálak is egy-egy részben.
Megnéztem a Torrente 5-öt, eredeti hanggal nem olyan jó, mintha szinkronizálták volna (ilyet is ritkán írok le
), de párszor azért felröhögtem rajta.
Annál szarabb filmet idén még nem láttam XDD könnyesre röhögtem néha magam
bár akkor is örökzöld marad az hogy" ha meg kell b4szódni,akkor meg kell b4szódni"
Dupla hsz most még egybevonva, több ilyen ne legyen, mert általában törölni szoktuk.
Moderátor