Igen, de eddig nem volt a koppintása, és nem volt közvetlenül belekeverve a karaktere. Most meg ugyanolyan arrogáns bunkó, csak neki meg nem áll jól, mert pont az lenne a karaktere lényege, hogy tisztelje életet satöbbi. Ha belegondolsz, Nine, Ten meg Eleven is nagyon különböztek, és volt nem egy nagyon durva húzásuk, de alapvetően mégis megvolt ez a tulajdonságuk. Ha bunkó, okos embert akarok nézni, ott a House, a Sherlock meg még ötezer másik műsor arrogáns főszereplővel, nem a DW-t rakom be. Meg ráadásul nem is olyan nagyjelenetei vannak amikor egyszer elkomolyodik, de akkor nagyon mint mondjuk a Family of Blood-os Tennant, vagy a Dalekek elleni Nine, hanem teljesen céltalanul az, pl beszól Clara hajára, vagy letesitanározza 8x Pink-et mint valami autista aki nem fogja fel amit mondanak neki.
Clara meg feleslegesen drámázik minden szaron, ez a legutóbbi otthagyjam-e a Doctort dolog is nem csak kurva idegesítő, de felesleges is volt annak tükrében, hogy nem lett belőle semmi. Meg a karakteréhez egyáltalán nem illik az egész, főleg az impossible girl-ös dolog után, amit mondjuk én nem bírtam, de annak volt értelme és helye is. Meg eleve, mostani rész elején is ahelyett h örült volna, hogy valami új, ott nyávogott h menne haza- WTF? A rész végéről ne is beszéljünk, mikor azt hitte, hogy jó Doctort játszott, én nem hittem el amit látok, de szerencsére a Doctoron is nagyot nézett. Meghalt csomó ember, de azért összességében jó nap volt, nemdebár?! A Doctor a jobb időkben minden apró szerencsétlen halálát sajnálta, többek között ez is az ami annyira szerethetővé tette, és ez is az ami nagyon hiányzik már belőle. Persze, első részben volt valami monológja arról hogy "hát nekem az emberek mind nagyok, és látom őket, blablah', de ehhez képest leszarja
Meg már Clara is ahogy láttuk.