Most néztem meg a Hunger Games harmadik részének a trailerét. Sok mindent nem tudtam még meg, de nem is baj, a mai trailerek bemutatják a filmek 60%-át, így egy kis titokzatosság soha nem árt. Emiatt előjött bennem megint az a kérdés, hogy miért kell szét szedni a filmet?
A Harry Potter 7. részénél kezdtél el ezt. Ott meg is értettem, mert nagyon jól betudták fejezni Az első része inkább az érzelmi részre ment rá és zseniálisan megcsinálták, míg a második része 100%san tudott koncentrálni a harcra, amit szerintem ugyan úgy jól megcsináltak. Lehet azért mert számomra ez a történet kedves, főleg a könyv, de miután elvonatkoztattam a könyvektől a filmek is igazából nagyon jól vissza adták az egészet, de az utóbbi időben a könyvek utolsó részét mindig ketté vágják.
Aztán jött a Twilight, amiről inkább nem írok. Nem olvastam a könyveket, mert távol tartottam magamtól az egészet. A filmeket se néztem meg jó hosszú ideig, majd egyszer mikor a Twilight fan barátnőmnél aludtam, csináltunk poénból egy maratont, de szerencsére az nem zavarta, hogy szét kritizálom a filmet, sőt ő is elkezdte (mert a könyveket szereti) így nagyon kis élvezetes volt, DE ez volt az a film, amit nem kellett volna ketté szedni. Ugyan is a '4'. rész tényleg a semmiről szólt, de arról nagyon!
Nem olvastam még a Hunger Games könyveket és tudom, nem egy Twilight, nem is hiszem. Szerintem az első két részt nagyon jól megcsinálták, én személy szerint élveztem is a filmeket, de erről írtam korábban.
Tudom, hogy azért szedik szét most már az utolsó részeket, hogy több pénz jöjjön be, elég nyilvánvaló, de nagyon ajánlom, hogy a Hunger Games utolsó részét ne basszák el, hanem tényleg jó legyen.
Egyébként, ha már Hunger Games. Van vele egy kis gondom. Katniss-t egy hiper-szuper harci csajnak állítják be, ami nem igaz. Persze, túlélőnek túlélő, de egyedül semmire sem lett volna képes és már az első részben elég hamar kimúlt volna. Persze, erős és lőni nagyon tud, de ennél több különlegessége nincs. Ő tényleg csak egy bábú ebben a történetben.
By te way
Aes, mikor kijött a harmadik résznek az első trailere, mikor Donald Sutherland (President Snow) beszél fehér ruhában, fehér háttér előtt, fehér - remélem kényelmes - székben és mellette áll Josh Hutcherson (Peeta Mellark) valamilyen fejjel. Nem mondanám, hogy gonosz, vagy fura. Csak áll ott.
Nade, azt írtad, hogy azzal, hogy Peeta ott áll, az eléggé nagy spoiler azoknak akik nem olvasták a könyvet. Én nem olvastam a könyvet, de nem volt spolier, azzal, hogy ezt leírtad viszont az lett.
Mivel úgy lett vége a 2. résznek, hogy megtudtuk, hogy Peeta-t elrabolták és a központban van, elég nyilvánvaló, hogy nem cukorral tömték, hanem van valami amit majd csinálnak vele, ebben biztos vagyok, lehet át is áll,nem önszántából a sötét oldalra, nem tudom.
Csak mondani akartam, hogy annyira nem kezdtem volna el, ezen agyalni, ha nem mondod, hogy ez spoiler azoknak akik nem olvasták a könyvet.