Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10155 Dátum: 14 aug 02, 16:04:03 » |
|
Szép tündérmese a Remény Rabjai. Több dologba bele lehet kötni a filmet illetően, de maradjunk annyiban, hogy az én listámon nincs az első helyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10156 Dátum: 14 aug 02, 18:55:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10157 Dátum: 14 aug 03, 12:31:36 » |
|
Hát ez eddig tényleg nagyon jó.
Remélem később is tetszeni fog! A Remény Rabjai van legelöl? Azért ez kicsit meglepett. Nagyon jó film ez tény, de legelöl lehet másnak lenne helye. Tim Robbins alapjáraton az egyik kedvenc színészem, fantasztikus csávó. Morgan Freeman-t meg ugyan csak szeretem. Thomas Newman meg gyönyörű zenét komponál. A történet aranyos, tényleg megható sztori s az ember élvezi a filmet. Láttam párszor már, de mindig sok év kihagyással, így most megint csak jelenetek vannak meg a filmből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10158 Dátum: 14 aug 03, 13:00:28 » |
|
Lassan végzek az első évaddal, és tényleg nagyon tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10159 Dátum: 14 aug 03, 16:12:06 » |
|
Got-os castingra visszatérve, úgy tűnik arianne(aki elég overrated amúgy)+ quentyn összegyúrják és lesz egy trystane martell aki a bukott myrcella puccs után elmegy danyért. Nagyon remélem a színész nem lesz annyira jó mint pedro pascal, mert akkor sírás lesz megint. Ariannet meg gondolom később bedobják attól függ, hogy a winterben mekkora szerepet szán neki martin. Doran viszont kíváncsi vagyok, legjobb karakter dorne-ban, ha az öccsét sokkal jobban tudták filmre vinni, remélem nem kell csalódnom majd benne. yezzan castingot sem értem, hisz ő abszolút filler, tuti össze lesz vonva hizdahr-al. és akkor sehol egy victarion, euron, connington. Mondjuk elég sok szálat kezdett martin az is igaz, nem könnyű ezt filmre vinni ilyen keretek között.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 03, 16:13:27 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10160 Dátum: 14 aug 07, 15:54:54 » |
|
Hali, tudnátok ajánlani japán témájú filmeket? Lehet kínai is, mivel nagy a hasonlóság. Szamurájos, történelmi, gésás, stb... Ilyet, mint pl: 47 Ronin, hős, egy gésa emlékiratai. Ezek eléggé minőségiek, szóval ilyesfélék érdekelnének. Előre is köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10161 Dátum: 14 aug 07, 16:07:33 » |
|
A 47 ronin mint minőségi az azért túlzás, bár tény hogy sokkal szarabb számítottam Én most a Requiem for a dream-és néztem meg végre, és megint elszomorodtam hogy Jared Leto nem főállású színész, hanem a 30 seconds to Mars-al szórakozik inkább.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10162 Dátum: 14 aug 07, 16:10:14 » |
|
Pai Mei kitépné a nyelved dreamfolow. :'D Amúgy a Ronin 47 egész jó volt, szórakoztató! Sabaku: az a film elég keményen be tud szippantani, Leto meg tényleg tehetséges színész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10163 Dátum: 14 aug 07, 16:10:27 » |
|
Arianne-nek még biztos fontos szerepe lesz, Aegon miatt mindenképp. Az első kiadott winter fejezet is róla szólt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10164 Dátum: 14 aug 07, 16:16:49 » |
|
Olvastam azt a fejezetet, de nem castingolták be, mindegy nem érdemes ebbe belemenni, majd meglátjuk hogyan akarják megoldani az ötödik évadot. Sabaku te meg Trainspotting nagyon gyorsan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10165 Dátum: 14 aug 07, 16:32:15 » |
|
Hali, tudnátok ajánlani japán témájú filmeket? Lehet kínai is, mivel nagy a hasonlóság. Szamurájos, történelmi, gésás, stb... Ilyet, mint pl: 47 Ronin, hős, egy gésa emlékiratai. Ezek eléggé minőségiek, szóval ilyesfélék érdekelnének. Előre is köszi! Ha még nem láttad akkor nézd meg a Yip Man c. filmet.Szerintem baromi jó. Három részes, de a harmadikat nem ajánlom, csak 1-2-t. Sabaku milyen gáz már, hogy nem láttad a Trainspotting-ot. O.o Szégyelld magad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10166 Dátum: 14 aug 07, 16:37:12 » |
|
Az ember, aki egy fingásért is megkéselne bárkit. :'D Örülök, hogy tetszett Ishida a filmre nem a zenére viszont emlékszem Hogy nem emlékezhetsz a Top Gunra? X'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 07, 19:01:20 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
ashley44
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #10167 Dátum: 14 aug 09, 14:53:21 » |
|
Sziasztok. Az a kérdésem hogy Carrie filmet látta itt valaki érdemes megnézni mert a könyvet elolvastam és az tetszett. És a könyv és a film között nincs olyan nagy különbség?
|
|
|
Naplózva
|
Amikor egy olyan életet élsz, ami álmokra épül, félő, hogy a múlt feledésbe merül, miközben hasztalan rohansz a cél felé. S ha egy pillanatra megállsz, megrémülsz. Eltévedtél. Fullmetal Alchemist
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10168 Dátum: 14 aug 09, 14:55:20 » |
|
Az első Carrie csak simán pocsék volt, de a remake egyenesen szar.
A könyv ég és föld. Azért nézd meg, mert én jót röhögtem rajta, de ne vedd komolyan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ashley44
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #10169 Dátum: 14 aug 10, 07:38:28 » |
|
Akkor belenézzek ha kell elrettentésként . . Nem fogom komolyan venni csak kíváncsi vagyok hogy hozták össze az egész adaptációt.
|
|
|
Naplózva
|
Amikor egy olyan életet élsz, ami álmokra épül, félő, hogy a múlt feledésbe merül, miközben hasztalan rohansz a cél felé. S ha egy pillanatra megállsz, megrémülsz. Eltévedtél. Fullmetal Alchemist
|
|
|
|