Sean Penn legjobb színészi...
Az egyik legjobb és ő még az a férfi akinek jól is áll az öregedés.
Amúgy a Titokzatos Folyó sem hanyagolható el.
Emma Stone
Jennifer Lawrence
Cameron Diaz
Lew, most csalódtam, ez a lista nagyon gáz. Nem nézel filmeket, csak ilyen új szarokat? Cameron Diaz mint jó színésznő, na ne viccelj.
Ha már nők, van pár színésznő akiket le kellett volna írni...-.-
Meryl Streep (Hiába 65 éves, a régi filmjei és a mostaniak is nagyon jók)
Jennifer Connelly
Sigourney Weaver
Helena Bonham Carter
Julianne Moore
Monica Bellucci
Susan Sarandon
Emma Thompson
Cate Blanchett
Jamie Lee Curtis
Nicole Kidman (A legjobb szerepe szerintem az Órákban volt, de ezen kívül is vannak jó filmjei, jó sok és jól játszik.)
Michelle Pfeiffer (Ez adott... meg... gyönyörű. Nem csoda, hogy Syzy is rajong érte.)
Dakota Fanning (Remélem később felkapják, mert gyerekszínészként nagyon jó volt.)
Natalie Portman
Famke Janssen (James Bondban volt a legjobb.
)
Sandra Bullock
És ezek csak most jutottak eszembe. Egy-kettő. Tényleg jó színészek és nem csak kinézet alapján nézi az ember, mint Lew. -.- Úgy, hogy fiúk, szégyelljétek magatokat.
Najó, volt pár amit ti is, főleg Ishida megemlített.
Pasiknál is kihagytatok pár kincset azért... Ej ej fiúk.
'97-es év az övé volt, jó ti már nem emlékszetek rá, mert nem voltatok 90's kid-ek, csak én meg Mrsaiyan tudjuk milyen érzés az, nah szóval még a pókerarcokban (edward norton meg john malkovich mellett), illetve a good will huntingban is benne volt matt damon.
Nem vagy te olyan öreg, mint hiszed, csak a Mester, mondhatna ilyesmit lenézően ahogy te teszed, de még neki sincs rá oka, mert a legtöbb fórumozó itt 90's kid.
Ezért mondtam, hogy jó színész, mert ijesztő volt és az ember elhitte amit csinált. A többi filmje is rohadt jó.
Robert Redford
Oh te, hogy ezt beírtad...