Nem akartam, de a kedvedért megírom.
Szerk. Elfelejtettem megemlíteni miről írok. A címe,
Only Lovers Left Alive.
Nagyon sok nyaggatást kaptam, szinte napi szinte kedves Syzygy-től, hogy nézzem meg ezt a filmet, mert kikebaszottkurvajó. Korábban is érdekelt bár rohadtul nem tudtam miről fog szólni. Egy trailert sem néztem meg. Még Sabaku is mondta, hogy nézzem meg, de ő nem nyaggatott. O.o Na de, legálisan megnéztem. Koreai felirattal természetesen.
Nagyon élvezetes volt, mindent értettem, így rájöttem, hogy tudok koreaiul. Poén félre téve.
Gyönyörű film tényleg!
Tilda Swinton, még mindig zseniális színész és szerintem, nagyon szép nő. (Amúgy Seva, te jutsz róla eszembe)
Tom hangja... iszonyatosan borzongató.
(Remélem majd csinál pár hangos könyvet, fantasztikus lenne őt hallgatni.
)
Igazából az tetszett benne a legjobban, ahogy a művészetről beszéltek. Ahogy Eve a kis könyveiért oda volt, ahogy a növényekhez beszélt és oda volt mindenért. Ahogy Adam a zenéjéről beszélt, a jelenben, a múltban. A romantikus kis száluk, ami nem volt kicsit sem nyálas, hanem irtó aranyos és magával ragadta az embert. Szerintem ez egy eszméletlenül aranyos film volt.
Az amiket az emberekről mondtak, vagyis a zombikról.
Mit is mondhatnék, sok igazság volt benne, megértem Adam miért utálta őket.
Még olyan friss az egész, nincs 1 órája, hogy megnéztem, még fel kell dolgoznom a filmet. Viszont ajánlom nagyon is. A zene ugyan csak jó, már ahogy elkezdődik. *.* (Na meg amit arról a színházról mondtak. Hihetetlen mire voltak képesek, miket építettek régen. Micsoda mester műveket, hogyan oldották meg a világítást stb... s mostanra egy parkoló. Amúgy az a hely tényleg létezik. )
Amúgy tök jó volt ahogy néztem, egy külön kis élmény volt, így azt is leírom. Én olyan vagyok aki nagyon szereti felhúzni a lábaid vagy török ülésben ülni. Még moziban is leveszem a cipőmet, hogy ezt megtudjam tenni. A nap lemenőben volt. A legkényelmesebb fotelünkbe ültem, mellettem egy széken a vízipipám, előttem egy széken a laptom. (Elsőnek azért hoztam oda, hogy a lábamat felrakjam, de mint említettem, jobban szeretem felhúzni) Ahogy ment le a nap, egyre sötétebb volt, de nem kapcsoltam lámpát, így olyan volt, mintha moziban lettem volna.