Lew
|
|
« Válasz #9405 Dátum: 14 ápr 30, 18:10:10 » |
|
Nem jó helyre írod. Camosban, mondjuk az elsőt is camosban láttam(először). viszont emma stone szőkén még mindig hihetetlenül szép, még rossz minőségben is. Jobb lett amúgy mint az első? És gondolom képregény hű, szóval Zöld manót itt is tiszta szívemből fogom gyűlölni. Én nem vagyok hajlandó camos-ban megnézni Csak moziban. ja igen, Emma Stone nagyon szép =) Mondtam már? edit: Jól megcsinálták Peter jelenetét, amikor rage-el? A kedvenc részeim egyike volt amikor a szart is kiveri a manóból
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 30, 18:15:13 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #9406 Dátum: 14 ápr 30, 18:24:25 » |
|
Minden idők 3. legjobb marvel képregényfilmje lett szerintem. Hihetetlen hogy a Bosszúállók úgy csúszik lefelé a ranglétrámon, amint jönnek ki az újabb filmek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9407 Dátum: 14 ápr 30, 18:36:04 » |
|
Mert melyik az első 2 ? Lew nem fogok válaszolni majd meglátod milyen lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9408 Dátum: 14 ápr 30, 18:39:25 » |
|
1. X-men 2, 2. Am. Kap 2.
Persze ez csak az én 12 éve olvasó, gyűjtő képregényb.zi véleményem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9409 Dátum: 14 ápr 30, 18:41:26 » |
|
Már az meglepő, hogy 12 éve vagy gyűjtő és amerika kapitány benne van a topban. x-men 2-őt oly régen láttam, már nem is emlékszem. Viszont az amerika kapitány 1 nagyon nem tetszett, úgyhogy a 2 sem érdekelt különösebben, meg maga a figura amit a képernyőre vittek is unalmas.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9410 Dátum: 14 ápr 30, 18:45:58 » |
|
A képregényekben Kapi sokkal jobb, az egyik legsokoldalúbb karakter de a második részt kurta jól összerakták. De Pl Vasember marha unalmas már nekem, főleg hogy nem RDJ illik a szerepre hanem szimplán átírták rá hogy ennyire jól álljon neki. Thor meg whatever. Mindig is volt, mindig is lesz nem érdekel senkit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 30, 18:46:39 írta Kazekage sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9411 Dátum: 14 ápr 30, 18:54:14 » |
|
Nekem az első két Vasember film tetszett, de a harmadik az nem volt jó szerintem. Voltak benne jó részek, de összességében mégse tetszett. Amerika Kapitány 2-t nem láttam még, nekem az első az bejött. (Sőt, szerintem a Phase1 filmek közül az egyik legjobb volt, meg a Bosszúállókat előbb láttam, és utána kellemes volt látni, hogy több is van ebben a karakterben, mint amit a Bosszúállók alapján gondoltam volna.) Thor meg nem is kell, hogy érdekeljen, azok a filmek úgyis Lokiról szólnak. Bár az elsőt még ő se mentette meg nekem a középszerűségtől, de a Thor2 jó volt. (Az még Loki nélkül is egész jó film lett volna.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9413 Dátum: 14 máj 01, 10:33:14 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 01, 10:35:01 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9414 Dátum: 14 máj 01, 22:32:13 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 01, 22:34:32 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #9415 Dátum: 14 máj 02, 11:14:35 » |
|
Ha már GOT, Kína ezúttal elég lazának bizonyult, és csak 10 percet cenzúrázott ki előle http://qz.com/205135/chinese-censors-turn-game-of-thrones-into-a-medieval-european-castle-documentary/#/h/65655,1/Mondjuk engem a kínai csipogás jobban idegesítene mint pár perccel kevesebb szex/harcjelenet.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9417 Dátum: 14 máj 03, 23:50:35 » |
|
Na megnéztem újra a 2005-ös Világok Harcát. Ez egy jó kis film, a hibái mellett is, mindenkinek csak ajánlani tudom, Masashit kivéve. (Spoiler: a szürkék meghalnak a végén ) Ezt a filmet moziban is láttam anno, akkor nagyon a hatása alá kerültem. Most már annyira nem, de azért így is jó volt. És még egy kis érdekesség: aki látta a filmet biztos emlékszik még a híres/hírhedt sikítozós kislányra, aki Tom Cruse mellett a másik főszereplőnek volt feltüntetve a stáblistán. (Amúgy aranyos volt, csak végigsikítozta a filmet xd kb erről híres) Basszus, ilyen jó csaj lett belőle: Azért nagyon repül az idő.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 04, 00:25:49 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9418 Dátum: 14 máj 04, 01:43:21 » |
|
Én is moziban láttam. én is a hatása alá kerültem. Az a hang amit a gépek kiadnak a mai napig összerezzenek tőle.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9419 Dátum: 14 máj 04, 02:01:09 » |
|
Ezt pár éve láttam, de én a tvben. Nem sok mindenre emlékszem belőle inkább csak a végére, arra hogy nem mi nyírtuk ki őket hanem a vírusok. Azért a bukás módja ciki rájuk nézve.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|