Lew
|
|
« Válasz #9165 Dátum: 14 ápr 09, 12:03:16 » |
|
Újranéztem most a Twd első évadát és nem semmi mennyit változtak a szereplők. Főleg Rick. Az a legdurvább hogy ha jól megnézed az arc mimika is más. Az első 2 évadban Rick még határozott és elszánt a 3. 4. meg már kicsit olyan mint aki belefáradt és csak halad előre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9168 Dátum: 14 ápr 09, 12:11:26 » |
|
Újranéztem most a Twd első évadát és nem semmi mennyit változtak a szereplők. Főleg Rick. Az a legdurvább hogy ha jól megnézed az arc mimika is más. Az első 2 évadban Rick még határozott és elszánt a 3. 4. meg már kicsit olyan mint aki belefáradt és csak halad előre.
Ez nekem is feltűnt már, a legutóbbi újranézésnél. Rick sokat változott külsőre is, és nem előnyére. xD A másik az meg Daryl, akinek szakadt csöves kinézete lett mostanra. Rick meg attól a borzalmas szakálltól igazán megválhatna végre. Jaja, Coleho óvatosnak kell lennünk, mert még a végén kapunk egy parasztlengőt attól az aranykéztől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9169 Dátum: 14 ápr 09, 12:11:56 » |
|
Nem nézek GoT-ot szóval muszáj felhoznom valami számomra is értékelhető témát =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9170 Dátum: 14 ápr 09, 12:14:15 » |
|
Nézz GoT-ot, Lew! Érdemes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9171 Dátum: 14 ápr 09, 12:16:56 » |
|
Most nincs rá időm sajnos.
Már nagyon régóta bele akarok kezdeni, de túl sok a dolgom mostanában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9172 Dátum: 14 ápr 09, 12:21:43 » |
|
Akkor a nyáron esetleg. Ehhez tényleg sok idő kell, ha elkezdi az ember, nehezen hagyja abba. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9173 Dátum: 14 ápr 09, 12:44:06 » |
|
Csak ennyit lehet hozzáfűzni még a témához.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9174 Dátum: 14 ápr 09, 12:57:02 » |
|
Fun lenne nagyon. (jobb alsó sarokban az kicsoda? Őt nem ismerem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9175 Dátum: 14 ápr 09, 13:01:22 » |
|
Sheldon Cooper a bing bang theoryból hol éltél eddig típusú hsz-ek 3...2...1...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9176 Dátum: 14 ápr 09, 13:31:32 » |
|
Sheldon Cooper a Big Bang Theory-ból, hol éltél eddig? (Késztetést éreztem rá sorry...)https://www.youtube.com/watch?v=6ottevaCcAwMargery koronája meg ruhája mennyire jól néz már ki atyaég. Lorasra meg hozzá méltóan b*zis ruhát adtak, mily meglepő.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9177 Dátum: 14 ápr 09, 14:00:04 » |
|
A középső csávó aki a DW-ben szerepel, nagyon debilen néz ki. O.o Múltkor láttam a karácsonyos résznek a végét talán, 5perc volt, mert a TV-ben és oda kapcsoltam amíg mostam a fogam... Nos, ez a csávó elijesztett nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #9178 Dátum: 14 ápr 09, 16:55:54 » |
|
Matt Smith elijesztett? Tény, nem valami helyes (David Tennant dokin kívül egyik doki sem helyes), de nem ijesztő. Melyik karácsonyi részt láttad? Van vagy 4 is Matt-tel.
Shut up and take my money! Az életen közelebb lenne a teljességhez, ha ezek vitatkoznának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9179 Dátum: 14 ápr 09, 17:02:37 » |
|
Hú halvány lila gőzöm sincs. Viszont felismertem egy csajt benne, éppen akkor kapcsoltam oda, mikor a Doki búcsúzkodik tőle. Az Agatha Christie: Gyilkosság meghirdetve c. filmből Amy-t. Így most utána tudtam keresni és elvileg ebből a részből láttam jelenetet: The Doctor, the Widow and the Wardrobe ami a 7. évad 0. része az imdb szerint. (Akit meg felismertem, elvileg Madge Arwell, ebben a részben, mármint ott ez a neve.) David Tennant!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|