End of Time 1-2Na, hát meg volt ez is. Tetszett nagyon. Tényleg szomorú volt a vége.
Szegény Doktor nagyon nem akart regenerálódni. Valahol pedig talán jobban is járt vele. Hiszen így legalább megújulhat, és azért Tizedikként elég sok mindenen ment keresztül.
De annyira sajnáltam szegényt, főleg, amikor végigjárta a korábbi kísérőit. Az nagyon megható volt.
És jó, hogy Rose-t is meglátogatta, kicsit tartottam tőle, hogy ő kimarad, mert nem jutott eszembe ez a megoldás. Nagyon aranyosak voltak mindketten abban a jelenetben. Nekem az is tetszett, hogy Martha és Mickey összejöttek, bár azt nem értem, hogyan kerültek oda azok közé az ufók közé. Vagy az csak valami szimuláció volt?
A visszatérő Time Lordok is nagyon menők voltak, bár elég hamar elintézték őket. Mondjuk másként nem is lehetett volna, ha több időt kapnak, már a Doktor se tudta volna megállítani őket.
Ami annyira nem jött be, az a Doktor halálának a konkrét oka. (Magától besétál egy radioaktív kamrába, és ott sugárfertőzést kap? Nem tudom, ez nekem annyira valahogy nem jön be) De mindegy, ez nem annyira lényeges.
Szegény Tizedik Doktor.
Matt Smith-nek nem lehetett könnyű dolga, amikor ezek még aktuális részek voltak. Egy ilyen regenerációt gondolom elég nehezen emésztettek meg a rajongók. (Ez nem Matt Smith hibája, akkor szerintem minden színész nehéz helyzetben lett volna, Tennant után Doktornak lenni, egy ilyen befejezéssel. Nem lehetett egy leányálom. Egyébként nem tűnik Matt rossz Doktornak)
Most egy kis szünetet biztos tartok a DW-zésben. Kicsit nehezen tudom most elképzelni, hogy hogyan lehetne ezt folytatni, hogy most visszatér a sorozat oda, hogy a Doktor egy kísérővel különféle kalamajkába keveredik. De azért tovább fogom majd nézni nemsokára.