TWD s04e13 spoiler!Aztak*rva, megint egy jó részt kaptunk.
Szerintem Beth és Daryl egyre közelebb kerülnek egymáshoz.
Most már ez szinte tagadhatatlan.
De ugye most azért jól bekevertek nekik.
Nem tudom kik azok a k*csögök, akik Beth-t magukkal vitték, vagy, hogy megmentették-e vagy elrabolták, lehet mindkettő egyben is akár. Bár valszeg az a banda vitte el, akik Daryl-t is elkapták a végén. És az nem sok jót ígér. Magát Daryl-t nem féltem, ő azért túl tud élni ilyen sötét alakok között is, Merle-el nyilván sok tapasztalatot szerzett ebben.
Bár könnyen lehet, hogy ezek is a Terminus nevű helyről származnak. (Asimov rajongóként kicsit se mókás nekem ez a név.
) Remélem Daryl és Beth mielőbb újra összefutnak.
A másik cselekményszál is jó volt, Bob és Sasha végre összejöttek (többé-kevésbé xD) de ezt eddig is tudtuk. És, jó, hogy együtt maradtak Maggie-vel hárman, mert nekem nagyon nem tetszett, hogy szanaszét kezdett szakadni ez a csoport. Meg kicsit fura nekem, hogy Sasha ennyire nem akart Glenn és Tyresee után menni. Értem én, hogy nem akar hiú ábrándokat kergetni, hiszen lehet, hogy meghaltak, de ebben a sorozatban sose értettem ezt: miért ne keresnék őket, amikor nincs jobb dolguk úgyse?
Szal, így is, úgy is veszélyben vannak, akkor kereshetik épp Glennéket is, legalább csinálnak valamit. De ettől függetlenül, jók voltak ezek a Bob és társai részek is.
Btw, értem én, hogy Amerikában nincs sorkatonaság, ezért az alap dolgokat se tanulják meg, de azért mostanra az őrállás jelentőségére igazán rájöhettek volna.
Pl Daryl-ék se kerültek volna ekkora szarba, ha az egyikük folyamatosan őrködik. xD Na mindegy, ez szőrszálhasogatás nagyon.
Jó rész volt, következő is érdekes lesz, lesz itt Carol, Creepy Lizzie és minden más, várom nagyon.
Az egyik legjobb jelenet a részből: